Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki egyben maradt?
Most nézem csak, hogy ha kifelé sodródik a motor a kanyarban, ezek nem csúsznak ki, hanem rácsavarja a gázt és szinte visszatolja a kanyarba a motort a hátsókerék
A lógás
A millió meló pihenjél is, mert aztán teljesül a kérésed, de
a kaját csak kórházban adják infúzión át, úgy hogy ilyet ne kérj!
2x basztam rá a sok melóra, soha többet, nincs az a pénz, ami megéri azt a szitut.
Szerintem csak az a titka, hogy UFÓ nak kell hozzá születni
Mint a Toni Bou gyerek, egyéb csodabogarak.
Elképesztő miket művel
Beleképzelem magam a szituba, jajj de sokszor hanyatt esnék
Köszi kérdésed,minden okés Meló má nem ezer,hanem millió,idő nulla,de közben más elintézni valók is vannak,lógtam egy kicsit most értem haza,mailozok,csak közben benéztem.Alvadni is kéne már ,lassan a kaját is infúzion át kérem
Látom találtál újabb kihívás feljárót és még nézőközönség is akadt, akik szurkoltak Miért is szorítottak? Menj már innen a csába, vagy hogy sikeresen felérj? Hogy viszonyulnak arra turisták a motorhoz?
Világító tábla,100m állj vagy lövök felirattal?
Mi van Veled elveszett ember?
Az az,én nem köröztem volna mai gondolkodásommal,hanem lőttem volna
Hisztéria Szasz,ember megtalált Kösz,megoldjuk nekije a problematikáját
Estét emberek!
Jövök haza pestről kocsival, alig látok ki a fejemből, valaki villog szembe a 21en, megköszönöm, lassítok, de az ipse átengedett, nem kapcsoltam, hogy mi van. Ez talán baleset lehetett mert előtte jött valami kék szírénás szembe, de összetörve nem láttam autót, mondjuk egy kamion eléggé az útról leállva "parkolt"
Majd megyek tovább, látok messziről egy fényes kört az út közepén mondom UFÓK is vannak? Közelebb érek akkor látom, hogy rendőrbá hadonász a világítójával, de olyan gyorsan körözött, hogy egybe körnek láttam, vagy csak sokat ittam Na mondom éjszaka közepén igazoltatnak? De csak nem jött oda, csak körzött tovább mint a félőrült(Eljátszottam Micimackót, hogy mit is jelenthet ez a jel), akkor látom csak a sok leállított kivilágítatlan autót a mellék útra beterelve. Hát én már nem tereltem be magam, leálltam oda az út szélére. Nemsoká jött egy kamion, ahogy rendőrbá mondta, hozott akkora tartályt, hogy éltemben nem láttam.
Skacok okosítsatok már ki, van ilyen rendőr karjelzés, hogy köröz, mint a propeller? Bár lehet ez valami spéci éjszakai jel Egyébként tök logikus volt, mert ez meg lehetett látni a szakadó esőben
háát ja
azt hiszem ideje volt
Ja a kx-ét hagytam el... átrakattam a gumit
Igen, csak gondolom boltba a gyári nem lenne occsóság
De köszi Zé, holnap faragtatok akkor egyet!
parillára gondolsz?
Tudok
A parittyánál van 900 pénzért

Igaz..?
valaki tud oylan cuccost amit a tanksapka csövére lehet rakni és megakadályozza h kifollyon belőle a benzin?
hát milyen motor ? vagy elolvasod mi van a tankjára írva és abba a kereskedésbe veszel egyet....

vagy esztergályossal csináltatsz egyet ... a szimering meg a kerékbe van ezen csak fut .....ne ijedj meg ...
Csakis
Estét! Kérdés: elhagytam vagy elvertem valahova a hátsó keréknél a jobb oldali távtartót valami ötlet? hol lehet beszerezni? vagy esztergályossal másoltassak egyet? csak ott meg az a baj, hogy kívül van rajta egy gumi porvédő...
hééééééééééééééé hol a náthás p...a vagytok ?

már megy a valóvilág és azt nézitek....
hello