Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajánlotta a havernak a 300exc-jét is
sziaaa
3 napja beszéltem vele telefonon...pont motort akart váltani szegény ...
pontosan
szomoru hogy az élet igy véget érhet egy pillanat alatt...

sokszor látom napi szinten mikor emberek iszonyat felelőtlenűl közlekednek, olyan szitukat m előzéseket bevállalva hogy a hajam égnek áll, a másik amire rá szoktam csodálkozni hogy a szembe jövő sem veszi el a gázt, sokszor már csak olyankor mikor már késő...
Ezt felteheted adatlapodra és akkor tudom kijaz a toto
sajnálom, tőle vettem az ex motorom, azért kérdeztem... Szimpatikus legény volt...
IGEN
csak, hogy értsem, az "átkozott" nevű felhasználó hunyt el?
na ha abban a kád meleg vizben még én is benne lennék az tenne ám jot a lábadnak...
o hogy bassza+
Kemma.hu-n írnak röviden opel vivaróval ment össze nyergesi gyerek könnyű sérülése lett. Töki.
Most simoncelli miatt úgyis nagy a pörgés a mennyországban ....lehet ott lesz ő is mint motoros...
Részvétem!
kaptam ma egy üvegcse gyógyfüves lábáztató izémizét,bele kell tenni egy lavór meleg vízbe és hihetetlenül jó érzés illatra is és nagyon jó érzés a fáradt(jelen esetben nem fáradt) lábnak
télre tuti veszek ilyet
bem nézted a képeket róla..maki belinkelte videót...és nyomjál rá az átkozott adatlapjára és ott fotó....volt egy tesója is ..ill ő még van...ő is nagy motoros kamikáze volt,,,,,csak ő r1 yamahával ugratott...nagyokat
ismertem?
estét..

na ezek szar hirek, részvétem a családjának..
Ennyi az élet. El sem hiszem Ő hordta a házamhoz az összes betont.Nagyon durva.Nyergesi 1enesbe volt
nem ismertem de nyugodjon békében
nem tudni semmit ....csak valamielőzés vagy valamiilyesmi...denem is itt a kistátiúton hanemvalahol inkább nyerges felé..na mindegymajd megtudjukmiarés....ja és nem ő erőlködött ...
Lehet tudni ki volt a hibás?
utoljára mikor velünk volt én vittem fel a szar helyeken a motorját mert félt hogy eltöri valamijét és akkor éhenhal a család.
nem tudom hogy 4 vagy 7 kocsi ment össze?..csak úgy fél füllel hallottam meg hogy helikopter is leszállt..