Ja én is attól félek.De nemhiszem hogy drótot húzogatna mert járnak arra lovasok is szépszámmal Amúgy ez egy bezárt lokátor állomás erdős területe ami semmilyen természetvédelem alatt nem áll.Épp ezért járok arra mert az erdőben sokan ugatnak meg unalmas a sok kétnyomos egyenes út
Na amúgy kimentem ma motorozni egy pindurit hogy megnézzem milyen is ez a sár(nem volt sár) Aztán a kedvenc endurós ösvényeimre valami agybeteg kihúzgált ilyen karomnyi vastag ágakat keresztbe Nem értem ezeket az idióta nyomorultakat,azthiszik hogy nem megy át rajta a motor?Na mindegy 2-3szor végigmentem a jó kis nyomokon azt felforgácsoltam a szarjait a barmának Remélem legközelebb normális farönköket rak ki nekem
Nem idegesítelek,de ezt megszívtad,de mocskosul!
Arról nem beszélve,hogy amíg nem motoroztam meg terheltem a lábam,úgy legyengült mint az állat (előtte se volt mondjuk erős)! Az első motorozásokkor úgy remegett,mint az öregembereké!
Mondjuk a tiéd már most is úgy remeg,mert már........ hogy is mondjam,nem vagy annyira fiatal!
Csősztök
Zéé mutassad már meg nekem légyszíves gugli mapon hogy hol is van ez az orion árok sárisápnál!Mostmár kiváncsi vagyok hogy abba szoptam mint a torkosborz vagy másik volt
amúgy neki asszem volt egy haverja vagy a janeknak ....ledes cuccokat lámpákat csinált crossmotorokra ...ilyen mcgyver srác volt ...ott a környékeden lakott vagy inkább a reptér felé...simsonnal nyomult ...őt ismered ? járt velük versenyekre is néha
amúgy ez egy szar köves sziklás árok sárisápnál...akkor még rövidebb volt ..mi meg töltöttünk rá hogy hosszabban legyen a szopás..de ilyen hard szakasz triálozósos meg kispolszki méretű sziklák stb..pár bedőlt fa oldalra nemtudsz menni csak előre..és azért ezt nem annyira szeretik...szóval régen egyik versenyen valami baja lett vagy nem ment a motor vagy nemtudom de ebbe a részbe ő lett a jegyszedő lukasztó ..és ezért mi környékbeli motorosok elneveztük orion ároknak..és ez úgy rajta maradt az árkon, hogy szerintem ez lesz a térképeken is lassan...
ez olyan mint vágó istván őróla is életében hidat neveztek el
róla neveztük el az orion árkot ...régen még kilencvenes években kb.......dési janek haverja volt úgyrémlik...de már a nevét nem tudom ...sőt elmennék mellette mert 15 éve nem láttam biztos..
csak nehogy valami köteleket kezdjen el huzkodni az isten barma...
Arról nem beszélve,hogy amíg nem motoroztam meg terheltem a lábam,úgy legyengült mint az állat (előtte se volt mondjuk erős)! Az első motorozásokkor úgy remegett,mint az öregembereké!
Mondjuk a tiéd már most is úgy remeg,mert már........ hogy is mondjam,nem vagy annyira fiatal!
Zéé mutassad már meg nekem légyszíves gugli mapon hogy hol is van ez az orion árok sárisápnál!Mostmár kiváncsi vagyok hogy abba szoptam mint a torkosborz vagy másik volt
a Hberget tole vettem at egyebkent
de legendás a srác ....
amúgy ez egy szar köves sziklás árok sárisápnál...akkor még rövidebb volt ..mi meg töltöttünk rá hogy hosszabban legyen a szopás..de ilyen hard szakasz triálozósos meg kispolszki méretű sziklák stb..pár bedőlt fa oldalra nemtudsz menni csak előre..és azért ezt nem annyira szeretik...szóval régen egyik versenyen valami baja lett vagy nem ment a motor vagy nemtudom de ebbe a részbe ő lett a jegyszedő lukasztó ..és ezért mi környékbeli motorosok elneveztük orion ároknak..és ez úgy rajta maradt az árkon, hogy szerintem ez lesz a térképeken is lassan...
ez olyan mint vágó istván őróla is életében hidat neveztek el
mondogatta ,h jart egy idoben Dorog,Esztergom,Tokd fele,de hogy rola nevezetes a videk.....
Takacs Zsolt,nagy mesemondo
csajokrol meselt akkoriban?
tényleg mi a rendes neve ?
en egyebk XV ker ben lakom