Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyogyszertár oda-vissza köridőd az jobb lesz tuttira.

esetleg a placebodon kisimulnak a ráncok..
egy próbát megér szerintem
KÖSZI
tudja hova kell bújni
én ritkán vagyok beteg, kb 10 évente 1-szer,

mondjuk ha a fejben lévő bajokat nem számoljuk..
Már mondták én még sose szedtem ..mert ifjú titán voltam..de megpróbálom..csak a motorozás miatt is...hátha jobb lesz a köridőm...
jobbulást,az én macsekom ilyen gané volt
jo is cicus,... mármint a macsra gondoltam..
ennyi... new rucit ne vegyél..
sajnállak,jobbulást....
nekem azt ajánlotta egy doktornéni hogy legalább próbáljam meg a Béres Cseppet a gyereknél,ártani nem fog viszont talán nem lesz olyan taknyos mint tavaly,egész télen az volt velem együtt.fele adagot kapja,most már több mint 2 hete.szó szerint zabál tőle,mondjuk az nem baj
de jó..

nekem meg most idejött és befeküdt a karomba ...
szarabbul vagyok mint a múlt héten ...ez valami mutálódott vírus ....pedig bevettem egy nod32 -őt

megfigyeltem ..régen de mindíg úgy folyt le nálam évente egyszer egy betegség hogy első nap hirtelen rámtört és egy max két nap ledöntött a lábamról és utána stabilan múlni kezdett és max egy hét és kész ..jó voltam....

most meg első nap már 8 10 napja volt és nem robbant be fullra a betegség...köhögtem meg tüsszögtem...szarul voltam hőhullám stb....de szombaton úgyéreztem berobbant mert nagyon megjött....de úgylátszik még most jön a takonykór...köhögés...

olyan elhúzódóba adja elő magát , nem egyszerre

vagy már öregszem ? csak ennyi ?
mindjárt keresek képet az új cicánkról...a hülye kutya azt hiszi hogy a kölyke,úgy cipeli a szájába véve befelé az óljába
szerbusztok
és nem a lámpájuk
ezek mind csernobili sugárzo szarok, ha vissza viszed a méh-be este világitani fognak..
csok drágaszág....
mondjuk nem mész, ennyi... nem döl össze a Ricsi-rics birodalom..
kv+süti..
KV