Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ,mar akkor kiszurtam,h mi lehet ebbol a leanyzobol meg

1-2 eve nagyon lefogyasztottak szegenyt,lattam eloben,tiszta anorexiasnak neztem,de mostmar egesz jo
kinézek bágerbe nemsokára ...mondjuk egy óra múlva
Megyek is,sietni kell mert már hamar sötétedik..megnézem a lámpámat nem világít hátul.
menjél motorolni ...már most 10 fok van ...

a nap meg úgy süt mint a disznó...
Az a nő egy nagy szar!..egész egy nagy száj úgy áll mint egy fészer ami el akar dőlni,szóval a teste mint egy álom csak a mellélt nem találom
Szerintem meg akkor nézett ki jól amikor még gyerekműsort vezetett és volt mit fogni rajta, (akkor már volt vagy 18-20éves? )

jó reggelt! egész idő van....mehettek motorozni ...itt száraz és kezd sütni a napocska....8 fok (már most) képzeljétek mi lesz később ....talán kilenc is

folyik taknyom nyálam..ez jól elkésett mert ez pont nem volt mikor igazán beteg voltam....

ja órát átállítottátok téli üzemmódba ?
ki a f... pina za az ördögh nóri?
olyan afróamarikai frizuval... nekem nem jön ákát..ha meg mégis átjönne ..mert mórahalmi a lelkeem az ide vagy 20kilóméter... akkor is azt kérném.... inkább.... mosogassond,de setétbe hogy ne is lássam.
mer amúgy hosszú hajjal egy-cő találkoztam vele a kóórába. nem mondom hogy szar ...mer jö dög ez az ördög-h norci...dem inek levágatni azt a szép sörényt... neme atttól jönnek be a csajok.
a rövid fiús frizurával...meg rályauszitom a kaukázusi macigyilkost(medveölöt)-Pofát(ez a neve mert akkora pofája van mint egy 20 literes diszperziósvedernek) mer az hiszem vékony kis cigó gyerök oszt nem hoz semmit de azért vinne...capcarapp ahogy a román kempingbe mondja a gondnok:
itt nincs cap-carapp

történet a kutyáról és a szomszédról akik 2 hónapig rám se mertek köszönni csak óvatosba.

a kutya szeret utánunk jönni is... nagy ... ugy hogy mikor elmegyünk előszeretettel jött ki a drót kerités fölött alatt átgázolva...mer ugye vagy 65 kiló és ha felágaskodik vagy 180 cm
szóval megyünk vásárolni és mindég kérdem az aszsonyt az útcán álva mikor zárja a kaput...
pofát becsuktad?
utólag derült ki ezek csak annyit vettek le belőle.
az nagydarab kopasz szomszéd az egy állatul bánik a nejével mert mikor mennek el a kocsival mindég odakiabál az asszonynak pofád becsuktad...nem? akkor csukd be.
igen az..
kényszer...
nem is akár milyen....
meg munka is ..nem kicsi
olyan munka...köll a faszomnak
most volt itt egy orosz baratom vett egy sxf 250t,direkt megk ,h naluk menny a benzin

lehet talalgatni

180 ft ,pedig mi is onnan vesszuk
viic hogy ott ingyé adják ..itt meg ahol nagy a fizetés lassan már öccáz péz egy lityi belőle...

a kurva anyjukat
Sokat
Én is kérnék belőle
hozzá gázolajat luxiból ..egy euro kb...
meg akartam nézni de reklám van
Bálintnak itthagynám a hayabuja kulcsát de rokisra nem bízom majd ha meggyógyult a lábikója csak akkor
nagyon jol all neki ez a Grace Johns os frizura,lehet en is megiszom egy sort az egeszsegere
és motorozzatok sokat
na elbúcsúzom pár napra,nem fogok netezni kintről,elvégre nem azééé megyek oda hanem meghódítani Németországot,Luxemburgot,Franciaországot
legyetek rosszak mert a jókat mindig átverik
ott csak megmelegszik a sör,vétek bedugni
de én nem vagyok ám hülye csak szőke,de jól áll,szeretek az lenni
szép

rély nézed ördögnórit ?
Ezt?
csak nem ordog nori izgatott igy fel....