hály.
majd egycő felhívnatná.
ja most beszéltünk
a 7-11 ig hét lenne a jó nekünk..előtte héten szerdától péntekig...meló
de ha ide akarsz..tok jönni akkor szól és a hétvégén itt tudunk menni. itt a mosthétvége is kiba jó lesz.. most hagyta abba az öntözést a locsolórendszer. még párnapig locsolja és igazi jó agyagos forgós fasza sár lesz...
robiék voltak ilyenben a tavasszal..hú de király volt. az az éredkes mivel ez egy hegy és a fel illetve lejárókba nem áll meg a viz ..mer ilyenez a gravitáció szóval nagy sárban is jó menni.,.itt csak akkor van a baj ha épp a szárazság után elkezd esni és szappanossá válik a talaj...kökemény, a teteje csúszik...á az geci, de amúgy nem volt még olyan hogy ne lenne ideális. akkor alefelék igazi life-dangeros... mikor a rályderek a motor mellett álva csúszva jönnek le egymás alá becsúsznak ááá az kiba álla tt..mert nem birna két percet várni inkább ő is...
na háj ..ma megvolt az első munkanap...hát halálra nem dolgoztam magam de volt meló végig......sok szar motor...elromlik valami és odahozzák, hogy csináljam meg...
jó motorokat kéne hozniuk, hogy rontsuk már el...mondjuk nem sírok mert jártunk már így is
zarándik- dol- dok ezt a technikát nem tőlem fogod megtanulni ...én anyukámat nem zerge dugta hanem fater...de érdekel a téma ..még át át tudok menni ha útban van ilyesmi kavics tetszik is ..meg leugrok a tetejéről meg megállok ilyen szar helyeken ..ezt egész életembe imádtam hogy egyhelyben egyensúlyozva baszakszom ..de ennyire triálozni nem szoktam ...bár gondoltam már rá hogy továbbfejlesztem magam...
kÚlva kölök nem eszi a babot, valszeg bezabáltatták a bölcs -ibe.
plusz szól a kedvenc bölcsinéni hogy Aaron veri a kölköket... csak úgy odamegy aszt rályaüt.
persze odarongyol hozzám felveszem és egy kukkot sem... osztom neki az észt és ..lapít..persze engem otthon nem üt de pl a z annyát nagymamát azt úgy egyengeti.mert hagyák!
nálam is volt bepróba de mire megütött volna..kapott kettő(egyía próba miatt egy meg ..bónuxba).
amúgy paszióból nem adok neki levest ez kb ha kétszer megtörtént...de ha berág is rám valamiért inkább átmegy a másik szobába az annyához oszt rályaüt.
a bölcsibemeg panaszkodnak hoyg nem birnak vele ill hiába magyarázzák hogy nem szabad... az asszony hogy apa veri a gyereket de az a két nyakas akkor jó helyen jó időben és nálam nincs verekedés durvulás...az én gyerekem nem fogja passzióbol verni a tanárokat, mert otthon olyan szabad a neveltetése megy a gyereknek... mindent lehet játék határok nélkül..... a laúfaszt.
esik az eső hú a hétvégére komolyan kibaszott jó talaj lesz.
szalajtós remélem készülsz.. a kezem gyógyul már a 16kilós gyereket a fályós kezemmel hoztam ki a bölcsiből...mondjuk a fájdalom csillapitó is közrejátszik de pl a folyadék szépen szívódik fel.
azért már az egész bicepszem püspöklila .ez holnapra elkezd sárgulni két nap múlva tök állatul fog kinézni a és a harmadik napon meg elkezd szépülni péntekre már nyoma sem lesz a sziklaszirtnek.
kész lett az ebéd. már be is nyaltam egy big tányérral.
ki sem találod mit főztem.
hát azt.
a gyerek is imádja. többet eszik belőle 8két tányérral)mint az asszony. pedig csak 25 hónapos...meg 16 kiló és 99cm magas. azért ekkora mert azt szondgyák az apja is nagy...
ha lekapom aki felcsinálta az asszonyt....
(megnézem a mezőt két szó piros vonallal alázúzva..akkor mehet
amúgy pont bálint adogat mikor a csizmát beteszi a faházba a fejünkhöz... olyan büdös hogy ahhoz képest air fress (légfrissitő )illatút fingok
zoozee. ezt a tecnikát kell gyakorolni mert az egy dolog hogy felugratok az ilyen sziklákra, de nekem egyensúlyérzékem 0 áthúzva=zéró és ezért én itt ledőlnék oldalra ha meg kellene álni a tetején.
az öreggel gyakoroltunk ilyet a hidpilléreken 50cm magasságig( a pillés is ilyen széles ) nem volt gond fellépek és gurulok egyből lendülettel gurulással hozam az egyensúlyt. ha ez 70cm nél magassabb akkor van a gond mert fellépek, de sebesség hiányában valamelyik oldalra megbillenek és egyből leugratok a pillérről. ha tudom hogy fellépek és mondjuk jobbra kell menni mert balra a viz van alul akkor sincs gond mert jobbra tart a fejtőkesúly és megcsinálom de ha egyenesen kellene menni...hát az nem megy.
mesélj mi a technika ilyenkor had tanuljunk...bazsi is
melyiket.. hát ezt. http://youtu.be/qKcxawnyJS8
ha olyan jól vagy hogy mehetsz dolgozni akkor az tök jó. örülök neki hogy már gyógyulsz
jó munkát.
tök lyaú hogy a hobbyd=munka és péz is van érte!
nekem is hasonló csak azért.... mégsem
mert a román buszból kivenni a hullákat...hogy is mondja hobbinak beteges lenne
du meséld el milyen gépet javítottál meg ilyesmi legalább a nyálam had csorogjon rá
(átnéztem 4-öt piros vonal =kevés hiba=érthetőbb, csak fejlődök
hály.
látok korán kelő vagy mint a tyukok meg én.
az hogy 7ig az csak azért van mert északa kolbászoltam ...mint manka...csak én emlékszem rá.
javallat: tegyél az ágy mellé 4 soron hosszában hajtogatott pokrócot. nem lesz kék az oldalad reggelente...a reggeli pokrócos tanács az ágymellett ébredőknek,tanácso-adó perceket olvastátok és most követkézzék a hírek......
a kék piros folt a vizszintes helyzet miatt nem a könyököm felé halad hanem a bicepsz belső része felé...talán a folyadék is...szivodik már fel mert lassan.
ami azt jelentené hogy nem fog belefolyni a könyök izületbe ahol hát hogy is mondjam felszivódási idő legalább 3-4 hét lenne...de mondom talán felszivodik és nem jut el odáigakkor 3-4 nap múlva újra mehetek ki legajjazni a hegyet...amúgy nem szoktam sérülni ill ha mégis 1-2 npa a láda mosás...ööö...lábadozás.
ha a manka által 4rétegűre hajtogatott pokróctanácsot én is megfogadom akkor mielőtt bezugok a sziklás patakba magamelé teszem a jól összehajtogatott puha plötekker plussos ikelyás pokrócot és már nem is lesz kék a karom...csak vize a pokróc ami egy nap alatt megszárad.
ikelyás plöteker plussz pokróc vs több napig fáj a kezem:
1:0
höö most mondja ....téligumi kell kocsira...hülyék ezek 4 éve van fent ...és még idén pont fasza...meg jövő nyáron is (aztán megint kell vennem)....ezt is kiteszteltem...olyan 70 ezret gurultam eddig vele..elsőket hátratettem tavaly ilyenkor...ma megmérem a mélységét...de kurva jól néz ki ...most megy vele műszakira....futóművem fain így nem kopott semerre félre ...tiszta jó...amúgy matador mp59 a lelkem..ja és tök jó..bár a passat szar gumival is jobb mint az átlag kocsik a hóban de ez nem rossz, jó vonóerő ,....felment sok helyre...ja és 75 ezer ft volt szerelve az összes 4 éve...
úgyhogy km-re vetítve...... olyan 80 fillér/km a gumi...
reggeli téligumi tesztünket hallottátok...
ja és van geciszép nyári alufelnim is a gépre nem azért tesztelem ezt mert nincs...sőőt ez is alamíniumfelnin van csak a koszos cigányok el ne vigyék...
bálint.
ébredj fel
sosem babkonzerv...csilisbab! nem mindegy
ez még+ hús meg kukorica paradise öntettel keverve sokk borssal meg csípössel. a tej a végén azért kell hogy jobban...oldódjon a fing a lében meg a faházban.
zoozee. ez nem jó lista erre ne kerüljünk fel...soha.mondjuk az örökélet sohanyugdijj sem biztos hogy jó lenne.
ezt a fidesz gondolta igy hogy örökéletet ad a szavazóinka.
csak akkor nem mondta hozzá hogy azért örök élet hogy soha nem lesz senki nyugdijjas...mert dolgozhat az ember élete végéig..de ha nem hal meg soha akkor ...mondom sohanyugdijjas
be kellett vanni még egy diclak id 75 tablit mert fél egykor arra ébredtem hogy ...fálly..nagyon fályy...
este fürtsizés előtt megnéztem jobban két tenyérnyi erősen vörös és püspöklila a folt.a jobb felkar közepétől lefelé pont lefedi a bicepszet és ahogy vizsgálom kb a folyadék jó egy cm vastag lehet...nem irok kettőt szándékosan mert azt szeretném ha egy lenne inkább és nem kettő(tudatbefolyásolás tacebó módra.)
a diclac amúgy egy tök erős gyógyszer , only vényre kapható. napi egyszer...bár a legutolsóra a kezelőorvosom gyógyszerésze azt írta rá 2x1...
erre eddig nem volt szükség de most hogy felébredtem és a tegnap esi maraggeli után a ma esti kimaradt és elkezdett fályni....mondom fályni mint a dög...pedig tegnap délután ogy kipattintotta ma pincéből a 80as pedroló szivattyút mikor most a motort...jobb kézzel...még figyeltem is ...milyen (bocs ezt elbasztam..mert hejesen irtam .igy már lyaú )szóval nem jó ez még mindég hanem a gyógyszer lyaúúú erős.
ugy érzem ez nem ötni hanem ez már kezd hat ni.
amit nem meséltem a turháról...utazás.
720.kor vhelyről indulunk jó hangulatban majd olyan 8.50 perckor a megérkezés előtt 10percel a siriai úton megy a kis ...kamion cammog 17-20 m/s mal(gyengébbek kedvéért 60-72km/h. ,csak azért irtam m6s ben mert az siben az a szabványos nehogy itten valaki megent reklamáljon.
szóval utolérjük szépen de jönnek szemben is van lendület is meg van net is (vanette)...ehhez a kocsihoz kell is a lendület ...tiszta mint az endúróban...mert különben ezzel előzni lehetetlen pl m2 bmw előzése kizárva...
naszóval lendület előzés szembe jönnek szalajtós már szól hogy ne menjünk bele..de hát ez még símán belefér..küldöm neki simaelőzés elhaladunk a kamion mellett mikor egyyszer csa készreveszem a sáros úton...az egy 20cm mély mocskos nagy leszakadás az út közepétől ... hú bakkler..
kormánymozdulat oda vissza...
ennyi.
mellettme űlő tás hidegvérrel végignézte ill érezte a nedves úton a dupla csúsztatott kisbuszt minimális kátyúfogással...
onnan tudom hogy hideg vérrel mert mikor rálynéztem olyan hold fény fehér volt...tutko megfagyott a vér az ereiben... én sem voltam vidám töle elhihetitek...
azt mondja :
-bazmeg.. aszittem leugrunk az árokba
- beleféertünk nem?
-bele bele bazmeg csak az az kibaszott nagy kátyú...majdnem
-ja majdnem..-de azért robogunk tovább a nyálkás úton és tiz perc mulva dokkolás a vár alatt.
-bakker neked már csak ekkor jön adrenalinfreccs, mert motorozáskor...úgy is szimplán nyugodt vagy. ezért szeretsz te velem járni mert jól vezetek.
mikor a nagy pirossal lépek lépünk akkor is sokszor kell az inprovizáció!
helyes döntés ...gyorsan, döntés ...ill borulás nélküli jó döntés!
egy ilyen kéklámpás témában egy úton nem is egyszer!
Az olasz Marco Simoncelli vasárnap, a szepangi Malajziai Nagydíjon bekövetkezetett tragédiájával a gyorsaságimotoros-világbajnokságban - a francia AFP hírügynökség összesítése szerint - már harmincra emelkedett a halálos áldozatok száma utóbbi négy évtizedben.
Az áldozatok:
Christian Ravel (francia), Spa-Francorchamps, 1971
Günter Bartusch (német), Sachsenring, 1971
Gilberto Parlotti (olasz), Man-sziget, 1972
Hans-Jürgen Cusnik (német), Brno, 1972
Renzo Pasolini (olasz), Monza, 1973
Jarno Saarinen (finn), Monza, 1973
Billie Nelson (brit), Opatija, 1974
Peter McKinley (brit), Man sziget, 1975
Phil Gurner (brit), Man sziget, 1975
Rolf Thiele (brit), Assen, 1975
Otello Buscherini (olasz), Mugello, 1976
Patrick Pons (francia), Silverstone, 1980
Malcolm White (brit), Silverstone, 1980
Michel Rougerie (francia), Rijeka, 1981
Sauro Pazzaglia (olasz), Imola, 1981
Alain Béraud (francia), Brno, 1981
Jock Taylor (brit), Imatra, 1982
Isikava Ivao (japán), Le Mans, 1983
Michel Frutschi (svájci), Le Mans, 1983
Rolf Rüttimann (svájci), Rijeka, 1983
Norman Brown (északír), Silverstone, 1983
Peter Huber (svájci), Silverstone, 1983
Kevin Wrettom (brit), Spa-Francorchamps, 1984
Alfred Heck (német), Le Castellet, 1988
Ivan Palazzese (venezuelai), Hockenheim, 1989
Vakai Nobujuki (japán), Jerez, 1993
Simon Prior (brit), Hockenheim, 1994
Kato Daidzsiro (japán), Szuzuka, 2003
Tomizava Soja (japán), Misano, 2010
Marco Simoncelli (olasz), Szepang, 2011
majd egycő felhívnatná.
ja most beszéltünk
a 7-11 ig hét lenne a jó nekünk..előtte héten szerdától péntekig...meló
de ha ide akarsz..tok jönni akkor szól és a hétvégén itt tudunk menni. itt a mosthétvége is kiba jó lesz.. most hagyta abba az öntözést a locsolórendszer. még párnapig locsolja és igazi jó agyagos forgós fasza sár lesz...
robiék voltak ilyenben a tavasszal..hú de király volt. az az éredkes mivel ez egy hegy és a fel illetve lejárókba nem áll meg a viz ..mer ilyenez a gravitáció szóval nagy sárban is jó menni.,.itt csak akkor van a baj ha épp a szárazság után elkezd esni és szappanossá válik a talaj...kökemény, a teteje csúszik...á az geci, de amúgy nem volt még olyan hogy ne lenne ideális. akkor alefelék igazi life-dangeros... mikor a rályderek a motor mellett álva csúszva jönnek le egymás alá becsúsznak ááá az kiba álla
jó motorokat kéne hozniuk, hogy rontsuk már el...mondjuk nem sírok mert jártunk már így is
zarándik- dol- dok ezt a technikát nem tőlem fogod megtanulni ...én anyukámat nem zerge dugta hanem fater...de érdekel a téma ..még át át tudok menni ha útban van ilyesmi kavics tetszik is ..meg leugrok a tetejéről meg megállok ilyen szar helyeken ..ezt egész életembe imádtam hogy egyhelyben egyensúlyozva baszakszom ..de ennyire triálozni nem szoktam ...bár gondoltam már rá hogy továbbfejlesztem magam...
kÚlva kölök nem eszi a babot, valszeg bezabáltatták a bölcs -ibe.
plusz szól a kedvenc bölcsinéni hogy Aaron veri a kölköket... csak úgy odamegy aszt rályaüt.
persze odarongyol hozzám felveszem és egy kukkot sem... osztom neki az észt és ..lapít..persze engem otthon nem üt de pl a z annyát nagymamát azt úgy egyengeti.mert hagyák!
nálam is volt bepróba de mire megütött volna..kapott kettő(egyía próba miatt egy meg ..bónuxba).
amúgy paszióból nem adok neki levest ez kb ha kétszer megtörtént...de ha berág is rám valamiért inkább átmegy a másik szobába az annyához oszt rályaüt.
a bölcsibemeg panaszkodnak hoyg nem birnak vele ill hiába magyarázzák hogy nem szabad... az asszony hogy apa veri a gyereket de az a két nyakas akkor jó helyen jó időben és nálam nincs verekedés durvulás...az én gyerekem nem fogja passzióbol verni a tanárokat, mert otthon olyan szabad a neveltetése megy a gyereknek... mindent lehet játék határok nélkül..... a laúfaszt.
esik az eső hú a hétvégére komolyan kibaszott jó talaj lesz.
szalajtós remélem készülsz.. a kezem gyógyul már a 16kilós gyereket a fályós kezemmel hoztam ki a bölcsiből...mondjuk a fájdalom csillapitó is közrejátszik de pl a folyadék szépen szívódik fel.
azért már az egész bicepszem püspöklila .ez holnapra elkezd sárgulni két nap múlva tök állatul fog kinézni a és a harmadik napon meg elkezd szépülni péntekre már nyoma sem lesz a sziklaszirtnek.
ott állok a fiammal és majdnem a nyakunkba dobták a motort
ki sem találod mit főztem.
hát azt.
a gyerek is imádja. többet eszik belőle 8két tányérral)mint az asszony. pedig csak 25 hónapos...meg 16 kiló és 99cm magas. azért ekkora mert azt szondgyák az apja is nagy...
ha lekapom aki felcsinálta az asszonyt....
(megnézem a mezőt két szó piros vonallal alázúzva..akkor mehet
azért a dupla ugró az nem kicsi az biztos
http://youtu.be/_eNoqp1hxDk
zoozee. ezt a tecnikát kell gyakorolni mert az egy dolog hogy felugratok az ilyen sziklákra, de nekem egyensúlyérzékem 0 áthúzva=zéró és ezért én itt ledőlnék oldalra ha meg kellene álni a tetején.
az öreggel gyakoroltunk ilyet a hidpilléreken 50cm magasságig( a pillés is ilyen széles ) nem volt gond fellépek és gurulok egyből lendülettel gurulással hozam az egyensúlyt. ha ez 70cm nél magassabb akkor van a gond mert fellépek, de sebesség hiányában valamelyik oldalra megbillenek és egyből leugratok a pillérről. ha tudom hogy fellépek és mondjuk jobbra kell menni mert balra a viz van alul akkor sincs gond mert jobbra tart a fejtőkesúly és megcsinálom de ha egyenesen kellene menni...hát az nem megy.
mesélj mi a technika ilyenkor had tanuljunk...bazsi is
melyiket.. hát ezt.
http://youtu.be/qKcxawnyJS8
szoval Viktor általános kajája a chilis bab 1 liter tejjel leküldve...
és mindig ilyet eszik... plussz még kinálgatja is...
uhhh ezt még leirni is durva volt igy reggeli KV-hoz...
esetleg aki még nem aludt vele egy szobában annak a képzelő erejére bizom... mesélni nem fogok rola..
jó munkát.
tök lyaú hogy a hobbyd=munka és péz is van érte!
nekem is hasonló csak azért.... mégsem
mert a román buszból kivenni a hullákat...hogy is mondja hobbinak beteges lenne
du meséld el milyen gépet javítottál meg ilyesmi legalább a nyálam had csorogjon rá
(átnéztem 4-öt piros vonal =kevés hiba=érthetőbb, csak fejlődök
látok korán kelő vagy mint a tyukok
az hogy 7ig az csak azért van mert északa kolbászoltam ...mint manka...csak én emlékszem rá.
javallat: tegyél az ágy mellé 4 soron hosszában hajtogatott pokrócot. nem lesz kék az oldalad reggelente...a reggeli pokrócos tanács az ágymellett ébredőknek,tanácso-adó perceket olvastátok és most követkézzék a hírek......
a kék piros folt a vizszintes helyzet miatt nem a könyököm felé halad hanem a bicepsz belső része felé...talán a folyadék is...szivodik már fel mert lassan.
ami azt jelentené hogy nem fog belefolyni a könyök izületbe ahol hát hogy is mondjam felszivódási idő legalább 3-4 hét lenne...de mondom talán felszivodik és nem jut el odáigakkor 3-4 nap múlva újra mehetek ki legajjazni a hegyet...amúgy nem szoktam sérülni ill ha mégis 1-2 npa a láda mosás...ööö...lábadozás.
ha a manka által 4rétegűre hajtogatott pokróctanácsot én is megfogadom akkor mielőtt bezugok a sziklás patakba magamelé teszem a jól összehajtogatott puha plötekker plussos ikelyás pokrócot és már nem is lesz kék a karom...csak vize a pokróc ami egy nap alatt megszárad.
ikelyás plöteker plussz pokróc vs több napig fáj a kezem:
1:0
úgyhogy km-re vetítve...... olyan 80 fillér/km a gumi...
reggeli téligumi tesztünket hallottátok...
ja és van geciszép nyári alufelnim is a gépre nem azért tesztelem ezt mert nincs...sőőt ez is alamíniumfelnin van csak a koszos cigányok el ne vigyék...
főleg hogy nem tudom hova meneteltem az éjjel de az ágy mellett ébredtem
ébredj fel
sosem babkonzerv...csilisbab! nem mindegy
ez még+ hús meg kukorica paradise öntettel keverve sokk borssal meg csípössel. a tej a végén azért kell hogy jobban...oldódjon a fing a lében
zoozee. ez nem jó lista erre ne kerüljünk fel...soha.mondjuk az örökélet sohanyugdijj sem biztos hogy jó lenne.
ezt a fidesz gondolta igy hogy örökéletet ad a szavazóinka.
csak akkor nem mondta hozzá hogy azért örök élet hogy soha nem lesz senki nyugdijjas...mert dolgozhat az ember élete végéig..de ha nem hal meg soha akkor ...mondom sohanyugdijjas
este fürtsizés előtt megnéztem jobban két tenyérnyi erősen vörös és püspöklila a folt.a jobb felkar közepétől lefelé pont lefedi a bicepszet és ahogy vizsgálom kb a folyadék jó egy cm vastag lehet...nem irok kettőt szándékosan mert azt szeretném ha egy lenne inkább és nem kettő(tudatbefolyásolás tacebó módra.)
a diclac amúgy egy tök erős gyógyszer , only vényre kapható. napi egyszer...bár a legutolsóra a kezelőorvosom gyógyszerésze
erre eddig nem volt szükség de most hogy felébredtem és a tegnap esi maraggeli után a ma esti kimaradt és elkezdett fályni....mondom fályni mint a dög...pedig tegnap délután ogy kipattintotta ma pincéből a 80as pedroló szivattyút mikor most a motort...jobb kézzel...még figyeltem is ...milyen (bocs ezt elbasztam..mert hejesen irtam
ugy érzem ez nem ötni hanem ez már kezd hat ni.
amit nem meséltem a turháról...utazás.
720.kor vhelyről indulunk jó hangulatban majd olyan 8.50 perckor a megérkezés előtt 10percel a siriai úton megy a kis ...kamion cammog 17-20 m/s mal(gyengébbek kedvéért 60-72km/h.
szóval utolérjük szépen de jönnek szemben is van lendület is meg van net is (vanette)...ehhez a kocsihoz kell is a lendület ...tiszta mint az endúróban...mert különben ezzel előzni lehetetlen pl m2 bmw előzése kizárva...
naszóval lendület előzés szembe jönnek szalajtós már szól hogy ne menjünk bele..de hát ez még símán belefér..küldöm neki simaelőzés elhaladunk a kamion mellett mikor egyyszer csa készreveszem a sáros úton...az egy 20cm mély mocskos nagy leszakadás az út közepétől ... hú bakkler..
kormánymozdulat oda vissza...
ennyi.
mellettme űlő tás hidegvérrel végignézte ill érezte a nedves úton a dupla csúsztatott kisbuszt minimális kátyúfogással...
onnan tudom hogy hideg vérrel mert mikor rálynéztem olyan hold fény fehér volt...tutko megfagyott a vér az ereiben... én sem voltam vidám töle elhihetitek...
azt mondja :
-bazmeg.. aszittem leugrunk az árokba
- beleféertünk nem?
-bele bele bazmeg csak az az kibaszott nagy kátyú...majdnem
-ja majdnem..-de azért robogunk tovább a nyálkás úton és tiz perc mulva dokkolás a vár alatt.
-bakker neked már csak ekkor jön adrenalinfreccs, mert motorozáskor...úgy is szimplán nyugodt vagy. ezért szeretsz te velem járni mert jól vezetek.
mikor a nagy pirossal lépek lépünk akkor is sokszor kell az inprovizáció!
helyes döntés ...gyorsan, döntés ...ill borulás nélküli jó döntés!
egy ilyen kéklámpás témában egy úton nem is egyszer!
Az olasz Marco Simoncelli vasárnap, a szepangi Malajziai Nagydíjon bekövetkezetett tragédiájával a gyorsaságimotoros-világbajnokságban - a francia AFP hírügynökség összesítése szerint - már harmincra emelkedett a halálos áldozatok száma utóbbi négy évtizedben.
Az áldozatok:
Christian Ravel (francia), Spa-Francorchamps, 1971
Günter Bartusch (német), Sachsenring, 1971
Gilberto Parlotti (olasz), Man-sziget, 1972
Hans-Jürgen Cusnik (német), Brno, 1972
Renzo Pasolini (olasz), Monza, 1973
Jarno Saarinen (finn), Monza, 1973
Billie Nelson (brit), Opatija, 1974
Peter McKinley (brit), Man sziget, 1975
Phil Gurner (brit), Man sziget, 1975
Rolf Thiele (brit), Assen, 1975
Otello Buscherini (olasz), Mugello, 1976