Ezután erősen pislogtam egy darabig
én azt kerültem a könnyebb úton
, megérkezett Robi is, azaz erősen jött mögöttem, meg szerintem sokat állhatott is, amíg én szerencsétlenkedtem előtte.
s energiám az már nulla volt
és uccu neki tovább.
nekivetkőztem én is
és akkor go.
de talán át lehet így billenteni, csak ezt is elbasztam, ma rá sem tudtam emelni az elejét, neki mentem a fának.
Utána én lefeküdtem a földre, a seggemen is a levegőt akartam venni és közben néztem Robit, mit alkot a fával.
Folyt köv.
, hogy is oldotta ezt meg így,de a kamera kipurcant sajnos a salak után, azaz a meglévő felvételek nem adják vissza mit tud élőben,
Megette az energiám ez a katlan, amiről jön majd a vidi.
Egy jobbos, simán vettük az akadályt, ez semmi, utána egy balos, na azon majdnem túlmentem, annyira belendültem a jobbos után, de még időben kapcsoltam és visszaforgattam az elejét, majd még egy jobbos helyben, itt csak a seggem pakolgattam a motor egyik oldaláról a másikra, utána egy kicsit oldalazni kell majd megindulni felfelé. Na itt kicsit megtorpantam kétszer is, mert ez a hülye motor mindig a fának akar menni
ott azt hittem elvérzek, de egy kis kuplung csippentés és kormány magamra húzás csak megoldotta a helyzetet, bár igen csak ágaskodott az eleje, ez a szitu is perec közeli volt
Nagyon kis idő után Robi is megérkezett. Innen elindultunk árkot ásni
vagyis ki van az már ásva, csak mélyítettük. Az első nem volt vészes, átgurultunk rajta, a másodikból egy sziklafalon kell kijönni. Nekilódultam, tudtam hogy kell, fel is pakoltam a motort, de nem igazán oda sikerült, ahova szerettem volna
Robi megnézte magának, gondolkodott kicsit,de aztán nekilódult és már fent is volt a KTM gond nélkül.
most nézem a videjókat...próbálom nézni.
zoozee. király csak küldjed át kinyomtatható formátumba az egészet. az egész mániát.