Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ó hogy nyaljál ki valami finom puncit( csak az asszony meg ne tudja.....)
ez a kapdbe a faszom finom 2.0 ás versionja
megcsinálták hajszerkezetemet ....amúgy is szép voltam de most talán még szebb...

én azt gyakorolnám hogy csutkán menjek minnél többet ...
zozi
a felállós technikát gyakoroltam .. hellyel közzel be is jött de a seggelnyomom úgy haladok a tegnapi patakban ...felfelében.. nagyon haladós volt...lefelében meg az állásos techniksz.
amit még a 18as lapulóssal gyakorolni kell az a mégtöbb kuplungontartás mert nagyon meredekekben hajlamos voltam kissé gyertyázni miközeben csökkent a lendület...

a jövőhét munka.. de utána héten..ha nektek lyaú...
megyünk
bálint.
nincs igazad. én a dunatévét nézem 3 hete...a gyerek eldugta a távirányítót
ez némileg nem igaz ...de volt már aki igy járt egy...délután erejéig...

nekem pl nem jön átt...
ami átjon az a náth geo. ill a diszkó feri
imádom a háu icc méd...olyan jó dolgok vannak pl hogy készül a ....
how it's made...
atv olyan hülyeségeket beszélnek...para-menti napló ez olyanokról szól akik ..hogy is mondjam szépen fogyatékosak...anyagi javakban gazdag szellemi nyomik. most pl 2/3 dos arányban van a hülyék vs nagyonhülyek
holnap emelik a g ...olajat...
inkább keresnék meg otthon a G pontot...bár akkora pöcsök hogy otthon max a C pontot bökdöshetik
Sziasztok!

Esetleg valaki nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni 04-es ec 125höz légszűrőház oldalsó borító műanyagot?

Köszönöm!
Egyszer az Árpa Attila azt mondta,szó nincs arról hogy a tv-k kultúrát vagy információt terjesztenek.Ez csak a pénzről szól. Nagyon sok pénzről.

Én nem sírok,inkább olvasok,vagy megpróbálom a normálisabb csatornákat nézni.
pedig ez kell...

arrol már nem is szolva hogy saját szerkesztésű műsorok, névtelen ingyen szereplő, akár még magukat sárig lejáratni képes emberekel,az emelt dijas sms-ből viszont sok-sok milka folyik be oránként...
ez a magyar reality...

amugy a hatalom mindenkinek a kezében van a távirányito formájában, nem kell sirni mást kell nézni ahol van tartalom.

MTV1, Spektrum, Discovery ,NatGeo, eurosport, DunaTV.
Lassan már be sem kapcsolom a tv-t,mert csak a valóságsófosok vannak benne.Hányásom van már ezektől a szaroktól!
Nem hiszem el hogy ez kell a népnek!
Itt meg néma csend van.

Most szálltam ki a jakuccibóó,szétáztattam magam,megnézem a forma1-et,ebéd,utána csendespihenő,és megyek is vissza áztatni!
Majd gondolok rátok!
Én is tudom

Engem simán felemelnél
fuuu Vik ,anyit irtál dél lesz mire elolvasom..
kedves zarándol. nehezen értehtőejk a sz irásod a helyes sírási hibákon kívül..
fogalmazás bekli hiányosságok ..ékezetell mondaton ill mondatvégi iráslyelek(elipszilonok) helytelen használata miatt. ha igy folytatod..nem olvasom el az írásaidat mert nem tudom.tisztelettel zarándol és többi el nem olvasó, hű fórumtás-ak

bakkle pedig tényleg úgy akartam...

manka.
itt a nem gály fórumon a pasik a gyönyörű kerek seggekre buknak szépen megycsinált fanszőrrel...ez egy ilyen hely.

maki jól mondta az ilyen csajok...meg a lóvéra.. aki azt mondja nem az a legjobban erre megy...
a múltkor egy x 5ből kiszáll egy 25 éves olyan kibaszott finom -szinte már nyaltam is --picsa hogy...
mondom havernalk ó nekem sosem lesz ilyne jó csajom...
nem tudnám kielégíteni...
kielégíteni nem egyenlő megcsinálom előrröl háturról nyalom falom hogy lekaparja az orgazmus közepedte a falról a vakolatot...fürdőszoba felújítás előttiek előnyben
hanem kielégiteni= kifizetni mindent amire csorog a nyála..az hoyg heti kétszer kufanntunk is ..a végefelé már ő veszi úgy hogy ez a fegyvertéyn és ezzen tartja sakkban a palitt...
aki addigra már egy másik cicababát kúrogat, amelyik cicababának már a másik, emennek a volt barátnőjének az x5 jére csorog a nyála ill nedvesedik a bugyi...ennyi a körfolyamat.
tudom mert van ilyen , x5-ös haver.
bocsi ha az öszionteségemmel megbántottalak...
van egy nagyon jóü mondás vagy öszinte vagy vagy vannak barátaid..
én ezt azzá formáltam ha öszinte vagy ...csak igaz barátaid lehetnek..nem biztos hogy lesznek csak feltételes módban!lehetnek.
de ki kiváncsi arra hogy ú bakker öregedtél csúnyultál..hülyültél ..
ehelyett: ú bakker tök jól mész, látom fogytás is és most ném milyne jól nézel ki..
csajoknál..
bakker tök bomba jól nézel ki
..egy negyvenes csajnak azért nem jó...olyan jól nézel ki mint két húszéves.hahahahaha
szóval az öszinteséggel vigyázni.
zarándol irjál szépen barátságossan olvashatóan, köszi.
jajj----- kell mennem fodrászhoz -----lecsípik a sérómat
keverek a benzinbe
Azért mert a férfiak a Nőkre a nők meg a Lóvéra buknak,ez a mostani világ rendje
vagy éhes makkal disznókat álmodsz
tudod van a mindent gyogyito aszpirin, ha bevan dugulva az orrod, aztizs tiszticcsa, de bármire jo..
azért mert egyre jobban felhigul a világ fossal, igy az internet is, a tv csatornák műsorai is ,és még sorolhatnám vagy fél oráig.......
a fotókba mééé van egyre több hülyeség?
pl a csajok......éhes disznó makkal álmodik...csak ennyit mondok
de minek félmeztelen csajos képeket oda tenni?nincs bajom velük csak nem ott a helye
és tiszta takony vagyok
szép lesz betegen megyek ki holnap
jo reggelt,..

itt is ez megy csak a betonkeverő forog a kerités tuloldalán a kutyáim meg ugatják a melosokat mint betolakodot..
jó reggelt....vissza akartam feküdni aludni erre megint csak kopácsolnak a szomszédban
nincsenek tekintettel másokra
itthonról,igen...holnap megyünk ki az őszi szünetre
megvan még minden