Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincsár--ma nem voltbolt....de lehet holnap se lesz..de még futok egy kört holnap ezügyben...aztán mondok valamit mennyi kábé...
na ez lesz a legnehezebb , adott küllőhöz szerezni anyát...

nem sok joval biztatlak, sok szerencsét.

én a multkor az öregnél 1 orát legoztam azért a 4 db-ért mire összejött a hossz is meg az anya is, pedig ott van jo sok ilyen bontott holmi...
sztem kulloanyara gondolsz?van rmz kullom anyaval egyutt
Köszi ismét.
Küllő már nem kell, azok jók, csak a csavar van szétmenve, mert kiette a felnit és a csavar is elkopott sok helyen ezért csak csavar csere szükséges. Majd csak próbát rendelek 1 darabot, ha az jó, akkor jöhet a maradék 19, vagy megnézem itt helyben a motorosba, hátha akad küllőcsavarjuk, ami jó nekem.
mar megkoszonted
ja így van beletöltve...

motocool 1.05 L .....és bele 0.5 deci mocool adalék ...fainul lelégtelenítve ...(mertazt is rendszerintelbírják baszni a verebek)

haminden jó akkor nem forr soha ..igaz van ventillátor ...de működik...és egy töltet ára...2400 huf ..most a magas euro miatt ...ha teszel rá tágulásit akkor örökösnek is mondható...persze ha jó a motorod....mondjuk akkortágulási nélkül is ...
nagykalapács, üllő, pár határozott csapás.
a menet az általában ugyan az ,bár létezik ott is eltérő menetsűrüség inkább a vastagságban vannak eltérések,..

a legjobb ugy szerezni kűllőt hogy megméred a hosszát a vastagságát,a törést az elején és anyával együtt rendeled.
hát vagy 4000ft az a motocool fagyálló meg vagy 5ezer öccá az az 5%os mutyi az 10000 rugó.
sajna én maradok az ezer négycá forintosnál ill szalajtós mondta hogy ö a lila tetejő febi használja ami pl nála már bizonyított.

meg lettek az alkatrész árak?
ha nem titkos akkor ird már meg ide. a citromailre ha titkos és nem akarod mutatni a többinek hogy nekem duplájáé adod mint másnak
Köszi a gumit , be fog férni, ha kiszedtem a 2cm-es ütést a felniből
Köszi az infót!
Ma próbálom lazítgatni, nézni mi merre hány méter, ha viszem átfűzetni, ne az öreg szopjon vele, eddig 18 ból amit néztem 8 már kafa
Ricsi küldött nekem 2 küllőt, mert ki volt törve, hozzá csavart, de csavar még kéne vagy 20, de ha ilyet küld, amit most küldött az nem lesz jó a régi küllőimre, ezért érdeklődtem, hány féle is van.
Jól értem, nem csak 2 féle, sűrű és ritka mentes?
koszi az infot
elárulom neked azt a titkot hogy kűllőböl jo sok féle van, mivel nem vágott menet van rajta hanem mángorolt, ezért aztán vannak olyan menetek hogy 3,5-es, meg 4,5-es nem egyszerü dolog...

sztori:

van itt a környéken egy öreg motorszerelő szaki, igazi régivágásu segitőkész sokat látott bácsi.
a multkor kellett volna nekem három küllő hátr, és 1 előre, be voltak rohadva, meg elnyalták már a fejet mert valami okos fogoval baszkodta, szoval nem volt más hátra flex, és elmentem hozzá küllőért, nem volt egyszerű össze legozni tolomérővel a kezembe mire összejött....
motorex crosspower 10 w 60 ..mindíg mindenhova mindenütt....éjjel nappal...reggeleste ...sose mást
Zoozee,milyen olajat szoktatok a valtoba hasznalni telviz idelyen?kulon olajteres
mi 10000 huf?
nekem is
long laci ilyet akar venni ....
szerintem nem lehet rossz ...
Azt láttátok, hogy a télapó fényképezi őket?
Mikulásra őket kérem