mindjárt felöltözök és kimegyek bágerbe...megnézem a rajtceremóniát legalább...bár szar az idő
nekem már nem volt ezen energiám agyalni mint Zarándnak, vagy is inkább úgy alapból nincs agyam
nem egy sírós fajta.
meg is volt.
1390 huf -ot. kérdezik hova utalhatják... az szép...szerintetek a másfélmilliárdot is kifizetnék ilyen egyszerűen...
hogy milé y lgnagyobb a bergé.
majd a végeiken mocsok feljáró... az elhibáztam a...mert a patakban kifulladtam mert egykézzel --ááááá...na mindegy és avégén már agázt sem birta mhúzni és elestem a legtetején már túljutott a legmeredekebben de kikapart oldalra és ledöltem a motor felé a hűátősapek egész alu és már köpte is rám a, forró vizet..a kopaszra
a büdöskÚÚlva annyát alig birtam feltornászni egykézzel már kiabáltam a tásnak jöjjon vissza azt a két lépést és segijjen m,ert egyzerűen nem birom felállítani ...közebe a forró vizet a kopaszra meg csak prüszkölte a rámfolyó benzin ..már nem is zavart mmert az legalább nem volt forró...
a laúfaszt. hát az a legjobb köre
Kint ocsmány az idő de csak azért mert nem ülök a motoron.Amúgy szép lenne minden szemüvegen keresztűl