ez nem volt szép de tényleg igaz.
déw
le a kaplappal hogy egyedül be mered vállalni.
én ha egyedül megyek ki a zarándba. akkor azért nem vagyok olyan bátor hogy...ilyne motorfejreállítósba belemenjek.(mondjuk egyedül utazom ott egyedül hajtok és egész nap olyan helyeken megyek a hogyha ott valami baj lenne velem...meg sem találnák a hullámat mert ddigra meg felzabálák a vadak csökevényessen zsírban gazdag testemet.
én ha nekeimegyek eilyne újba akkor -mer azért van olyan- ott akkora gázzal lép be a berg a hegybe hogy ott nem lehet kérdés hogy felmegy vagy sem.
pl a duplasziklás
hú bakker az egy jó extraextrém patak végén egy 8m gecimeredek fejáró végében két ferde kirugatot szikla.már törtek ott szpt gépek kezek szpolylerok-felkell ugrani egy kmétert különben a szikla elvesz amit akar majd onna nmég egy szintén 8 métert felküzdeni... ha van lendület akkor sima ügy de ha nincs fálydalma...már fél éve nem mertünk rályamenni mikor elkezdtem egyedül kimenni hát szerinted... az volt az első olyan hogy hamár kijöttem csak is óvatosba megyek.... na kb mikor felértem még át sem gondoltam mi is szok ott lenni már pengettem felfelé a bergel és olyan simán még előtte sem mentem fel soha,de hogy tudtam nem lesz aki megmentsen erőt adott az acélos tudat. meg kell csinálni.
de azért mondom vigyázni kell nehogy ott alvós legyen a buli.
A második kép mintha benne lenne az emlékeimben Amúgy felénk is van egy hasonló még ennél mélyebben fekvő jó kilóméterhosszú árok ilyen rönkökkel meg sziklákkal,még patak is folyik benne.Csak tele van hordva szeméttel meg vikkendházak vannak a szélein.Még egy hidat is csináltak a hülye marhák felette De sejthetitek miért van tele szeméttel.Persze ez nem zavar senkit de ha ott motoroznánk biztos ránkhívnának minden rendvédelmi szervet
Légyszíves szúrjon már nekem valaki egy linket az orionról hogy tudjam merre is kéne menjek.Aztán mondom lehet ott jártunk mi már mert a szopás része meg a kispolszki méretü sziklák stimmelnek
nem fáradtok el?
az sirály. akkor nekünk együtt kéne járni.
janiék sem egy pihenős fajta csapat. ha épp nem akarnak megálni pihegni akkor még egy fél zsömlére is sajnálják az időt. mert ők zseléznek:-))
9 től 17 óráig nem nagyon állnak meg csak a ha szopóban úgy adja ki. olyan azért van.
azért mikor az öreg a dzsipu pályát figyeli akkor azért elkalandozik. egyszer beszóltam neki. nem mézett mérgesen csak érezem a hogy a nyakam köré teker valami láthatatlant....mint az öreg véder mikor a hitetlen beugat neki és az a dzsedi erővel elkezdi folytogatni...
de megmenekültem mert az utolsó pillanatban... mondom neki jani ne haragudoljá meg ...megneharagudolj de nekem is a szivem csücske az a dzsipu és tökre akarom figyulni amit mondol csak...ekkor már olyan mérges hogy elröhögi magát .-mert persze én meg nem tudok kussolni mindég mondom mikor megáll itt már voltunk és arra kéne menni...pont a robi ellentéte vagyok mert robi nem egy szószátyár az fix.
hát ezt szereti bennem, mit?
szia fater
Akkor te egy úriember vagy Na mert vinnék még magammal pár fotelkrosszost jómagamat beleértve.Úgy lenne hogy te megmutatod hogy kell végigmenni mi megnézzük aztán hagyhatsz is magunkra mert lehet ránk esteledik mire kimászunk belőle Azsebaj ha jön még pár arc felőletek,had nevessenek rajtunk a helyi erők!
déw.
falya volt.
naon faja.a videókkal együtt én is jól átéltem nálatok a thai földet robi neked nem jó hasonlítási módszer mert... nagyon tud..nagyon sokat meg ...profival, profikkal. az öreg bandályába(akikkle idén 4-5ször már volt kint a biharban.
csak annyit mondok: az egyik srác pl 1991ben benne volt a magyar endúró válogatottban
a többiek olyan kondival vannak felvértezve hogy.... képzeld el a bihari túrákon robi is leizzad ám...nem kicsit. mondjuk én jobban de ez nekem alap. én igy izzadok mint egy ló. már szerintem akkor is izazdok mikor fürdök a tus alatt:-)). basztat is a robi mikor odaér és nekem meg a szereléskor folyik a hátamon a viz.
leszarom az izzadást most is megyek nemsoká a második köredzéseb:gugolás ketlebe felhúzás derékból,döntött törzsű felhűzás hátizomból, kötéllel tricepsz hajlítás ill has feszítés. ebből egy 4-5 kör
a súlyokat nem irom oda, ugy sem hiszitek el- ez nem az arnond svarzemberger badibílder honlap
ilyenkor sem leszek büdös mint a dög de legalább elfáradok .
Na ezért járok inkább hétköznap.Persze én megtehetem mivel nem hétvégéhez kötött a szabadidőm.Pl most is bent dolgozok 22-én Máriahalmon lesz királyválasztó onnan meg egész hamar sárisáp alá keveredek.Valaki nem akarja nekem megmutatni az oriont?
Én meg motoroztam egy jót,igaz ketten voltunk..találkoztam Dömével képzeljétek Török Janival motoroztak az Orion árokban kiérek az árokból és ott meg ott áll Kuka..innen a fórumról !
Csináltak egy fasza felmenőt amit gyorsan ki is próbáltam...istentelen sok túrista van az erdőben és akivel voltam az meg úgy elfáradt hogy haza akart menni..persze mert nem álltam meg pihenni
Jobbulást!
2 ben nekem helyből indulni jobb, mert nem kapar ki a kerekem, de szerintem ez a kuplungom hibája, normálisan 2. ben is át kéne vinni az erőt azonnal csak így valahogy jobb az időbeli elosztása, később kaparna, de akkor meg már van egy kis mozgása a motornak és nem kapar, hanem hirtelen megindul elég rendesen, így értettem.
Örülök, hogy jót mulattál, ez volt a cél
Volt már menyasszonyom, remélem soha többé nem kötik így be a fejem, tiszteletben tartom, aki megnősül, de én inkább kihagynám, mintha mindkét fél "megbolondulna" utána
Hálás köszönet a tanácsokért , remélem jövőre eljön a pillanat, hogy le tudok menni tanulni hozzád
A kritikát meg szívesen veszem, jöhet bármi korrenció, ami tapasztaltak szerint rossz, s igyekszem korrigálni rajta, ezek csak úgy kialakultak bennem, nem mondta senki mi hogy, ezeket éreztem jónak. A lábtartóra visszatérve nekem fontos, ha lent a lában mind a kettőről, akkor már gáz van és jön a perec.
mint probálkozás jo volt, kb mint a virtuális szopás..
ezuton kérek elnézést a hölgyektöl a beszédért...
MOST ÉRTEM HAZA Véder nagyúr!
százados ur...parancs értettem, azonnal nézem és nyitom.
déw
le a kaplappal hogy egyedül be mered vállalni.
én ha egyedül megyek ki a zarándba. akkor azért nem vagyok olyan bátor hogy...ilyne motorfejreállítósba belemenjek.(mondjuk egyedül utazom ott egyedül hajtok és egész nap olyan helyeken megyek a hogyha ott valami baj lenne velem...meg sem találnák a hullámat mert ddigra meg felzabálák a vadak csökevényessen zsírban gazdag testemet.
én ha nekeimegyek eilyne újba akkor -mer azért van olyan- ott akkora gázzal lép be a berg a hegybe hogy ott nem lehet kérdés hogy felmegy vagy sem.
pl a duplasziklás
hú bakker az egy jó extraextrém patak végén egy 8m gecimeredek fejáró végében két ferde kirugatot szikla.már törtek ott szpt gépek kezek szpolylerok-felkell ugrani egy kmétert különben a szikla elvesz amit akar majd onna nmég egy szintén 8 métert felküzdeni... ha van lendület akkor sima ügy de ha nincs fálydalma...már fél éve nem mertünk rályamenni mikor elkezdtem egyedül kimenni hát szerinted... az volt az első olyan hogy hamár kijöttem csak is óvatosba megyek.... na kb mikor felértem még át sem gondoltam mi is szok ott lenni már pengettem felfelé a bergel és olyan simán még előtte sem mentem fel soha,de hogy tudtam nem lesz aki megmentsen erőt adott az acélos tudat. meg kell csinálni.
de azért mondom vigyázni kell nehogy ott alvós legyen a buli.
az sirály. akkor nekünk együtt kéne járni.
janiék sem egy pihenős fajta csapat. ha épp nem akarnak megálni pihegni akkor még egy fél zsömlére is sajnálják az időt. mert ők zseléznek:-))
9 től 17 óráig nem nagyon állnak meg csak a ha szopóban úgy adja ki. olyan azért van.
azért mikor az öreg a dzsipu pályát figyeli akkor azért elkalandozik. egyszer beszóltam neki. nem mézett mérgesen csak érezem a hogy a nyakam köré teker valami láthatatlant....mint az öreg véder mikor a hitetlen beugat neki és az a dzsedi erővel elkezdi folytogatni...
de megmenekültem mert az utolsó pillanatban... mondom neki jani ne haragudoljá meg ...megneharagudolj de nekem is a szivem csücske az a dzsipu és tökre akarom figyulni amit mondol csak...ekkor már olyan mérges hogy elröhögi magát
hát ezt szereti bennem, mit?
szia fater
nyitott kipufogóhoz mit állítsak régi LC4 karbin? a dellorottyon
falya volt.
naon faja.a videókkal együtt én is jól átéltem nálatok a thai földet
csak annyit mondok: az egyik srác pl 1991ben benne volt a magyar endúró válogatottban
a többiek olyan kondival vannak felvértezve hogy.... képzeld el a bihari túrákon robi is leizzad ám...nem kicsit. mondjuk én jobban de ez nekem alap. én igy izzadok mint egy ló. már szerintem akkor is izazdok mikor fürdök a tus alatt:-)). basztat is a robi mikor odaér és nekem meg a szereléskor folyik a hátamon a viz.
leszarom az izzadást most is megyek nemsoká a második köredzéseb:gugolás ketlebe felhúzás derékból,döntött törzsű felhűzás hátizomból, kötéllel tricepsz hajlítás ill has feszítés. ebből egy 4-5 kör
a súlyokat nem irom oda,
ilyenkor sem leszek büdös mint a dög
Csináltak egy fasza felmenőt amit gyorsan ki is próbáltam...istentelen sok túrista van az erdőben és akivel voltam az meg úgy elfáradt hogy haza akart menni..persze mert nem álltam meg pihenni
Erről is adjak fényképes beszámolót?
2 ben nekem helyből indulni jobb, mert nem kapar ki a kerekem, de szerintem ez a kuplungom hibája, normálisan 2. ben is át kéne vinni az erőt azonnal
Volt már menyasszonyom, remélem soha többé nem kötik így be a fejem, tiszteletben tartom, aki megnősül, de én inkább kihagynám, mintha mindkét fél "megbolondulna" utána
Hálás köszönet a tanácsokért
A kritikát meg szívesen veszem, jöhet bármi korrenció, ami tapasztaltak szerint rossz, s igyekszem korrigálni rajta, ezek csak úgy kialakultak bennem, nem mondta senki mi hogy, ezeket éreztem jónak. A lábtartóra visszatérve nekem fontos, ha lent a lában mind a kettőről, akkor már gáz van és jön a perec.