üdv.vettem fékbetét garnitúrát, nem volt készleten olyan ami bevált.....és mondták,hogy van egy extra vastag extra erős olyan,hogy brutál metál kicsit drágább volt.1 motorozás után ma ránéztem és kb van még 1picike motorozás benne és hozzá teszem,hogy nem sok hátsót használtam.szégyen,hogy ilyet engednek forgalmazni
vágom vágom..
nem tom milyen ez de pl a mol evox premium g30 az nekem bevált. hosszú patakba ill ha azzal ment és tűz forrón leállítottam akkor..igy utólag áll össze a kép...akkor nem volt olyan hogy leállítom és akkor forr meg..ezzel nem volt baszakodás...mondjuk akkor együtt volt a túlfolyó tarály meg az molos tsodaszer.. a kettő együtt használt. +a 1.8as sapi az is.
a diclac ot csak akkor szedem ha gáz van ill 4-5 napig, addigra el is szok múlni... il ha nem múlna el vagy visszjön a fájás akkor is le kell állni vele egy hétre...kúraszerűen kell, mert ha hosszan tartóan szeded akkor a szervezet megszokja és nem reagál kellően fálydalom csillapitó hatásra magyarul szeded, de azért csak fáj akkor el kell állni velea gyogyi szerre.
eddig napi kettő volt már most tünetmentesnek érzem. holnap a reggelit kihagyom és meglátjuk elég e napi egy ha igen akkor 2 nap múlva az is elmarad-ugyanis a gyógyszeren élés nem a célom. addigra a kékség is el kell múljon ill 100%os gyogyultnak kellene lennem....(ez számításaim szerint...a ilyen matek)
az esztergált mutyid az végül is mekkora ill hogy van megcsinálva (pontyos leirást kérnék ...köszönöm...legalábba tiedét bazsi is elolvassa
én használom a motul mocool-t, szerintem kb 1 nagy placebo, pont semmit nem érzek belőle, az esztergált hűtőpatronok, és a tulfolyo tartály amiböl visszasziv az ér valamit ,sőt életet ment..
a csodafolyadékokat meg felejtsd el, de ezt már kb 100*elmondtam neked.. csak nem megy be a buksidba.
az iridiumos, és mindnféle tű elektrodás gyertyák tényleg felejtősek enduroban..
a többiekhez szólok.
aki
itt
azt
hiszi
hogy
nem
sérült
az
nem
való
ide.
itt mindenki sérült...minimum lelki.
ezeket a sérüléseket próbálják-lyuk gyógyitani a motorokon ill alatt átélt lelki fröccsökkel.
na kimegy akkó motorozni...sérültek.
bálint riki...ti egy kórterembe vagytok a térgye sérült feliratúba.
én... a vörös kéttenyérni tetkó lecsúszott a karom oldaláróla bicepsz belső részéig...én egy úly tatoot kérek.
a folyadék szinte teljessen felszívódott... azért a diclac 75 id nek nem kis szerepe van ebben...
bálint praúbáld ki...ez egy tsodaszar. úú lehet kinő a térgyedben egy pár új szallag vagy más adathordozó formula...
süt a nap. ha igy maradna holnap bevakolnám a tűz..falat
szalajtós.
tegnap zoozeevle megoldottuk a beköpött gyertyaproblémád is.
NGK B 8 ES a megoldás.
endúróra nem jó az iridiumos gyertya.
megoldotta a kartercsövön kifolyó olajamat is
+a motocool anyag a forrásra a megoldás.
neked melyik febi fagyálló ami bevált túlhevülés ellen? mert a boltban van vagy 5 féle... szinben és minőségben is különbözőek( g10,g11,g12 teljesitmény szintesek..ami a faszt sem érdekel) de senki nem tudja melyik az amire az van irva hogy forráspontja:50% fagyálló 50% vizzel keverve 136 celsius fok.
na annak a tipusa kéne...köszönöm.
nem tom milyen ez de pl a mol evox premium g30 az nekem bevált. hosszú patakba ill ha azzal ment és tűz forrón leállítottam akkor..igy utólag áll össze a kép...akkor nem volt olyan hogy leállítom és akkor forr meg..ezzel nem volt baszakodás...mondjuk akkor együtt volt a túlfolyó tarály meg az molos tsodaszer.. a kettő együtt használt. +a 1.8as sapi az is.
a diclac ot csak akkor szedem ha gáz van ill 4-5 napig, addigra el is szok múlni... il ha nem múlna el vagy visszjön a fájás akkor is le kell állni vele egy hétre...kúraszerűen kell, mert ha hosszan tartóan szeded akkor a szervezet megszokja és nem reagál kellően fálydalom csillapitó hatásra magyarul szeded, de azért csak fáj akkor el kell állni velea gyogyi szerre.
eddig napi kettő volt már most tünetmentesnek érzem. holnap a reggelit kihagyom és meglátjuk elég e napi egy ha igen akkor 2 nap múlva az is elmarad-ugyanis a gyógyszeren élés nem a célom. addigra a kékség is el kell múljon ill 100%os gyogyultnak kellene lennem....(ez számításaim szerint...a ilyen matek)
az esztergált mutyid az végül is mekkora ill hogy van megcsinálva (pontyos leirást kérnék ...köszönöm...legalábba tiedét bazsi is elolvassa
a csodafolyadékokat meg felejtsd el, de ezt már kb 100*elmondtam neked..
az iridiumos, és mindnféle tű elektrodás gyertyák tényleg felejtősek enduroban..
én a diclac id retard 150-et szoktam szedni, ( retardáltaknak azt adják.)
már tudok járni, bár fáj még mint atom, és a motorozástol is olyan messze vagyok mint mako bamakotol..
de már legalább világosodik valami.
aki
itt
azt
hiszi
hogy
nem
sérült
az
nem
való
ide.
itt mindenki sérült...minimum lelki.
ezeket a sérüléseket próbálják-lyuk gyógyitani a motorokon ill alatt átélt lelki fröccsökkel.
na kimegy akkó motorozni...sérültek.
bálint riki...ti egy kórterembe vagytok a térgye sérült feliratúba.
én... a vörös kéttenyérni tetkó lecsúszott a karom oldaláróla bicepsz belső részéig...én egy úly tatoot kérek.
a folyadék szinte teljessen felszívódott... azért a diclac 75 id nek nem kis szerepe van ebben...
bálint praúbáld ki...ez egy tsodaszar.
süt a nap. ha igy maradna holnap bevakolnám a tűz..falat
szalajtós.
tegnap zoozeevle megoldottuk a beköpött gyertyaproblémád is.
NGK B 8 ES a megoldás.
endúróra nem jó az iridiumos gyertya.
megoldotta a kartercsövön kifolyó olajamat is
+a motocool anyag a forrásra a megoldás.
neked melyik febi fagyálló ami bevált túlhevülés ellen? mert a boltban van vagy 5 féle... szinben és minőségben is különbözőek( g10,g11,g12 teljesitmény szintesek..ami a faszt sem érdekel) de senki nem tudja melyik az amire az van irva hogy forráspontja:50% fagyálló 50% vizzel keverve 136 celsius fok.
na annak a tipusa kéne...köszönöm.
Hogy vagytok?
Lesz motorozás a hétvégén?
A contour Hd kamerát mennyibe érdemes venni újonnan?
Köszönöm Neki!
http://www.sportmotor.hu/motor...
amugymeg anyit szeretnék mondani még mindig szebb a farkam... lehet szerelek is rá egy nissin, sinnin, féket hogy néha tudjak vele stopizni vagy mi...
kéne már valami
Megyek én is, na jó éjt!
szewa ...