ezért nem szeretnek a racerok.mert szembesülnek a ténnyel
illetve az a csaj akire ébredtünk a múltkor a kis fehér bugyellárisban..na az a király ill -lány
de a lényeget mindenki vágja. hajtá extrém endúró.
, egész olcsón megúsztam a bukásokat, csak a farokidomom cserés, a többi lényegtelen, eddig is sérült volt, csak ismét javításra szorul.(Gázkarbovdenvezető, telószár védő, kormány gumibak)Tényleg erős ez a Magura, kapott bőven, de nincs elhajolva szerintem, viszont a gumibakot elnyomta rendesen.
Most hogy belegondolok az is bele játszhat a sok esésembe, hogy ilyen ferde kormánnyal nyomtam már.
: A kipuff dob végén minek az a cső?
Csak a bajon van vele, ha hátracsúszik a motor beleszúródik a földbe és piszkálgatni kell belőle mindig, gondoltam elvágom ott ahol-ahogy az ujjam van, eső akkor sem esik bele, viszont a földet nem tudná így feltúrni
nem jönnek át egyből ez nem is baj. a beidegződést nehéz kivenni a témából. nekem vagy 2-3 motozás volt mire beidegződés szinten ment a lefelék motorfékkel felálva hogy a kezemen nem is volt terhelés!kissé furi hogy lefelé és nincs a kéz terhelve. de úgy lehet vele hasítani a sziklás pataokkban ahol eddig botladoztam...
ha zoozéékkal osszejön akkor az állós technikát fogom erültetni. vagy a végén úgy járnak mint robi...seggel kormányozva halad előre mint a tank. mert előtte ő is sokat állt:-))