Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsír
na fasza ...szóval majd jön a többi is ...intézem ..ilyen a cucc..
Szigethegység átjött!
KÖSZI!
na mi van elmentetek motorkázni ?

üvegakksi szép ?
idő fasza süt a napocska .....már most reggel 6 fok van ....
szerintem felmelegszik...
szewa makkee...de jó nektek mehettek motorolni vazze ...én meg egyre betegebb vagyok ...azthittem gyógyulok de lófaszt nehogymááá te vagy a blédranner ? 0:45 től
te is
Sziasztok!
Dezsi vagy?..jössz ma?
szállás:
ágyban párnák közt.
kalya: étel amit főznek ill mi főzünk.
motorozni csak is közúton a román kresz szabály ill emberilyogok betartásával.
csak is olyan ételt eszünk ami előtte nem pislogott a szemünkbe.
pl diszó csak nem néztem meg az ólban wágás előtt
néha olwass imélt bakler.
szállás
akkor jo..lécci gyere már facebokra,mert msn nincs,és szeretnék 1-2 dolgot kérdezni..thxx
nem szia
ja annyira nem részletesen ..csak úgy nagyjából a szokásotokra voltam kíváncsi...dehát olyan ez mint a miénk...

amúgy nem is járunk motorozni ...mi az a motor ?
hali itt vagy zé?
nézzétek meg a levelesládát mi a fasz van
punnyadás?
mikor este visszaérünk és főzünk arra gondolsz?
vannak bejáratott helyek de nem én szervezem oda a túrákat, mindenhova azokat...
az öreg megolvasná itten ezt a nyilvános fórumot oszt tényleg kitagadna...lyogossan.
arra gondoltam hogy akkor van pár bejáratott fogadótok ahova mentek mikor mellikre ....és ott megy a punnyadás több napos túra esetében..
mikor hol?
ály dont ander sztend.
a biharba a zarándba a caransebesi részre?
melyikre gondolsz?
vagy titkos?
amúgy robi haverotoknak nem tőlünk van a motorja ?

kérdés viktor...hol a szállás mikor ide mentek ? hol depóztok ?
nem tudom déw melyik technikára gondolsz. hogy furcsa.
az hogy a motor seggén ül terheli azt az eleje kikönnyítve két lábbal meg rollerezik ill a súlypontkidőléskor letámaszt?
ez undorrító. igy csak a zarándi csupakabra szokott menni nagy tepedt testével terheli a berget és megy előre a patakban mint a tank.

déw. mit csinálsz a jöwöhéten 21 22 23?
egy kis románia?
most megy egy próba....majd szólok ha elment ..de csak egy térképet tettem bele mert valamiért szar a feltöltésem meg az egész net ...már kínlódtam vele...de összeszedtem mindent egy mappába ami endurós térképek ...mindenhova még magyarok is .pendrive....és haveromnál pikk pakk feltöltöm valahova ..és onnan leszedheted..meg szedhetitek...az is gyorsabb mint ez a szar net a hulla freemaillel kombinálva....csak én vagyok a gyors ...motorral mondjuk nem gyalog...
na ez az a widelyó ami alapján szerintem robi úgy gondolta lyaú lesz veled a haly -tás.

http://youtu.be/VhPhyPIB81U