szomoru hogy az élet igy véget érhet egy pillanat alatt...
sokszor látom napi szinten mikor emberek iszonyat felelőtlenűl közlekednek, olyan szitukat m előzéseket bevállalva hogy a hajam égnek áll, a másik amire rá szoktam csodálkozni hogy a szembe jövő sem veszi el a gázt, sokszor már csak olyankor mikor már késő...
kaptam ma egy üvegcse gyógyfüves lábáztató izémizét,bele kell tenni egy lavór meleg vízbe és hihetetlenül jó érzés illatra is és nagyon jó érzés a fáradt(jelen esetben nem fáradt) lábnak
télre tuti veszek ilyet
bem nézted a képeket róla..maki belinkelte videót...és nyomjál rá az átkozott adatlapjára és ott fotó....volt egy tesója is ..ill ő még van...ő is nagy motoros kamikáze volt,,,,,csak ő r1 yamahával ugratott...nagyokat
nem tudni semmit ....csak valamielőzés vagy valamiilyesmi...denem is itt a kistátiúton hanemvalahol inkább nyerges felé..na mindegymajd megtudjukmiarés....ja és nem ő erőlködött ...
Lehet tudni ki volt a hibás?
utoljára mikor velünk volt én vittem fel a szar helyeken a motorját mert félt hogy eltöri valamijét és akkor éhenhal a család.
nem tudom hogy 4 vagy 7 kocsi ment össze?..csak úgy fél füllel hallottam meg hogy helikopter is leszállt..
sokszor látom napi szinten mikor emberek iszonyat felelőtlenűl közlekednek, olyan szitukat m előzéseket bevállalva hogy a hajam égnek áll, a másik amire rá szoktam csodálkozni hogy a szembe jövő sem veszi el a gázt, sokszor már csak olyankor mikor már késő...
télre tuti veszek ilyet
na ezek szar hirek, részvétem a családjának..
Ő az!
utoljára mikor velünk volt én vittem fel a szar helyeken a motorját mert félt hogy eltöri valamijét és akkor éhenhal a család.
nem tudom hogy 4 vagy 7 kocsi ment össze?..csak úgy fél füllel hallottam meg hogy helikopter is leszállt..