úgy mennék motorozni ..elmegyek béres cseppért és rájaöntgöm a lengővillámra gyógyulás fasza ...már alig köhhintek ..csak folyik az orrom mint a disznó....
hály. skacok.(azoknak mesélek aki nem etették a mániájukat
tegnap megent megetettük a hunga vagy ro-mániánkat.
leejéről indítom.
kiutazás hat fő 4+2 a vanett felszivta a 3 motort a futóra és hála a tulaj gondos gépészmérnök tervezéseének és kivitelezésének a kis vanettban 4 ember +a husaberti patent jól elfért!
a csomagok...kb még félig volt a doboza üsséggel.. ami azt jelenti hogy négy paraszt full ott alvós cuccokkal egy több napos túrára is el tud menni..
ez volt az álmom hogy egy ilyen gépem legyen.
és négyen odafelé a 7-9.30ig tartó uton... akkora dumálás volt
mint a régi szép időkben ...csak ebben hátul sem nyomorognak ,mert a dupla üléspadon tök kényelmessen elférnek.... áááááá király volt.
az első feljárót csúnyán feladták a srácok...persze szalajtós az nem
ekkor mivel mindenki csak egyszer és látszott a bandán hogy még korán van... elmentek tovább...én még kettőt rályapróbáltam de a másodiknál csúnyán eldobtam a verdát oldalra kritikus lapos szikla tetején...
ki kellet volna egy két dolgot..a hűtővédőt a gázszektor elcsúszást kormánykifliben a teleszkópok elmentek....de ezek is ..igaz mondták hogy góóó de azért ....na mindegy..mentem utánuk a jelzett pályánkon..egyszer voltam rajta de fel van jelölve..a fára ...viszont azért fiygelni kell...
a hűtővédőt kiagiztottam majgd gó... kb 15 percig bolyongtam mikor egyszer csak 2 koma épp pihent a nyomon... hát boldog voltam ...de azért megvárhattak volna ..miva nha műszaki hiba miatt rohadok valahol?...na mindegy
rendberaktam a bergát és elindultam velük...két métert nem mentem ár megent fogtam egy olyan bebénázást... igazándiból fill ballábas indulás volt m,ár a kemping óta...rossz oldalról ültem fel a motorra vagy nem tom.. pedig a kormány is előttem
minden rendben de valahogy kanyarból inditva nem elindul a berti hanem csűnyán kifordul alólam... utóbb deritettem ki a 0,3ra leengedett gumi mocskosul oldalcsúszott...bár lánctalpalt is de minden kanyarból indulás vagy oldalazáskor egyből elgurult az oldalra...tisztára mint defektkor viszont a h egyenessen ment akkor mocskossul kapaszkodott...kivéve a lapos épp tán nem széáraz sziklán... hát ott a szépen megkopott sixdaysesek is!(mert 5nek az volt)szóval ott csak én kapirgáltam a többiek meg szemlélődtek...miért nem haladok felfelé...kérdeztték is na nap végén miért vettem a 18as felnit ha a külső meg nem...
szopjatok le...csak 3 helyen számitott volna..de ott meg jól elkapirgáltam ..legalább rám is kellett várni
szalajtós mutatott egy űberbrutál párkányról nekirongyolós full parabola nó szikla de mégis giga nehéz.. a vége elképesztő meredek...de lendületből átvihető anélkül soha szóval nekitöltöd... feljutsz ha túl jutsz az avaros leveles részen és eléreda füves lankásabb részt(30m magasra gyakorlatilag helyből
szóval onnan egy jó kis zorró... onnan a vége meg már a lánctalpgumival újra egy jó meredek..de nagyon faja feljáró szerűség...
volt egy hely ahol azért csak szalajtósnak ált a zászló..(aznap 2. szor.. pedig úgy töltöttem a bertit földelé
de ...
nekitöltöd az útról enyhe sben felfelé egy buta 1-1,5 mszéles vályúban ...1párkányllendületvesztés...mocskosmeredek mindég...kétpárkány sziklás véggel... moicskosmeredek kiba nagy lendületvesztés full gyertyaveszélly... 3 párkány ha itt nem jut fel csúnya nagy hanyattesés.... és onnan még mocskossmeredek...kövreskirugatott gyökeres..4m magasra.. és onnan már fentvan. na nekem az 3m ig sikerült feljutni...egyszer
ill a 3dik párkány tetejére szinte mindég...
onnan zorrózni már fel lehetne...de nem az volt a célom
ez a szutyi-szalajtós..nem is szalajtós inkább szilaj-ló.hahaha... ez másodikra csont nélkül... jó új sixdays volt fent és beszéltük is hogy mikor 99% megvan de 1% hiányzik...akkor pont az ilyen kis gyökeres kövesben az az 1% hogy új a gumi... azért tecnikában is kellett volna többet ..nekem mert... iyg utólag.. rosz helyeken vettem el a gázt...egy picit hamarabb kell elkuplungolni nem a párkán tetejn ill hamarabb a párkányokon a gázt...mert amúgy meg lánctalp volt a berg alatt az tuti.
na mindegy foghatjuk bár mire ezért szalajtós...
persze ugattak végig hogy én a z öreggel a gladiátorképzőben ...mit nem fejlődtem vissza...
persze a két helyen ahol nem támasztottam fent a fát figyelve az eseményeket...de ott senki más nem is ment fel ill nem is próbálkoztak...
volt még egy űberbrutál hely de ott ...ott voltak meghátrálások megfutamodások.. igaz én is a végén...az utolsó 2 métert el kellett oldalazni...
összességében tsillagos ötöst kap mindenki ..szalajtós is csak egy kicsit kapott négyest mert a végén... nem 5töst adott a napnak...de aztán rályajött két ember perrsze hogy velősebbet megy mert ha 6an vagyunk akkor ... mindeenkinek 2 perc a feljáró és be kell várni egymást mert vadban megyünk... akor azért nem fél háromkor fogy ki a benyája hanem 4 kor...nem azért mert keveset megyünk hanem ... 6 egyforma lálydellel is igy megy ez...
de ezt a végén felfogta...dolgoztam rajta nem keveset.
sajna úly sixet nem veszek..de azért van okosság...0,3 bár az nem jó legalább 0,5 bár kell
hogy hogy lehet 0,3 bár és nem forog el....hát az új szilikonos belsőbekenési trück... beszartok ha leirom... bár lehet ez csak nekeem új ill neknk.. amúgy olyan ballonos az mc 5 hogy 0,3báral sem tudott sehol úgynekimenni egy könek vagy kidölt fának sem hogy lekoppanjon felniig!
na mének lemostni a motort..
forrást is elmesélem.... csak annyi rózsaszínkupakos febi..alu blokk alu hengerfejhez...
csillagos ötös
Na túl vagyok a leszedésen is, meg az ismételt felrakáson
Nem csíptem ki a gumit, de volt egy apró lyuk azon, amit beraktam pedig már annyiszor megfogadtam, hogy belső berakás előtt mindig felfújom és ellenőrzöm, hogy lyukas-e...
Most már nem lesz ilyen gond, az összes tartalék belső lyukas, lehet ragasztani.
szóval kimentetek vágatni erdélyországba.....tudtok élni
film... fotó keletkezett ?
nézegetnénk