Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Várjál, nekimegyek még egyszer"
525 exc

michelin s12 elölre mindenképp.....meg hátra is jó...
akkor javul az állapotod ha tréfázol már mitas c21 van fennt hátul most ha jól emlékszem. Annyira nem vagyok jártas a gumi témában. Sajnos felénk nincsen olyan technikás terep, mint amiről ti tesztek fel képeket. ja de a Vértes.... de hát ki mer oda bemenni...

Amúgy Zé, neked melyik típus vált be ?
jól van csak vicceltem..
ajándék lónak ne nézd a fogát!
szupermotyózol ?
Szép napot! vagyis szebbet Mit hozott a húsvéti nyuszi ? virulok pirelli scorpion mid hard 486
na már meg is ettük a fele tepsi sütit ..úgy kellett félrelökdösnöm a gyerekeket..

Vinni kéne csajokat, s amíg lessük hogy kínlódja fel magát a másik az egynyomosban, lenne mit csinálni
Ez csak a Darth Vader effektusom
Na jó már így ki voltam dögölve az első katlanban, s ez még csak az első szopó rész volt, nem csoda, hogy annyit borultam már utána Állóképességből tuti jelest kapnék a suliban
Nem is tudom honnan ilyen ismerős ez a leírás
Dettó ez van itt is.
fasza
szerintem kúrt valakit ..... míg robi motorozik
Na meg is jöttünk ezt a szar mocskos időt ami ma volt...esett az eső erőben meg akkora köd hogy nem láttam semmit és minden fa tiszta takony,felmentünk a Babar völgybe és volt hogy egy 40 centis fán estem el egy oldalazóban mire felküzdöttük magunkat úgy meg izzadtunk hogy vetkőzni kellet.
szemüvegben nem lehet ilyenkor közlekedni mert a nagy köd bepárásította , bokrokról folyik le a víz és persze átázik a ruha rögtön aztán ahogy gyorsabban mentem majd meg fagytam...lófasz ez nem furulya
azért mentünk egy kicsit itt a környéken de se gyorsítani se fékezni ezen a taknyos füvön nem jó...jobban jártatok hogy nem jöttetek
Hu de liheg valaki :)
Na látod ez eszembe sem jutott, de mivel nem ittam semmit, esélytelen volt a vizelés, kiizzadom az összes folyadékot
Pl ez: http://www.youtube.com/watch?v...
De itt is végig így megy fel: http://www.youtube.com/watch?v...
Fenékkel súlyozza a hátsó kereket és lábbal meg támaszt.
Ezzel nem jutottam sehova. Nekem úgy sikerült kicsiket, ahogy szoktam, egyik lábbal felállok a lábtartóra, megrúgom, kuplung rá és közben ugrok előre is, hogy a motornak szinte csak magát kelljen vinnie, mondjuk ezzel sem jutottam sokáig
Ronis szerinted?Csere erre mocim meg ez. http://www.kepesmotor.hu/gasga...
Látod-látod, előnyei is vannak annak, hogy nem motorozni vagy, hanem otthon.
Jó étvágyat a sütihez! Küldhetnél fénypost párat kóstolóba
nem kellett pisilni ? ha nincs más akkor nagyon jó célt szolgál mint hűtőfolyadék...hugyozni meg mindíg kell valakinek....csak előtte kostold meg

"Viszont a seggel nyomós, lábbal támasztós módszer nekem nem vált be, nem tudtam így sem haladni, "

itt melyik trükkre gondolsz ?
na mijaz ? várom a süteményt ..most készül....jajj de jó lesz addig kávét is iszom coca colával...nagyon zsír....
jahh én is most néztem a videot, durva nagyon...

szerintem valami beakadt az ütközésnél a sisak aljába , és olyan erővel rántotta meg hogy az egyik oldalon eltépte a pántot,vagy a szegecset, látszik ahogy pörög a sisak a földön tul hosszu a pánt a csatnál egyben van...

viszont ha igy volt akkor szerintem azonnal kitörte a nyakcsigolyáját is, az a pánt rohadt erős, meg a szegecs is...

nyugodjék békében...
Nektek hogy telt a nap?
Leszakad a fejéről a sisak, ha jól látom.
Valószínűleg az tette be neki a kaput, aki nekiment
Nagyon-nagyon csúnya volt, csórikám.