Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt mindenkinek
Kint ocsmány az idő de csak azért mert nem ülök a motoron.Amúgy szép lenne minden szemüvegen keresztűl
hali
nincs is rossz idő...hát már most 10 fok van..
mindjárt felöltözök és kimegyek bágerbe...megnézem a rajtceremóniát legalább...bár szar az idő
Gyógyulgassál! Asszony nem rakott még helyre?
Majd gondolok rátok sérültekre ma sokat, hogy menjen egy kis adrenalin
Jó reggelt!
Köszönöm a dekódolást nekem már nem volt ezen energiám agyalni mint Zarándnak, vagy is inkább úgy alapból nincs agyam
szewa cééé
hát akkor normális a pali...
hát nem vagyok jól..minden oké de köhögök mint az állat..és olyankor még fáj a tüdőm..ezért versenyen se voltam....még csak ide a ház elé mertem jóformán kimenni napozni de termoszruhában...
úgyhogy nem verseny...
hát elejébe mentünk mindenkategóriának nagyjából...
jó volt..pannonhalmán is megnyertük a csapatbajnokit..
bálint ismeri is az embert.
Ghelariban(a Devai race) ö volt az abszolútban a3.dik legjobb magyar!idén is talán tavaj is.(abszolút tizedik volt a nemzetközi mezőnyben) nem egy sírós fajta.
nem egy fáradós fajta.
kisssé ideges ha valaki elkúrja a jó motorozást...ebben igaza is van. amúgy nagyon barátkozós. meg kedves a kocsinál meg a szálláson is.
csak mondom..egy kicsit se mennyünk óvatosba mert l..eldobja az ékszijjat...hamar.
ahoy
simán.
kifizetik..enek mis iyg volt... azóta nincs ...jaj elbasztam,rossz számra utalták átt...ááááááá

zoozze. úgy léáto mjól vagy mint atom ezek szerint te voltál a serwice point a racén.
hogy ment a tsapat?
mindenkit leköhögtél vagy csak azt aki a srácok előtt volt?
ha ilyne lyól vagy akkor ma már mehetsz is edzeni.
mert ha egyszer eljutok oda... lehet lesz az a ember aki nálam is jobban megy azzal.kicsit ageressziv elha szart megyünk egy kicsit is vagy valaki nyeklik nyaklik akkor 15 perc után leordítja a fejemet...ez egy lószar miért nem maradtam otthon horgászni...azonnal vigyé a sirokihoz mert ez egy kalap szar nekem erre nincs időm...
amúgy jó a srác -igazi sárparsztgázmenő..ezért is örültem hogy tegnap...nem ölt meg mikor elestem és csak 90% pörgettem a túrát, de vigyáztam azért a minőségi hajtások meglegyen.. meg is volt.
ja de ettől nem törpül el a logikád ....
ja és mérik összeset és chronomoto-n megnézheted akár élőben is mi a zsír ...majdnem minden versenyt ők mérnek..itt kiválasztod mire vagy kiváncsi aztán már ott is van ..abszolútba is kategóriánként stb..
tényleg..
ályem szori volt és nem is láttam... bocsexsz.
jajj most kaptam sms-t , hogy nyertem a lottón... 1390 huf -ot. kérdezik hova utalhatják... az szép...szerintetek a másfélmilliárdot is kifizetnék ilyen egyszerűen...
ennyi az egész motor baja a buzi egybehűtő..mer mondják a kezdők. hogy milé y lgnagyobb a bergé.
nekem meg mi a fszt...hülyeség.
megállunk egy jó szopó feljáró utolsó két méterében már nem birtunk felmenni.. de nekimentünk vagy 10szer. csúszós az eleje ferde hosszú felfelé majd laposabb kövesbelépős párkány onnan 10méter után gigameredek 30m hosszú. na annak a 30m nek a 28adikáig jutottunk kétszer is de nem tovább.
ott eloldalaztunk...50métert!mer addig kellet a 2m miatt pedig már fellátunk az erdei útra.
felértünk ..tás mondja pihegjünk letámasztom a berget és már 2szor figyeleme hogy ha aa hűtősapka felé támasztom le egy szopó után ahol még nem fort fel épp ..de jó m,elege lehet akkor mikor leállíto és nekiteszem a fának+ a túlnyomásos sapi ven a hűtő legmagassabb pontja!akkor a sapi elkezdi lefújni a cuccost...
persze a ha másik irányba döltöm akkor ..akor meg nem ...de egy köcsög ez ...
ez akkor is beprüszkölha ha nem döltöm le csak épp úgy állok meg hogy a 1.8as túlnyomásos sapek nem a legmagassab pontja a rendszernek és már kellő a hőfok meg a túlnyomás!de amúgy még nem forrna meg! és ilyenkor egy picit jobbra dölök vele és már prüszköl is kifelé....de egy köcsög ez igy.
mondjuk ha visszaraknám a túlfolyótartályt... mer akkor nem csinálta igy... tényleg itt a megoldás...ezért szeretel gasgas fórumozni mindég meg lesz a megoldás!

monju kez tegnap akkor voplt a legszarabb mikor már alig birtam emelfgetni a motort a fákfelett mert majd szét ment a kezem de azért csak állandó an fe a patakba azokon fel majd a végeiken mocsok feljáró... az elhibáztam a...mert a patakban kifulladtam mert egykézzel --ááááá...na mindegy és avégén már agázt sem birta mhúzni és elestem a legtetején már túljutott a legmeredekebben de kikapart oldalra és ledöltem a motor felé a hűátősapek egész alu és már köpte is rám a, forró vizet..a kopaszra a büdöskÚÚlva annyát alig birtam feltornászni egykézzel már kiabáltam a tásnak jöjjon vissza azt a két lépést és segijjen m,ert egyzerűen nem birom felállítani ...közebe a forró vizet a kopaszra meg csak prüszkölte a rámfolyó benzin ..már nem is zavart mmert az legalább nem volt forró...
de mire gabesz odaért addigra feltornáztma a berget akkor egyből a prüszkölés megszűnt és ekkopr esett le ez a túlfójó sapis dolog meg összekötöttem a régebbi dolgaival és tessék....
mer amúgy a berg nél a 2t ktm sx hmarabb megforrt de csak addig gőzölt még ment az emyém meg akkor prüszkölte a bvizet mikor leállítom és nekidölltöm a fának és tessék már prüszköli is a túlfolyócsövön kifelé!

igenm mert a kéttartályosnál a sapek a atráéyl közepén legmagasaban van!ha jobbra ha balra dölti sem az van alacsonyan! pont a kis tartály közepén egy kis kiemelkedés tetején... köcsög berg.egy hűtő ...hülye idióták.
persze az ujak már normálisak..

amúgy viszont le a kalappal mert mocskos jó gép...ezen apróságot meg ki fogom javitani a túlfolyótartállyal
150245 hsz-t olvasd el! itt van párral lejjebb

amúgy szewa...akkor ma pihizés lesz ?
Igen, sajnos kevés idő van mindenre, rohanás van mindig! Pedig érdemes lenne kicsit lassítani!
Amióta nálatok jártunk azóta motoron sem ültem, egyszerűen nem jutottam el addig... Pedig már akkor sem volt a kondim túl jó...
15 kör kettö óra oo perc 12 másodperec 7 perc 39kilenc vagy mi per kettő az me ga hogy a 7 perc harminckilencvagy menniyt a második körben tette meg de hogy milyér csak azt írták.. ..mert csak azt mérték? a laúfaszt. hát az a legjobb köre

ezt onnan tudom mert a versenyrutin meg az éve kfolyamán egyen sem voltam viszont mást nem diktált ki as logika... mer először én is csak wálykoltam a sok számot. de kiogosgodtam.
a 2:00:12 ez egy óra a 7.39 ezek perc másodperc/2 ez akkor a az a kör és alegjobbat szokták mkiírni és az elején az a 15 az meg gondolom a körde ha kicsit számol akkor meg ki is jon mert 15 prec az közel két kör ez egy órában (a negyed óra az megvan négyszer akkor az egyóra alatt 8 kö..két óra alatt 16 de mivel van az a 9mp ..túllépó a 7,30 után (amivel kijön pont a negyed óra a két körre ill ez a legjobb köre ...tehát az egy kör a kétóra 00.12 másodpercnél az meg símán felemésztődik... tehát az első 15ös szám azt jelenti 100% hogy15 kört futa a király két óra +12 sec alatt.

ennyit hoz a logika...

a kezem reggelre a dic-lac tól tök jól van.hpersze fáj mint a dög sdde ha ma is kellene meni ...vezetni a csapatot símán extraextrémbe nyomnánk ma is.
már egész vörös kék de pl a motrt is ki fogom tudni venni a buszból...egyedül! le is mosom. körbepuszilgatom meg leköpöm..
miért köpöm le.. a buzi hűtóegybe köcsögbéna husaberg miatt.

gratula a versenyhez.....amúgy majd visszaszeded a kondidat ....csak kéne sokat menni ..meg kicsit futni egyebek...ha jól akarja csinálni az ember
dehát ideje kinek van erre ? dolgozzál ..mostmár babázhatsz is ,,,még pihenni se ártana...
Jó reggelt!
Pedig úgy tudom az alvás gyógyít is!
Főleg ha tudsz aludni...
ja ,,,szopás

mentek ma motorozni ?

amúgy jobb reggelt !
Látom jól megy az alvás