Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól van dezsi már nem fog írni a héten ..
szia!
be van ám jegyezve neked a 2 hiányzás
na az fasza .....akkor milyen jó hogy nem hazudtam ...sőt nem árultam el hogy melegek vagyunk ...meg ilyenek...
Olvaslak ám folyamatosan benneteket itt a hátsó frontvonalon.
szewa dezsii
Sziasztok! Ez volt az idény nyitó motorozásunk.
Az első motoros az nem semmi.
jó édszt
ha egyszer eljutok oda akkor én nekem is tanitotok ilyen kifinomultat?
mert itt a hegyben megy a parasztos théma de csúnyán. az öreg próbál nevelni de, lassan halad vele. már mint nem a túrákon, hanem a kifinomultságban. új technika mindég jól jön.
olyan finoman fogok menni mint az urak. kifinomultan
TTT leszek.
Technikai
Tudással
Támogatott...

na elfáradtam a sok tecsnikázásban lyaú élyt.
csak a Laci!...tudod?
sziszka...aztán feltette,,,,nézem vidiket ..na látom báger ...megnyomtam...kicsit elbangultam itt gyerekkel és szemem sarkából látom világoskék dzsekimet...nekem is ilyen van ....persze mert magamat látom jönni menni.,......mondom de fasza ....
ezt ki csinálta?..
ide kell az hogy pró edző legyen sok mancsival a családi háttérben.
azon a szinten ahol mi vagyunk, ebben az extremben meg megoldom csúnyán ülve,mert a paraszt nem tudott profinál edzeni...de azért ez sem olyan gáz,nem?
. pl itt van déw. na egy ilyen rmx technikával endúró vb-t nyerni az állat.
ez még dévid blálytnak sem menne.
úgyhogy én fejet hajtok a sok amatör, önerőből küzdő össze vissza edzésekre pénzből nem jutó,de benyára mindég ...szóval mindenki a maga harcát vivja az elemekkel.

van aki a horvát tengerparton van aki itthon a kis homokbányában hétvégente. mindenkinek jár a fejhajtás a taps.

persze szomáliába meg éheznek,
venezuelában meg óránként rabolnak el egy nőt, 54percenként meg kettőt
szóval mindenki harcol ki igy, ki úgy és jár a taps.
a Desi Janekek ilyeneket bontanak,viszik vissza a meh be
werner müller...
az lyaú...
én csak azt nem értem az endúró racékon hogy lehet egy versenyt kétszer 5perces időmérőn eldönteni. ha bejön egy baki akkor bukod az egészet?2 órát bukol azért mert az öt percesben 20 mp-et vesztettél? igaz hogy 70km az a kör, de 65km az ...mi?

ezért szimpik itt a ro versenyek. itt mész 100km oszt lemérik az időt. itt bennen van ha hugyálni megállsz, meg minden szerelés láblógatás, kipihenése egy bukásnak stbstbtbc+ maga az összekötő elég speciális.
emezek annyira krossz specifikáltak,nem?

egyébként le a kalappal.
csoresz(csorba áki) nem tudod hogy végzett? .
Köszönjük Uraim!
Pattanok is kifele,me ebben az évben má nem végzek,tanúni is kéne, idő nulla
Gratula neki..és látom ott van Solymosi Gyuszó is
GRATULA!
királyság ..gratula ...én már tudtam ezt hivatalból de akkor is le a kalappal a fiúk előtt..
Sziasztok!

Pető Ádám vagyok. Az elmúlt hétvégén (2011.10.08.-09.) Horvátországba utaztunk az Országos Enduro Bajnokság utolsó futamára és az Alpok-Adria Enduro Bajnokság utolsó futamára. Tavaly is volt lehetőségem indulni. A tavalyi pálya nagyon nehéz volt számomra, így nagy izgalmak közepette egyszer csak ott találtam magam Primostenben, a tengerparton. Amíg azon imádkoztunk, hogy másnap (szombaton) ne essen az eső ha már aznap (pénteken) ilyen rossz idő volt. Péntek este beneveztünk a versenyre, majd aludni mentünk.

Másnap kellemes, napos időre ébredtünk, gyönyörű volt a kilátás a szállásunkról. A verseny délben kezdődött, hát izgultam rendesen, hogy milyen lesz a pálya. Az első kör volt picit nehezebb, ez általában mindig így van. A pálya 70 km volt így figyelni kellett a jeleket, hogy el ne tévedjünk. 3 kört kellett ezen a pályán teljesíteni, körönként 2 speciál szakasszal, amit mértek. Az egyik mért a tengerpart mentén futott, a nézők nagy örömére. Nap végén sikerült az Alpok-Adria Junior mezőnyében 2. helyen végeznem, az összetettben pedig az 5. helyen.

Vasárnap, hasonló szép idő fogadott bennünket, igaz sokkal szelesebb volt a szombati időnél. Ezen a napon csak 2 kört kellett teljesíteni. Az első körben fantasztikus időket sikerült motoroznom, az első speciál szakaszon fél másodperccel kaptam ki a többszörös Európa bajnok Werner Muellertől, ennek nagyon örültem. A kevesebb körnek köszönhetően nem 6 órát kellett motoroznunk, hanem csak 4-et. Volt a pályának egy olyan része ahol közel 20 km-t motoroztunk egy hegy oldalban, ahonnan gyönyörű kilátás tárult elénk, több szigeten át a tengerre. Hát itt muszáj volt megállnom, gyönyörű volt amit ott láttam, sosem felejtem el. Mivel ez a rész csak összekötő szereppel bírt, így többen is csatlakoztak hozzám. Ezen a napon sikerült a Juniorok között az 1. helyre feljönnöm , a magyar abszolúttal együtt, illetve az abszolút mezőnyben a 3. helyen végeztem.

Összesítve, 2 nap eredménye alapján: Alpok-Adria Junior: 1. hely
Magyar Abszolút: 1. hely
Alpok-Adria Abszolút: 4. hely

Összességében, számomra ez egy fantasztikus verseny volt, nagyon jó pályával és nagyszerű ellenfelekkel.
Így sikerült Magyar Abszolút bajnoknak lennem, illetve így az E2-es kategóriát is megnyertem.

Köszönöm Nektek!
Pető Ádám
Ennyi
ezek debilek.
ezen nem nevetek csak sírok mert ez a rög magyar valóság. akkora tuskók vannak köztünk, sírni szeretnék.