Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jahh, naturhások nem kobozhatnak el motort, csakis nemzeti parkosok...

naturha csak büntethet valami szaros zőld törvényre hivatkozva...
üzemora mérő biztos nem kever be, az csak simán impulzusokat vesz a kábelröl ugy mér, ennyi...

inkább valami karburácios dolog lesz ,vagy a hűvösebb időtöl csinálja..szerintem.

gyertya hőérték jo?
Jóreggelt.
Ha tényleg így volt akkor a rendőrök megint jó sztorit találtak ki.Ezt egyből lenyomatják a naplóba.Bezzeg nálunk multhónapban kivágtak a cigányok 2hektár erdőt arról nem szól senki Finom kis országban élünk az is hétszentség Sajnálhatja a motort a srác de mondjuk én biztos ügyvédhez fordulnék mert nem érték tetten őket!
aki a cikket irta jo sok marhaságot összehordott... annak a résznek már semmi köze a Balaton Felvidéki Nemzeti parkhoz, de semmilyen nemzeti parkhoz nincs köze, az a lőtér része amit pl a mult héten is szét bombáztak....

szarvasbőgésre , talajeriziora tekintettel.
Amugy olyan kérdésem lenne.Hideg a moci szivatoval akarom indittani nem indul el.Szivato kihuz párszor meg rugdalom semmi.Vissza nyomom a szivatit el indul.Ha le hül ujra ez a szitu.ORVOSSÁG?Gyertyát ki vetem szikra ok.
Fel tettem az üzemoraméröt a vezetéket rá fontam a gyertya kábelra.Az lenne a baj?
Hát ez az.Azokat nem kapják vissza már lehet.520-as KTM-ért kár de volt egy TT600 meg egy Dio robogo vagy mi.
Ahol a völgyben van az a vadetetö azt onnan kell meg indulni felfele a hegyre Nem tom tudod e hol van Én igen na ott kapták el ezeket.
ezek szerint ezért dugták el a motorokat, merthogy nem értettem miért...

mondják azt hogy ellopták mindhármat egy helyröl és de fasza hogy a rendörbácsik megtalálták..
látom a 050-es videoban jokat elküzdöttetek..

tanácsként mondom ilyenkor jobban jársz ,ha go vissza egy laposabb részig és sokkal jobban megtisztelve gázzal és lendülettel a helyet nekimész újbol, ha ott kapratsz meg huzkodod attol csak elfáradsz.
De ök voltak.Havernak nem haverjaim de tudom kik azok.Az adidasnál volt a szitu.Palotaiak tudom kik ök tegnap beszéltem velük,El mentek szarvasöést néni azán most ök is bögnek velük együtt me nincs moci.
A verások ki hivták a zsekákat azt ennyi.el dukták a mocikat a bozotba azt el mentek bögést néni mire vissza mentek sehol semmi.
szeva ifju férj..

nem a haverjaid voltak a tegnapi naploban akiktöl elkobozták a motorokat?
ez jo kis beszámolo volt igy reggelire...

amugy az a másik csapat az itteni fiuk, ismerem mindet, csak velem már nem járnak motorozni.....nem is értem miért...

ezek szerint a lesi tonál voltatok, nem olyan rossz környék, bár nekem anyira nem jön be, tul sok a motorozhatatlan fenyő erdő, meg a tul sziklás hegyoldal , sokat kell menni erdészeti utakon, nem anyira átmotorozhato, mint pl a zaránd.
Hello szia szegasztok.
reggeli
eddig ?
morgenny .....végre végigaludtam egy éjszakát ,,,,,de most meg köhögök mint a disznó...orrvosok is elmehetnek az antibiotikumos p--ba...állandóan azt erőltetik ...talán adnak nekik pénzt a gyógyszergyárak ? igen
Tölti hozzá az anyagot a yóóóóótyubra
elment jedinek
mi lett rikizuzdával elaludt a második résszel ?
erősebb is nagyobb a hatásfoka is ...gondolj arra pl. hogy egy kétté fele akkora köbcentiből nyomja azt amit a négyütem kéccerakkorából...

viszont ezt az alacsonyfordulaton nagy nyomatékleadás a 4T sajátossága...
Azért beszarás, hogy 4T-nél csak minden 2. főtengely forgásra van robbanás, a 2T-nél meg minden forgásra, paraszti ésszel azt gondolná az ember akkor a 2T erősebb ez által, de a 4T még is nyer
Wankel motoros endúrót nem csinált valamelyik cég? http://youtu.be/WOtQG35EK_s
ez a 4t power,bocsanat nyomatek
Ne tudd meg hogy a többiek,akik tudnak is motorozni még lassabban mászatták sokszor a motort
2012es 450 six days illetve 2010 450 berg
Mindig elcsodálkozom, hogy miket tud a motorod, ha ilyen lendülettel mennék neki, akkora domboknak, mint te a KTM el, már elvéreznék az első 3 méterben, elképesztő mennyi erő van benne
Jöhet a köves patakos folytatás!
ez az extreme topik.....ide írnak a marhák...az ne zavarjon hogy senkinek sincs gasgas-a.....ill . párnak van ...