már tudok járni, de rohadt lassan gyogyul.. hogy baszná meg.
az ilyen dolgokban sajnos mindig tul türelmetlen vagyok, bizonyság rola az elmult évek...
van rola pár sztorim elmesélem hátha több eszetek lesz mint nekem volt és okultok belőle..
pl volt dupla borda törésem,mint tudjuk azt nem gipszelik, eltelt 2,5 hét hu de fasza már nem szur , ergye menjünk motorozni, majd vigyázok ovatosan megyek....
aha, csak simán elhömbölödtem már vissza is törtek...
és utána még lasabban gyogyult.
vagy másik, egyszer egy csunya nagy tempos eséstöl betoltam a hűvelykujjamat a tenyerembe, gyakorlatilag csak az utolso ujjperc áll ki, na doki ugy rángatta ki a korházba majdnem oda szartam a székre...
kaptam gipszet, utána azt levágtam 1 hét után, doki adott ilyen kék aluminiumos tépőzáras merevitő cájgot .
eltelt 1,5 hét na ez már fasza menjünk motorozni, kerestem rá egy jo nagy kesztyűt amit rá tudtam huzni, aztán ergye ...
na persze sikerült összehozni egy durva lefelébe egy kormányon kézen átfordulásos pofára esős kombináciot, letenyereltem és mivel az a szar nem engedte hogy a hűvelykujjam el tudjon fordulni rögtön visszatört megint...
akkor viszont már ott rögtön kirántottam magamnak a földön.
utána full nyári csucsforgalomban a balatoni 71-es uton poroszkálva az ut szélén bal kézzel huzva a gázt haza pötyögtem,a krosszmotorral. mondom ha jön rendőr, megmondom neki hivjon mentöt el van törve a kezem, de nem jött, csak az autosok kerülgettek.
aztán megint kaptam rá gipszet, akkor már kivártam a 6 hetet.
Ami még szomoru és dühitő hogy ilyenkor mennyi HA jár az ember fejébe De talán ha már meg kellett történnie legalább ne 1 öreg autoja lett volna hanem vmi ujabb amibe van légzsák.Meg vajon be e volt szegény övezve?Még ezt sem tudni.ÁÁÁÁ már mind1 is kár ezen elmélkedni
mondom en aki ,medence ,lapocka csigolya toresek utan 1.5 honappal probalgattam ,hogy is lehetne felulni a berg re