Estét!
Elvileg kell lennie kétféle menet sűrűségű küllő csavarnak, amit küldtél acél küllőt, az frankó a küllőre ami jött vele, a hossza jó lett. Rápróbáltam a régi küllőmre, de arra meg nem megy rá rendesen, elindul, de aztán szorul, RGO más lehet a menetsűrűség(amit küldtél valószínű sűrűbb), a régi küllőcsavar se megy fel az új küllőre. Tudsz vagy tud valaki erről valamit, hogy lenne kétféle? Mi az azonosítójuk, amivel lehet rá hivatkozni? Sűrű és ritkább menetes küllőcsavar? Előre is köszi az infót!
kilályak vagytok
de az ára az húzós több mint húzós
nekem egyedül za egy 10000hungarilyan forint..hú bakkerl.
ollllyan sockkot kaptam...még a helytelen írásomba is biba wan,
ez az evox g 30 premium:
175 fokon forr( higitva valszeg egyenes arányban romlik de 1:1ben akkor az 138c fok http://www.mol.hu/hu/vallalati...
na bálintgazda
hogy is csináltad azt az esztrgályázást...?
50mm átmérőjő 100m hossszú henger két miliméteres bordák bele esztergálva?
16mm furattal a közepén?
+2x 15mm a végén a csőcsatlakozó?
Ez egy geci.Nem adja ki a hűtőfojadékokat.De ott van az Alkatrészek menüpontnál a Kenőanyag/Hűtőfolyadék!
Motul Motocool Expert citromsárga lé
Adaléknak meg a Motul MoCOOL folyadék!
Hát igen mert hülye azért nem vagyok Szoval:az egész levan cserélve a motulra és még belevan abba töltve a féldecko varázs És Bálint hiába mondol bármit ez igy nagyon fajintos és nem placsebooooo
kilály.
a név is fontos, de az elkeveredés miatt inkább a leirás hogy az az 5% bekeverésű hűtő cucc vagy a fagyálós másik...(csak emlékszel hogy komplett lecserélted a fagyállót vagy csak ráöntöttél fél decit,nem?)
mondjuk az 5% bekeverésű az geci drága mert igaz hogy fél deci kel belőle de 5ezer forint.
hú bakkler
amugy van hogy kétféle fagyállo között oriási különbség van, és van hogy az olcsobb gagyi a jobb,
az igazán hatékony megoldás a hűtő felület nővelése,pl hőpatronal, + tulfolyo tartály amiböl vissza is szivja a cuccot, és nem a főldre nyomja.
pl anno én sokat játszottam a crf-kel komoly esztergált hegesztett alu tartályok voltak beépitve , a viznővelés érdekében, ( mert rohadt picik a hűtők rajta mivel egy krossz moci,) két féle méret is volt, na szoval pl az se ért semmit...
amugymeg minden megforr ha olyan a szitu, sok vizes fán meg köves helyen kell átverekedni magad nulla tempoval.
na ez az tibi.
na most akkor te melyiket haszálod?
motocool
mocool
vagy mongool?
ez most akkó az 5%bekeverés 15 fokkala kissebb hőfok vagy másik az amit mint magas forrpontú fagyálló.
van febi csak szalajtó még ne válaszolt hogy febi..de melyik
ill amit én használtam mol evox premium g30 ez 136 cfokos forrpontű -36 fokos fagyálló ami a kavitációs témában még ott van...valami szupersimulékony anyagez a g30 fagyálló...ezt én használtam és talán...jó is.
ezt be is tudom szerezni 1400ft(1 liter) ez kettő liter lesz bekeverés után. a febi az 3litykó 2000ft körül(a 1,5 concentrate..de melyik febi?)
ill van egybolt itt szegeden ahol a motul dolgok vannak kedvezménnyel, holnap megnézem azt csak akkor melyik mocool motocool ?
Nemtudom mennyit foglalkoztatok ezzel a szomoru történettel mert nem olvastam vissza de ezt érdemes elolvasni meg a vidit megnézni! ILYET.http://sportgeza.hu/sport/maro...
Jo estét.Bálintka ebbe most nem érthetek veled 1et.Itt a mi kis csapatunkba ugye mindenkinek KTM van /a márka/ na szoval és mind közül az enyémnek ment a legtöbbet a ventillátora.De csak addig amig bele nem tettem a motult mert mostmár enyém megy a legkevesebbet Ez igaz hiteles és bizonyitott tény
Elvileg kell lennie kétféle menet sűrűségű küllő csavarnak, amit küldtél acél küllőt, az frankó a küllőre ami jött vele, a hossza jó lett.
tudsz erről a tárcsáról mondani valamit?
http://www.motormann.hu/produc...
de az ára az húzós több mint húzós
nekem egyedül za egy 10000hungarilyan forint..hú bakkerl.
ollllyan sockkot kaptam...még a helytelen írásomba is biba wan,
ez az evox g 30 premium:
175 fokon forr( higitva valszeg egyenes arányban romlik de 1:1ben akkor az 138c fok
http://www.mol.hu/hu/vallalati...
remélem most kirakja a linket
valaki ismeri ezt a márkát? érdemes iylet venni? úszó braking 30 nál kezdődik
hogy is csináltad azt az esztrgályázást...?
50mm átmérőjő 100m hossszú henger két miliméteres bordák bele esztergálva?
16mm furattal a közepén?
+2x 15mm a végén a csőcsatlakozó?
Motul Motocool Expert citromsárga lé
Adaléknak meg a Motul MoCOOL folyadék!
Itt van a legalsó amit Zéé ajánl és a középsőből is rak a hűtőbe de azt nemtudom már mennyit
http://nagyvas.hu/motorosbolt....
a név is fontos, de az elkeveredés miatt inkább a leirás hogy az az 5% bekeverésű hűtő cucc vagy a fagyálós másik...(csak emlékszel hogy komplett lecserélted a fagyállót vagy csak ráöntöttél fél decit,nem?)
mondjuk az 5% bekeverésű az geci drága mert igaz hogy fél deci kel belőle de 5ezer forint.
hú bakkler
amugy van hogy kétféle fagyállo között oriási különbség van, és van hogy az olcsobb gagyi a jobb,
az igazán hatékony megoldás a hűtő felület nővelése,pl hőpatronal, + tulfolyo tartály amiböl vissza is szivja a cuccot, és nem a főldre nyomja.
pl anno én sokat játszottam a crf-kel komoly esztergált hegesztett alu tartályok voltak beépitve , a viznővelés érdekében, ( mert rohadt picik a hűtők rajta mivel egy krossz moci,) két féle méret is volt, na szoval pl az se ért semmit...
amugymeg minden megforr ha olyan a szitu, sok vizes fán meg köves helyen kell átverekedni magad nulla tempoval.
na most akkor te melyiket haszálod?
motocool
mocool
vagy mongool?
ez most akkó az 5%bekeverés 15 fokkala kissebb hőfok vagy másik az amit mint magas forrpontú fagyálló.
van febi csak szalajtó még ne válaszolt hogy febi..de melyik
ill amit én használtam mol evox premium g30 ez 136 cfokos forrpontű -36 fokos fagyálló ami a kavitációs témában még ott van...valami szupersimulékony anyagez a g30 fagyálló...ezt én használtam és talán...jó is.
ezt be is tudom szerezni 1400ft(1 liter) ez kettő liter lesz bekeverés után. a febi az 3litykó 2000ft körül(a 1,5 concentrate..de melyik febi?)
ill van egybolt itt szegeden ahol a motul dolgok vannak kedvezménnyel, holnap megnézem azt csak akkor melyik mocool motocool ?