Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rossz ...sőt jó is ...

de mi ezt használjuk

ezzel az adalékkal...(ebből csak fél deci kell egy motorba 5%)

na ezt erőltessed majd ez bevált holmi ...jó hőleadóképesség....eltolt, magasabb forráspont ....alamíniumbarát ...(mégse cigány ) és még fagyálló is ...
orosz sztem nem biztos,sok orosz zsido van

de ezeknek sosem eleg semmibol,mindig a haracsolas.

all itt az alfoldon sok viznyero helyet megvettek mar,kesobb strategiai tartalekkent
már úgy hallani , hogy sok olyannak is tele a tökük velük akik azért tudnak is tenni ellenük...majd most az oroszok megbasszák a szájukat ....még ezügyben bespanolnak a kínaiakkal is ......japók is odaállnak...
lehet megállítják ezt a sok tetvet...

nekik ez lesz a bibliai sárga veszedelem.....
nekem meg maradnak a rohadt csekkek
Szerintetek Hitler veletlenul valasztotta ezt a nepcsoportot?mar akkor is gusztustalan dolgokat muveltek nemeto ban

ez a Hitler is felmunkat vegzett
Szevasz! Na ez van most a motorban.
dasziszt keletnémetország...

itt gyártották zsopauba a zemzéket

amúgy bírom az ilyet ....jó vidi
Viktor az csak egy kutya!Neki is van gazdája!A zsidrákok tönkre akarják baszni a népet és nagyon szépen haladnak!Ennyit erről Menjetek motorozni!Én már öltözködök
ezt is el akarják lehetetleniteni ebben az országban mint oly sok minden mást is,, és azt kell mondjam jo uton haladnak...

pl. a magyar EC bajnokság is mekkora egy csira szar rétverseny helyszineken zajlik.... egy vicc az egész nem enduro.

nézzétek meg a youtube-on a Deutschen Enduro Meisterschaft 2010. (DEM) videokat milyen épitett pályákon, erdőkben helyszineken motoroznak rendeznek versenyeket hétről hétre...

pedig ott van környezetvédelem , csak éppen van hozzá értelmes gondolkodás mod, és kompromisszum készség is.
400Ft-os benzin.
Tilosba parkolás 1-söre figyelmesztetés.2.ra Börtön.tegnap hallotam Tv-be.
Ilyen adó olyanado.
Ilyen bér csökkentés innen van leépités onnan van le épités.
Csodálkoztok hogy a 10-be nem piacképes országvagyunk?a világon.asszem 8.vagyunk elszö Görögország.Románia.lengyelország meg a környezö országok sincsenek a 10-be.De mi igen.hajrá Viktor és szennyei.KURVA ANYUKAT AZT.
bakker.
király vagy.
uirlyál még .olvasok csak ki kell menni dolgozni!
de majd du elolvasom az egészet tegnap estétől. meg a videlyókat is megnlézem.
hát az biztos hogy van ugy hogy motorral nem megy fel a kis viktor de akkor felhúzom méterről méterre a berget...nem ússza meg a további szopolát:-))

vágod már hogy mire lyaú a köredzésben a 120kilóval fekvenyomni
már rég voltam a janiékkal, de azóta csak fejlesztem magam. pengéne kell lenni mert ha 3 hét múlva lejönnek a zarándba... én leszek a vezető és egy vezetőnek pengének kell lenni,de nAon
18as kerékkel olyan penge a dolog hogy ...áááááá
gyerünk betonozni.
anyira nem ismerem, csak hallottam rola.

én sajnos nem érek rá foglalkozni vele.
Ja de tök fura hogy csak nálunk tesz a motor ilyen tetemes kárt az erdőbe Nyugaton meg Keleten,Északon és Délen valahogy megoldják hogy az endurós is tudjon a hobbijának hódolni!Legálkodni kell és menekülni!Nincs más választás!
És mifelénk is meg lehet nézni hogy szét tbaszták az erdöt.az utakat.mindenhol szemét az erdöben.a fák alatt.az ut szélen.nem beszélve a fa lopásokrol.Én meg értem hogy azért ezek a kotorok akikkel vagyunk kárt tesznek azeröbe mind a talajban akkor a hanghatás meg ilyesmi.De nehogy már ez fontosabb legyen mind amiket le irtam.Ja és nembesz az orv vadászatrol.
Nem kipufogo szelep lett cserélve hanem szivoszelep.szelepszárszimeringel együtt.most nézem a pappirokat
Így van!Nálunk az erdő is natura2000 aztán mi a pöcsöm van?Multkor megyek az erdőben jönnek szembe a rend őrei,persze én azthittem vadászok zöld pathfinderrel..Azt mondják tudom e hogy erre nem lehet motorozni?Mondom biztosurak rendszámos motorral erdei úton ami nincs elzárva a forgalom elől miért ne közlekedhetnék?Mákomra pont fent volt a rendszám.Nem is tudtak belém kötni meg azért ők a normálisabb fajtából voltak a végén már adtak is egy telszámot ha fatolvajokba ütközök hívjam őket azonnal
Amugy lassan 2éve van a moci nálam soha egy szelephézag állitás se ilyesmi nem volt mindig jol indult szivatoval vagy melegindittoval.amiota szinte üres tankalértem haza azota lett ez.Porlasztot le le tom venni de abba is bele nyulni.farkam se mer
Na ez az! Mi van akkor ha nekem az a perverzióm hogy futóval kiviszem az erőbe a motorkát, ott letámasztom és nézegetem!
Aztán más dolgom volt de nem akartam visszavinni, gondoltam holnap úgyis jövök, és kint hagytam!
Így mit tudnak vajon bizonyítani? Videó, fénykép, esetleg gipszlenyomat a guminyomokról szakértői véleménnyel?
Egy kipufogo szelep lett cserélve.Ránéznékén de nem tudom az értékeket mit hogy merre.Meg ne mis akarok hozzá nyulni.
ismersz te egy bizonyos,Kutics Attila nevü szerelöt?Asszem füredi vagy nem tom pontossan.Ö már egyszer szerelte nekem a Wr-t.
Értesz hozzá te?Hézagolom az van amugy.
Tudom hol van az a hely.amugy 4éve is van hogy a lötéren bánta felett egy szürke L200 kivágott elénk.Én mentem elöl ki ugrott a zseka rám üvöltött ÁLJ MEG.6-an voltunk.Modom ANYÁD az.
karbit kéne kipucolni, esetleg a tankot is leengedni kipucolni...

ha jo volt télen eddig akkor biztos hogy nem kell átfuvokázni,

esetleg még a szelep hézagra néznék rá, neked most lett felujitva a blokk nem-e ott változott picit a dolog, az is tud bekeverni inditáskor...
egy ellenőrzést megérne.
amugy tudom hol van az a hely, pár éve CONDOM-ot ott kergette a rendőr előrántott pisztolyal...

aztán ott is el akarták kobozni a motort, meg fel akarták rángatni az L-200 platojára és hasonlok...

én nem tudom ,nem láttam semmit, csak mesélték...

de erröl ő tudna mesélni
Öööö azt hogy tommeg lesni?kivettem amugy szép a gyertya.Nem olajos meg ilyesmi.De nincs még olyan hüvös meg hideg hogy délelött 10kor ne induljon el.Agyon punpálom mire meg röffen.Nem hinném hogy átt kéne a porlasztot fuvokáztatni.Soha nem szoktam.télen is indult mindig.Most meg nem.Szivatoval eddig mindig indult faszán.
Annyit még hozzáteszek hogy jo multkor shaza jöttem vele.Másnap mondom ki megyek rugomrugom semmi.Nézem az üz tankot a legkisebb cső az a tartalék és a benzin szint alatta volt.Valami mocskot be szivhatott?Ugye 2 csö van a tankba rövid hosszu.Rövid alatt volt a benzinszint.
Jaja, ezt nem szabad annyiban hagyni!
Kimennek a rendőrök az erdőbe, találnak 3 motort letámasztva és elviszik őket? Mi alapján? Jó, gondolom rendszám nem volt, de akkor is...