mikor talicskával hordták bele a faszt ...de ez csak egy történet...
viszont kállaiszandersz bundy úgy tud nézni mikor felveszem a macsekot ....az is beszarás..de jól elvannak amúgy ..nálunk is vitte ide oda a szájába ...először megijedtem hogy elrágja de nem ...sőt idegenek jöttek és morgott a kuty a amikor meg akarták lesni a kiscicát...őrizte...remélem nagy vadász lesz és hálából összefogdossa az egereket..
jahhh nekem ezek már mind megvoltak...
ha belegondolsz suliba tanultunk ezt azt oké....szerencsére nem voltunk hülyék... de ami igazán érdekelt és akár hobbi akár más mi magunk szedtük össze az életbe rengeteg olvasással,utánnajárással, innen onnan beszedve az infókat a témában ....elkeztük csinálni és jöttek a tapasztalatok..csak mert bennünk esetleg volt tudásvágy ...
de mikor a gyerekeimet annyira lebutítják , hogy az se jut eszébe hogy ez a gondom vagy ezt nem tudom akkor előveszek egy könyvet ..de már ez se kell hiszen a szájába az internet ..ami kurva jó dolog tud lenni ...de ők azt se igazán a jó dolgokra használják mert csak az a szájonkúrt fészbúk ...meg a játék...persze online hogy füstölnek a gépek meg a router ..ennyi ...
de hogy az egyenleteknél nem jut eszébe az oké ..rühellik a matekot...
de mikor a kibaszott játékkal a baj van és megtudnák csinálni a nekik fontosat akkor se jut eszükbe a megoldás... csak az apa gyere hekkeld ezt széjjel ...szóval azt se vágják igaziból...ők akik informatikára járnak heti 6 órába ...de megjelenik egy angol felirat megrémülnek ők akik heti 8 angolórát vesznek... és nekem kell lefordítanom aki autodidakta mód tanulta a számítógépet is meg az angolt is...vicc...
szóval a józan paraszti eszét azt szétkúrják....megölik bennük a velükszületett logika használatát...ez a baj...
de ez direkt lehet gyerekek (gondolkodjunk logikusan ) ha jót akarnának ezt a vonalat nem hagynák veszendőbe menni..