nekem meg el kell mennem ocsmányirodába new személyit csináltatni... a multkor németben vette észre a hotel recepcios kinai csaj hogy lejárt..
biztos sokat nézegetem..
lehet csak ezt szeretnék veled csinálni, hogy szétkopogják az idegeidet...
képzeld el, bemennek a konyhába , két joképű izmos csávo, kicsit megizzadva, meztelenre vetköznek aztán elkezdenek a kalapácsukkal felváltva a konyha asztalon kalapálni, te meg csak ott ülsz és nézed...
fuuu dehűjevagyok. látszik sokat vagyok helyben...
meg mondtam hogy ne beszéljenek hangosan mert én mindent hallok és nem vagyok rá kíváncsi mit csinálnának velem nyitott ablak alatt kell mindig ilyesmit megbeszélni?
na a szomszédba megérkeztek a fakopáncsok...valami kocsibeállót csinálnak.jól fog kinézni,fából nádtetővel
mondtam nekik múltkor,úgy ráéreznek mikor tudnék egy kicsit aludni,de amint leteszem a fejem,nekiállnak kopácsolni
aztán mondja az egyik srác,akkor nem leszünk jóban?mondtam neki,eddig sem voltunk
melyik lábamra gondolsz..? a két szélsőre vagy a középsőre..
amugy gyogyul, csak rohadt lassan,
kurva szallagok nagy szivás, néha már elbizom magam hu dejol tudok már menni, aztán jön egy kis pici egyszerű kis blőd mozdulat, pl belerugtam az ágyba, de ne nagyot képzelj el hanem ilyen tök picit amilyet amugy észre se veszel, csak éppen rosz szögben megütötte a lábfejem, és tekert egy picit a térdemen,
utálok ennyit itthon lenni....ezen a héten 2 napot dolgoztam
de már nagyon nem tudok mit csinálni itthon
gondoltam ellépek csikuszhoz telójavítani biztos örülne nekem,kiváló segítségnek,szakembernek csak vicceltem...
biztos sokat nézegetem..
képzeld el, bemennek a konyhába , két joképű izmos csávo, kicsit megizzadva, meztelenre vetköznek aztán elkezdenek a kalapácsukkal felváltva a konyha asztalon kalapálni, te meg csak ott ülsz és nézed...
fuuu dehűjevagyok.
én majd csak nov. 6-án kezdek
mondtam nekik múltkor,úgy ráéreznek mikor tudnék egy kicsit aludni,de amint leteszem a fejem,nekiállnak kopácsolni
aztán mondja az egyik srác,akkor nem leszünk jóban?mondtam neki,eddig sem voltunk
amugy gyogyul, csak rohadt lassan,
kurva szallagok nagy szivás, néha már elbizom magam hu dejol tudok már menni, aztán jön egy kis pici egyszerű kis blőd mozdulat, pl belerugtam az ágyba, de ne nagyot képzelj el hanem ilyen tök picit amilyet amugy észre se veszel, csak éppen rosz szögben megütötte a lábfejem, és tekert egy picit a térdemen,
na rögtön beszartam...
aszondta az uram,nyáron motorostalin a fekvenyomó versenyre benevez
de már nagyon nem tudok mit csinálni itthon
gondoltam ellépek csikuszhoz telójavítani
csak bálint nem meri mondani
Bálint gazda,hogy van a lábad?
most nem kopik le a lakk a motoroskesztyűben mint nyáron