Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Csak megjegyzés képpen: kurvára zavaró, hogy helytelenül írsz.
rilyál=irlyál..csak megent összekevertem a betűlenyomás sorrendjét,ály em szorri
fiuk meg kell végre tanulni hogy minden időben, és körülményekre más gumi valo, ennyi.

olyan gumit még nem találtak ki ami mindenhova jo...

max a lánctalp.
befosok, idetalált szalajtos Gaba, a nők megrontoja, mindenki dugja előle az asszonyát csaját mert szem és száj nem marad szárazon,

szeva rosszéletü.., eltüntél má nem tudsz felhivni se mi.?
azért attól még messze voltam, de elfáradtam..
a kiki be volt szarva hogy nem lesz időnk motorozni........aztán meg a végén már majdnem sírt nagyon kivolt a csávó
remélem azért erőssebb vagy mint egy ötödikes.
még betegen is.

szalajtós.
rilyál már mi volt kint. ronis már képben vagy who is he?lyes, is he
ettől jó ez a fórum mindenki irja az élményeit.
lásd ....nem sorolom fel mert...mindenkinek 100pont a fórumban
jol visszajöttél..
üdv
déw.
nézd meg jobban !akár ülsz a seggén ahogy roban szokták lásd a reginet13 videoit mind!vagyálsz ahogy a wbén szokták.a technika za hogy a motort terheled miközben húzod a gászt különben ha üres a hátró érész nem ugrik fel csak kapar!
ah a álva löüköd akkor előbb ogrik a paraszt egészen hátulról indul! majd mikor a teste belendült és a fenek elér az ülés magasságáig,de áll a lábtartón akkor rárugózik a hátsó kerékre terhel majd ebben a pillanatban a kupungot oldja és hopsz ekkoe létp fel... a hátsón a súj! de a teste már elindult előre! és kuplung old.
ha az elejére teszed a sújt és akkor engeded fel igaz hogy a te tömeged nem kell gyorsitani de nem is tapad a gumi semmit .
mert az 54 kilós hátsótengelyterhelés(egy 10kilós motorrral közel 54% hátsótengely terhelés mellett) és a 200kilós között 4szer akkora erőátviteli különbség van ..a súrlódásból adódóan! persze(miért 2mázsa ha hátul 54 kiló van te 100kiló vagy hol a 46 kiló?hát abból adódóan hogy annyira hátraterhelsz + a gázadás hogy a teljes súj a motorr hátsókerekére ül!)
ha ac-10 van hátul és vizes akkor a súrlódás elhanyagolható (kb akkora mint a nikasilos hengerfalé és a teflonbevonatos dugó közt ha 10w-50 full racing olajban fut az egész)ezért tök mindegy mi a technikád szopás a köbön.
szar guminál leszállsz oszt tolod...felfelé ill emeled a seggét felrakod 10cm haladás újra tolás majd újra szopás...szopás a köbön és ez a 10ezredik hatványra emelve.
Térdedet kikúráltad a hétvégén?
Remélem azért csak gyógyul így, hogy nem lát motort.
Milyen volt Romcsi?
Milyen lett a futómű a hangolás után?
szerintem inkább ne...

elég lelakottnak néz ki igy képen is, régi fajta futomű, talán és vagy 250-300 között, max...
Akkor még se vagyok olyan béna csak szar a gumim csináltam én mindent úgy mint szárazon szoktam, de csak
Azt láttam többször élőben is Robinál, hogy tökéletesen működik ez a segges tecsnik, csak nekem még nem jött össze, gondolom nem jókor nyomkodom, vagy ilyesmi.
hélly.
szalajtós.
te nem az vagy akivel tegnap...átéltük románba a siriai úton a kamionelőzés ala tüzoltópiros autóval?
akkor lyaúl gondoltam

déw.
qúplungolás tecsnixka elsajátítása 100pont a többire ott a lyuro kárd mászterkárd.
seggelnyomós technika... nem kötelező..tegnap pl a sárga patakba na sisaksziklás részen 15 mp alatt meg volt egy eldőlés nélkül a vizes sziklák közt. szalajtósnak is 200pont
ac-10...egy kula szar. száraz időben lehet nem olyan gáz, de akkor meg minden gumi jó. bálint szerint király de bálint csak szárazban megy hogy poroszkálhasson előttem:-))
nedves időben, takony mocskon hát oda kell a gumi. mc 5 ill sixdalyzi 100 pont.
ac 10 =szopás kapartatás vizforrás...többször.. viz nincs mégtöbb szopás...gumigyűlölő enzimek keletkeznek a kisagy hátsó részén..zsigerből utálás indul.
Mondjuk sanszos hogy az volna életem utolsó tette...de legalább szép halálom lenne
mennél rá mi ?
Pont nem érdekelne milyen hangeffekteket ad ki

Amúgy tök vicces az angolja - de imádnám azt is
zarándi . nem is vagyok olyan ,miért írod? kacskakezű.
Zoozee vidije mellett volt.
http://youtu.be/XykeKSf5Dtc
Ennek a csajnak is erős Darth Vader effektusa van, pedig motor nincs is alatta
Úgy vagyok ezekkel a szoba torna gyakorlatokkal, hogy csak nézni szeretem, nem is tudom miért