Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dzsihad lesz
Zsu,ment a válasz
húúú ezt meglátja viktor ha visszajön...... meg fog ölni
MAXIMUS . kurva idegesítő ,hogy évek óta mindig találsz valami kibaszott gumikifogást. megvetted a 18-as felnit is már. azt nem értem ,ha a kopott sixdays is meg az uj is ,mindig jobb mint ami éppen neked van ..... akkor mi a büdös lófaszért nem teszel rá te is azt? arról nem beszélve ,hogy kimaradt a történetből egy apróság. vadonatuj mc 5 el jöttél! szóval nem kéne már erre a tetves gumira fogni semmit :) amúgy arra a helyre nem emlékszem ahol te fönt támaszkodtál és senki nem ment föl :) mesélj hol volt ez?

ui. az utolsón a katlanos fölfutón... tudod. na azon bármikor, ha nincs sár. (mint tegnap) . egy rommá koptatot általad tetszőlegesen választott gumival oké? csak szólok hogy oda nem gumi kel hanem lendület. de pszt! el ne mond senkinek. beton kemény volt az egész nem tudom miért a gumira kell fogni azt az egy százalékot vagy mit:) de ha már egy százalék.. lehet igaz, de az meg az alkarban rejlik nem a gumiban na és fejben:) de neked ott nem egy % minuszod van MAXIMUS .
már nézem is
úgy legyen
jajj te , sűrűn vagy megfázva írtam emailt
nem még nem dolgoztam itthon csak bem,entem, a cégbe a kötelezőt de jövő héten beledoboma kerekeket meg a szelepet ..
Emberunk meguszta. fel volt oltozve.vallat fajlalt kicsit. kikanyarodtak el...10meter feknyom aztan csatt..:/

Zeee,400assal van valami?
jááájjj ...
Ecsernel kis baleset:/
Hat csoda nincs,szarral nem tud meg a Dawid Knight sem menni.Tanulsag:mitas,deestone,stb. el kell felejteni,persze csak ha nem szeretnel szopni

nagyon ballonos,meg jol leengedted biztos ,azert nyulik oldalra valamit ,valamiert

es kepzeld,ha meg elol is lenne egy normalis gumid....
na erről van szó.. az életed ben soha ezzel meg ...egyből.. a többi lefőzi a vizet te meg fönt majszolod a szendvicset miközben full kihül a géped mert sokat vár sz rályuk

bezzeg énn nem ezt vettem .... mert tegnap szerintem...ez is közrejátszott az ok a két helyen.. tapad...nem csak kapar hanem ...tapad... pl a sziklán mint az útcai slik gumi
Hölgyeknek is!
Jobbulást neked, remélem az utazás időpontjára rendbejösz!
Jó napot az uraknak! Gondoltam rátok sokat ma, remélem ment az adrenalin!

Metzeler 6 Days Extreme 140/80 18"

Kurva jó Ahol lájtosan felmentem vele, ott vizet főztek mögöttem a srácok
A múltkor Robival, ahol szárazon nem tudtam felmenni 5. próbálkozásra sem, ez a gumi most ott feltol ezen a talajon,. Köveken, ágakon tapad, mintha tappacsokkal mennék rajta.
Igaz ma nagyon fincsi volt a talaj, lehet ez is benne van, de szerintem jobb gumma, mint az AC10.
Egyedül vizes nagy kövekbe nem próbáltam még.
A nagy tempójú oldaltartással van némi gond, egyszer kipergett alólam a motor segge, okát nem tudom, utána óvatosabban mentem, meg nem fektettem meg annyira, de amúgy minden más pöpec. Szerintem jó gumi.
most keltem fel másodszorra...mocskos szarul vagyok,38.8 a lázam,holnap meg utazunk
fiam átment anyumhoz,had pihenjem ki a nyavaját,remélem nem kapja el
szíp vagy mint a rosseb?
akkor Csikusz és Dani tudja
bizony Dani,meg sem nyikkannék alattad
engem aztán nem bántottál meg
de van benne némi igazság,ilyen világot élünk
sajnos ezek szerint ez kell a valóság só
bazmeg azt nem kell mit a segggediek és környékbeliek ezt tudjuk élből. akkora parszt gázos felfutók vannak... a siroki elmehet a picsába....
de kiderült a frankó...azért kolbászolt el a gumi mert...túl kemény volt... azért nem koppantottam oda sehol. pedig volt lehetőség...most leengedtem disznó mód...
azon a két helyen ahol a krosszanak aza a baja hogy nem tol fel mert kirugatja a sziklát... hát ott is... basszaszájba... nem láttam a fától az erdőt... a múltokr a vizes lapos köveken...néha oda is koppant de fályós kézzel jobban haladtam felfelé mint a szárazabb talajban .gladiátormód közdöttem az elemekkel... ááááááá
ááááá
ááááá
ááááááááá

de hidd el...tudom hogy nehéz lessz...mondták is haogy mikor nekilódult a berti az igazi parasztgáz volt ... elementáris full paraszt
hát azért is... ó hogy az a

elmegyünk hozzátok, én megtanitani (me: ály em the paraszt alak kapálni te meg...megmutatod milyen is az a beton( te mint a kifinomult városi).
és nehéz volt ? méé nem jöttél hozzám
szóval már skype-ra se engednek rá....