Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy nem kéne nagy ész ehhez az egészhez ..csak ilyen alapvető követelmények megléte , hogy szeressük a gyerekeket és igazán segíteni akarjunk ...és ne a sok faszságot erőltessük beléjük és túlterhelve az agyát..hanema tudásvágyat kéne beoltani ...és kiválasztani hamar ki miben zseni és azokat nem az ellenkező irányba erőlteni ..

ha belegondolsz suliba tanultunk ezt azt oké....szerencsére nem voltunk hülyék... de ami igazán érdekelt és akár hobbi akár más mi magunk szedtük össze az életbe rengeteg olvasással,utánnajárással, innen onnan beszedve az infókat a témában ....elkeztük csinálni és jöttek a tapasztalatok..csak mert bennünk esetleg volt tudásvágy ...
de mikor a gyerekeimet annyira lebutítják , hogy az se jut eszébe hogy ez a gondom vagy ezt nem tudom akkor előveszek egy könyvet ..de már ez se kell hiszen a szájába az internet ..ami kurva jó dolog tud lenni ...de ők azt se igazán a jó dolgokra használják mert csak az a szájonkúrt fészbúk ...meg a játék...persze online hogy füstölnek a gépek meg a router ..ennyi ...
de hogy az egyenleteknél nem jut eszébe az oké ..rühellik a matekot...
de mikor a kibaszott játékkal a baj van és megtudnák csinálni a nekik fontosat akkor se jut eszükbe a megoldás... csak az apa gyere hekkeld ezt széjjel ...szóval azt se vágják igaziból...ők akik informatikára járnak heti 6 órába ...de megjelenik egy angol felirat megrémülnek ők akik heti 8 angolórát vesznek... és nekem kell lefordítanom aki autodidakta mód tanulta a számítógépet is meg az angolt is...vicc...

szóval a józan paraszti eszét azt szétkúrják....megölik bennük a velükszületett logika használatát...ez a baj...

de ez direkt lehet gyerekek (gondolkodjunk logikusan ) ha jót akarnának ezt a vonalat nem hagynák veszendőbe menni..
ismerős a dolog..

pl. van ez a felzárkoztato ora, ahelyett hogy a gyerekkel valami olyat csinálna, elmagyarázna neki amit nem ért , inkább megcsináltatja vele önálloan a házi feladatot...

na ebbe mi a felzárkoztato?

meg ezen az újfideszes agylövésen is kész vagyok hogy jövőre be akarják vezetni a felsős gyerekek is délután 4-ig az iskolába legyenek...

azt hiszik ezek az egysebészek hogy igy megfogják majd hogy ne kanászodjanak el tinidzsernek.
haveré

saját sztori ...gyerek matekleckén ül ..látom csak nézegeti..mondom mutijjad miaz ...erre egy olyan köcsög példa ...olyan kétértelműen (lehet direkt ) volt megfogalmazva , hogy nekem is mindjárt a kétféle megoldás jutott eszembe....értelmesen elmagyaráztam gyereknek mi a rés le is írattam a gyerekkel ..ha a változat van akkor ennyi..ha pedig b akkor meg annyi...
tanár nézi másnap gyerek mondja neki mi a helyzet ....mondja neki hogy nem így kell stb....rá kettő napra találkozom a tanárral egy suliba jártunk ..mondom neki hogy mondom hááát te se tudsz olvasni...de nekem már nem szépített akkor hirtelen értette a dolgot , nagy bánatom ez a poroszos módszer...meg hogy a gyerekeket szerintem nem célirányosan neveleik még a kedvüket is elveszik a tanulástól...minden szart szétszórva rájukengednek megfelelő alapok nélkül ...és egész osztályok hülyék...nem mondom gyerekek is hibásak de mikor egész komplett osztályok hülyék bizonyos témakörökhöz ...pedagógus nem veszi észre hogy nincs vele az osztály...nálunk régen egy gyerekért aki lemaradt is lehajolt a tanárunk és húzogatta vagy próbálta az osztály után...szóval hibás a pedagógus is ...

vagy direkt hülyítik meg hogy majd semmihez se értsenek és beálljanak a sorba ..és lehessen irányítani meg megszámolni őket...és dolgoztatni annyiért amitől még másnap be tudnak menni a munkába ...vicc...de ez már az összeesküvéselméletem...
én kölköm is mindig kék-zöld de edzésen szerzi a foltokat
na ebből is volt vita,míg apuka be nem ment az asztalra csapni
azért 1-2 sztorit mesélhetnél...

hamár igy felizgattál..
volt egy kapcsolatom 5 -6 évig volt ...pedagógus volt a csajszi...elején ugye rózsaszín a szar is...aztán később rendesen meccseltem vele és kilátásba kellett helyeznem a megtorlást.....úgy kezdett kiabálni otthon mint a suliban ...aztán tovább romlott míg elcseréltem másikra...

de msok tapasztalatom még ezidőbeli mikor jól beleláttam sok pedagógusba ....nem csak a lukon
bevallom töredelmesen én nagyon birom a kistanitonéniket, meg az ovonéniket is....
a suli azért kötelezi erre az üres faszságra a szülőt hogy a saját kis seggét fedezze....

kb ennyi.

az otthon szemét körülmények között élő gyermeknél pedig megvakulnak és átmeneti látás zavaruk van...
széttárják a kezüket és anyit mondanak... fuuu mi ezt nem is gondoltuk, az iskolában mindig csöndes gyerek volt, persze azt láttuk hogy kék zöld a gyerek de azt gondoltuk csak nagyon aktiv és azért...
van ilyen
a pedagógus veszélyes egy fajta ...és ezzel finoman fogalmaztam...de tisztelet a nagyon kevés kivételnek...
bírnék írni én is ...mondjuk hála az égnek nem saját gyerekekkel van a tapasztalat nagyrésze de olyanok történnek amiket láttam , hogy el se hinnétek...egy vicc...

olyan tanítónénik beszélnek olyanokat ...akiket itt az esztergomi főiskolán mindennap más kúrt...aztán volt, hogy egyszerre...
nem tudom mitől lett prűd mikor talicskával hordták bele a faszt ...de ez csak egy történet...
az egy jo fej kutyy.
én is így vagyok vele de a suli kötelez rá hogy vigyem el a kölköt....nyugdíj előtt álló tanárnéninek persze nincs már annyi türelme,én aszondom....itthon miért nincs vele baj?meg az az igazság hogy mi,szülők is ilyenek vagyunk,nem csoda hogy ezt örökölte...
csak bosszant hogy van olyan osztálytársa akit pl otthon üt.ver az apja-anyja,miért nem azt buzerálják,ott nagyobb szükség lenne hogy utánanézzenek mi a baj...
sose volt macskánk ..nem is akartam ..zolika mégis szerzett egyet nagy titokba ..aztán nem akarom kihajítani ...ha meg itt van akkor ne legyen szar dóga ...kurva anyját nekijje viszont kállaiszandersz bundy úgy tud nézni mikor felveszem a macsekot ....az is beszarás..de jól elvannak amúgy ..nálunk is vitte ide oda a szájába ...először megijedtem hogy elrágja de nem ...sőt idegenek jöttek és morgott a kuty a amikor meg akarták lesni a kiscicát...őrizte...remélem nagy vadász lesz és hálából összefogdossa az egereket..
szerinted miért van ennyi kutyám...
ráadásul mindkettő kék..
jahhh nekem ezek már mind megvoltak...

felesleges körök, a gyermekpszichológus, aki kb jo 20 évvel volt nálam fiatalabb , egy akkor végzett csitri, a második mondatában azt tartotta szükségesnek hogy közölje velem hogy én ne tegezzem őt...

aztán irt egy olyan semmitmondo értékelést ami után megkérdeztem tőle, hogy oké, de ezt eddig is mind tudtuk ezért nem kellett volna fősuliba járnia hogy egy ilyen üres félcművet össze hozzon.
gazdagéknál lézersapka meg esgétizenkettes ...tucc élni ..
de édes,jól érzi magát
az állatoknak amúgy gyógyító hatása van,meg nyugtató hatása...nemhiába használják őket gyerekeknél is terápiás célra
hülye kurva ...idejön és hanyattfekszik és alszik ...
és milyen igaza van,nem?ha nem jön be akkor nem próbálkozik többet feleslegesen
a multkor egy ismerősöm is ezt mondta egy csajnak..: - össze jöhetnénk ma estére, egy probát megér..
ma egy kicsit idegesen ébredtem....
fiam tanárnénije mára behívatott a suliba,majd fél 2-re megyek hogy gondok vannak a gyerekkel
már volt ilyen 2 éve,akkor elküldtek a suliból nevelési tanácsadóba hogy a gyerek hiperaktív,nem lehet vele bírni.akkor visszaítr a gyermekpszichológus a tanárnéninek hogy tessék fejleszteni magát hogy ezt a gyereket le tudja kötni mert csak az a baja...kíváncsi vagyok most mivel drukkolnak elő