Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?ki?
nem hittem el.... képzeld gyerek meg család meg asszony meg ..micsoda kutyaszar az élet ,,,
Azt a kurva élet
hallottam hogy lezárták az utat mert nagy a baj....nyugodjék békében!
gyerekek ..képzeljétek el ..reggel tátiúton, autóbalesetben meghalt Sziszka ....most hívtak.... szegény ..nyugodjon békében....
joo napot Orleans napsütés 18fok
Hogy kell légteleníteni?
..... későn ér haza.
A felesége ráförmed:
- Hol a pokolban voltál?
- Tetováltatni.
- Tetováltatni! - szörnyülködik az asszony. - Milyen tetoválást csináltattál?
- Egy tízezrest tetováltattam a cerkámra - feleli büszkén a férj.
- Hogy az ördögbe jutott ez eszedbe? - csóválja a fejét a nő hitetlenkedve. - Mi a fenének tetováltat egy bróker tízezrest a farkára?
- Hát, először is szeretem látni, ahogyan nő a kontóm. Másodszor, szívesen eljátszogatok a pénzemmel. Harmadszor, szeretem a markomban tartani a vagyonomat. Végül pedig vásárlás helyett itthon maradhatsz; és annyiszor verhetsz el tíz rongyot, ahányszor csak akarsz!
Na bameg, meghaltam , de nem csak azt vettem ám be, hanem az AntiIWIW meg antiközösségi oldal tablettákat is Megvan róla a véleményem, ettől kicsit durvább/elvetemültebb/összeesküvős elméletibb, mint ami volt ebben a videóban, bár jó a vidi csak kár, hogy nem sok haszna lesz.
Egyedül a sportmotort olvasgatom, itt számomra értelmes emberek, hasznos dolgok vannak.
A másik kettőt csak arra használom, ha keresni akarok valakit egyébként nem vagyok fent rendes névvel, azt nem akarom, hogy engem megtaláljon bárki is
Dew most nézem hogy bevetted az antifacebook tablettát..

http://negrosheep.com/hu/antif...
ezt hol olvastad?

amugy ismer egyáltalán valaki itt krossz motorosokat?
Hali három haver használt ilyet,mind azt mondta sz.rt sem ér!
Igen arra gondolok, csak fogalmazni nem tudok
Emlékszem, mutattad is, meg hogy volt sűrűbb, meg ritkább menetes.
Ha nem tudok szerválni csavart errefelé, ami jó rá, akkor lehet elmennék megnézni és ha jó megveszem tőled, bár Pestre most decemberig nemigen megyek.
Srácok ma kérdezte tőlem egy srác, mi a véleményem a kuplung rásegítőkről. Mondom miről?
Akkor mondta, hogy van bovdenes motorokhoz is ilyen kuplungolást könnyítő csoda. Mi is ez meg hogy szuperál? Valami libikóka van benne?
(Nem a bovden olajzásra gondolok )
Easy Clutch(legalsó)
Robin Hood volt az a tolvajok fejedelme, hiszen az erdőbe menekült
Oda vajon miért nem üldözték?
Női értelmező kézikönyvbe simán bele lehet tenni, igaz...
Cross motorost akartak igazoltatni a rendőrök csütörtökön délután Veszprém és Szentkirályszabadja közötti útszakaszon. A motoros azonban nem állt meg, hanem kikerülte a járőröket és menekülni kezdett. A rendőrök elkezdték üldözni.
A cross motoros férfi hirtelen balra, egy földes útra bekanyarodott majd nagy sebességgel elhajtott a közeli erdő irányába.Ismeretlen tettes ügyében eljárás indult ellene.
én má körbe egykeróztam a várost, de megyek én is gályázni
dolgozom vazze....
A Nők által használt 9 halálos kifejezés:
1) Rendben. Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz. ...
2) Öt perc. Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt. ...
3) Semmi. A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek 'Se......mmi'-vel kezdődnek, általában 'Rendben'-el fejeződnek be.
4) Csak nyugodtan. Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!
5) Hangos sóhaj. Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nonverbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)
6) Semmi gond. Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.
7) Köszönöm. Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)
8) Tökmindegy. Ez a női változata annak hogy bazd meg!
9) Ne aggódj, megoldom. Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3) lesz a válasz.
Részemről 800Ft-os Glicosam ALU piros lütyőt használom már jó ideje,
a most hétvégét leszámítva még egyszer sem főztem meg a vasat,
persze ez simán betudható annak, hogy nem olyan hosszú motorfűtős emelkedőkön nyomom mint ti.
Robinak a múltkor, amikor lehalt a hűtőventi már főzte neki a löttyét a KTM, azaz valószínű inkább ez a lényeg meg a patron, amit Ronis írt.
Mondjuk, ha lesz zsém, valószínű kipróbálnám, ha ennyire ajánljátok, bár nem most télen, lassan már hűtőtakaró kell inkább
Jó reggelt!
Te is?
aly em sztory
itt a belinkeltnél...meg seggeden láttam a boltba 4000ft volt a liter ami a begrhez kevés és nem keverhetőnek irja.
a kis 05dl kupát robi is 5000felett vette.....
ha nálad ilyen olson van akkor az weri gúd.

az alkeszok miatt meg várok akkor thürelmessen. és akkor kitalálom ez cooler dolgot..mert ha már a többit is beszerzed....