AZ már nem tudom melyik,mikor albérletet keresnek.Azt mondja neki az öreg,hogy uram ez társasház,a csabi meg rögtön válaszol,hogy nyugodjál meg nem sokáig lesz az!
bazsi...
pedig én csk miattad irotam helytelenül ..de ha olvasod akkor mondom megváltozom...
tanulni itt a fórumon valakitől valamit?állat én erre nem is gondoltam
tőlem azt biztos nem. akivel eddig voltam az sem látott tölem semmit..vagy tudott már hajtani és akkor nem sokat osztottam az észt a femellett álva a feljárók tetején vagy nem és akkor meg azért nem mert sosem látta a kritikus részegen:-)) hogy jutok túl...
vicc vót. csak a véred szivom..meg nes értődj de ma már kettőt irtál..látod?
kihozta a helyes ill helytelen irásom belőlled az állatot
báintnak meg 110%igaza van. ha beszélek sem érteni a csak a teteimmel igazolom magam
ezt kellett volna látni ..reggel ..simoncslellinek.
talán akkor edwards nem megy át a fején (azé figyelef fején=fején ,de akkor ha nem az én fejem ahanem az övé akkor ő a fejő...hahaha tehén fejő.hahaha... na ez nem volt vickes!
már mondtam a múltkor is nem azzal van a bj aki meghal hanme aki itthon marad..
edwards-t sajnálom nem kicsit.
úgy lehet ez a kis ...asz miatt feladja a motorozást...meg rossi is. pedig ezek már bizonyítottak...nagy hiba volna.
Eltúlzod, két hetente írok egy sort.
Inkább olvasok, mert van itt pár fórumozó, akiktől olyan infókat lehet "ellesni", amit máshol talán nem. Igazából talán te is köztük lehetsz, nem tudom, mert nem olvasom el a hozzászólásaidat az előbb említettek miatt.
Tőlem egyébként úgy írsz, ahogy akarsz, csak megjegyeztem.
Viktor bazze ha ezt megtudják a mohamedánok hogy te régebben még motoroztál a mecsetben, rádküldik az Alkaidát...nem szép dolog más vallásuak templomában motorozni...
igazad van bazsi. de a te irásodban meg nem nehéz hejessen irni..mert heti egy sort..én is megoldanám.
azért nincs harag ugye?
mindégh fejlesztem magam a motorzások folyamán itt az idő hogy emberileg és helyes sírásilag is felylődjek.
ezennel fogadom hogy nem cserélem fel az összes elipszilont és a schima jét!
ill nem csempészem bele a belehallott jéket sem...mindégh
plk: filya magyarul fija leirva fia
az angol fonetikában sem.
ill megpróbálom viszolvasni a sok pirossal aláhúzott szavamat a hozzászólok menüpontban mielőtt lenyomom az entert(=belép gombot)
remélem bazsi ezáltal jobb ember leszek.. ha más nem a szemedben.
de olyan vagy.
meg olyan is..
egyszer régen mikor még a mecsetben szabad volt motorozni..mi meg oda jártunk mert akkor még nem is tudtuk hogy van románia(2005ben)szóval...
egyszer régen egy mekszi mekszi galakszisban....
megyün a jumperral motorozni megellunk a ház előtt ahol szoktunk és...pakolás...egyszre cska kijön a házimama és mondja:
-milyen szép hogy apa és filya együtt járnak motorozni...
erre én..az apa szerepben. ugyan is szalajtós 2 évvvel idősebb nálam de 15öttel néz ki filyatalabbnak mint valójábna..én meg ha csak 100el néznek idősebbnek akkor már azt mondom de jó mert egy 20ast igy is letagadhatok a 70ből.
szóval:
- milyne szép hogy apa és fia együtt járnak motorozni-mondá kedvesen az öreganyó.
erre én lányos zavaromba
-micsoda...-ha ilyen hülye filyam vona már nem vóna..
az öreglány szemei elkezdtek forogni..valszeg úlyr a bútolt. és mint bolygó hollandi sarkonfordult és elkocogott. valójában ez ebben a korban m,ár a 2szeres féynsebességre kapcsolás volt.
utána soha nem jött ki
pedig tök ari volt..és egy 20 éves csajszi benedvesedett volna a röhögéstől ..de egy korombéli 70es vénasszony...nem jött át neki a poénom
van ott a sziklás tetején balra egy levezető zergebaszta hegyikecske ösvény,végig megy a peremen egy kb fél méteres szikla párkány , Havrán találta egyszer és levitte ott a csapatot, elég kamikáze dolog.
lehet én sem találnám már meg, ebben a vizesben viszont kész öngyilok, szoval jobban tettétek hogy vissza kűzdöttetek..
fölmentünk az ejtőernyősöknél, kőeső a tetején és nem a megszokott úton mentünk, hanem elkezdtünk leereszkedni másik irányba, és egy szakadékhoz értünk ki, úgyhogy jöhettünk vissza, de kurvanehéz volt onnan visszamenni, azt hittük, hogy ott töltjük az éjszakát...
LEGJOBB!
http://youtu.be/j8gG9_CF-iE
mondjuk semmit nem tudtak volna abban a szituban csinálni , full bedöntve keresztbe becsuszik eléjük egy motoros...
meg már a felvétel lassitva van, élőben ez nagyon gyorsba történhetett..
pedig én csk miattad irotam helytelenül ..de ha olvasod akkor mondom megváltozom...
tanulni itt a fórumon valakitől valamit?állat én erre nem is gondoltam
tőlem azt biztos nem. akivel eddig voltam az sem látott tölem semmit..vagy tudott már hajtani és akkor nem sokat osztottam az észt a femellett álva a feljárók tetején vagy nem és akkor meg azért nem mert sosem látta a kritikus részegen:-)) hogy jutok túl...
vicc vót. csak a véred szivom..meg nes értődj de ma már kettőt irtál..látod?
kihozta a helyes ill helytelen irásom belőlled az állatot
báintnak meg 110%igaza van. ha beszélek sem érteni a csak a teteimmel igazolom magam
talán akkor edwards nem megy át a fején (azé figyelef fején=fején ,de akkor ha nem az én fejem ahanem az övé akkor ő a fejő...hahaha tehén fejő.hahaha...
már mondtam a múltkor is nem azzal van a bj aki meghal hanme aki itthon marad..
edwards-t sajnálom nem kicsit.
úgy lehet ez a kis ...asz miatt feladja a motorozást...meg rossi is. pedig ezek már bizonyítottak...nagy hiba volna.
szerintem sokszor ha tökéletes helyesirásal irnál akkor sem értenék belőle egy mukot sem...
Inkább olvasok, mert van itt pár fórumozó, akiktől olyan infókat lehet "ellesni", amit máshol talán nem.
Tőlem egyébként úgy írsz, ahogy akarsz, csak megjegyeztem.
úú elbasztam(javitva el baxtam ...javitva: új)
azért nincs harag ugye?
mindégh fejlesztem magam a motorzások folyamán itt az idő hogy emberileg és helyes sírásilag is felylődjek.
ezennel fogadom hogy nem cserélem fel az összes elipszilont és a schima jét!
ill nem csempészem bele a belehallott jéket sem...mindégh
plk: filya magyarul fija leirva fia
az angol fonetikában sem.
ill megpróbálom viszolvasni a sok pirossal aláhúzott szavamat a hozzászólok menüpontban mielőtt lenyomom az entert(=belép gombot)
remélem bazsi ezáltal jobb ember leszek.. ha más nem a szemedben.
meg olyan is..
egyszer régen mikor még a mecsetben szabad volt motorozni..mi meg oda jártunk mert akkor még nem is tudtuk hogy van románia(2005ben)szóval...
egyszer régen egy mekszi mekszi galakszisban....
megyün a jumperral motorozni megellunk a ház előtt ahol szoktunk és...pakolás...egyszre cska kijön a házimama és mondja:
-milyen szép hogy apa és filya együtt járnak motorozni...
erre én..az apa szerepben. ugyan is szalajtós 2 évvvel idősebb nálam de 15öttel néz ki filyatalabbnak mint valójábna..én meg ha csak 100el néznek idősebbnek akkor már azt mondom de jó mert egy 20ast igy is letagadhatok a 70ből.
szóval:
- milyne szép hogy apa és fia együtt járnak motorozni-mondá kedvesen az öreganyó.
erre én lányos zavaromba
-micsoda...-ha ilyen hülye filyam vona már nem vóna..
az öreglány szemei elkezdtek forogni..valszeg úlyr a bútolt.
utána soha nem jött ki
pedig tök ari volt..és egy 20 éves csajszi benedvesedett volna a röhögéstől ..de egy korombéli 70es vénasszony...nem jött át neki a poénom
lehet én sem találnám már meg, ebben a vizesben viszont kész öngyilok, szoval jobban tettétek hogy vissza kűzdöttetek..
kell hozzá egy forditogép, de igy szeretjük...
persze csak ha sisak van a fején..