vedd ki a tolo bowdent , csak a huzot hagyd benne ,engem az szopatott sokszor, ami a leggyakoribb szokott lenni hogy az esésektöl bemegy a gázmarkolat alá a föld meg a dzsuva és elfelejtik wd-40-el fujkálni.
ha minden patika utána menj rá a többi dologra , beállitások főfuvoka stb.
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy miért Ragad fenn az alapjáratom gázuzásra?Majd kis idö mulva vissza esik.A levegő állito csavart le vagy felfele kell tekerni hogy Oxigén dusabb benzin keveréket kapjon.Menetközbe illetve váltás közbe a motor fel bőg majd a fordulat vissza esik nagyon.
Sikerült megúszni újabb ordítások nélkül?
Felment a 140 es gumi így hogy kicentíroztam a kereket, igaz leizzadtam, mire felraktam, de csak 4-5 mm hézag van a lánc meg szélső bütyök között, bízom benne, hogy nem fog beleakadni, mert tolhatom haza, ha megtépi a láncot
Nyáron ültünk a fagyizóban a városban, teraszon. Mögöttünk 2-3 kis 13-14 év körüli csitri. Egyiknek csöng a telefonja fölveszi, és igen csak olyan hangerővel hogy az utca másik oldalán ha figyelnek akkor hallják:
-Szia... igen?... tényleg Lesz*ptad? Húúúú...
Gondolom a barátnője hívta...
Én meg majdnem leejtettem a fagyit...
Bár ha jobban belegondolok mi meg éppen nyaltunk
most olvastam:
egy lánynak 2-szer kell bizonyítania hogy nagy lány:
1:mikor a cumizásról leszokik
2:amikor vissza.... ja és egy 13 éves leányzó írta...tuti már visszaszokott
Ez azóta így van mióta bevezették a kártyás jogsit.
Ezért van két érvényességi idő rajta. Az egyik ugye hogy meddig vezethetsz vele, a másik hogy meddig alkalmas személyazonosításra
csináltattam new személyit merthogy lejárt a régi, erre mondja ocsmányirodás csaj hogy felesleges mert az érvényes jogsi is elég már...
aha mondom a rendőrnek is?
akkor mia bánatnak kéri közuti ellenörzéskor a fakabát a személyi igazolványt-jogositványt-lakcim kártyát..?
hamár az érvényes jogsi is tökéletes személyi igazolo okmány.
A gazdinak "Német többszázezres telótuning van benne" ezt mondták neki Kerestem ,kerestem benne,de sehol nem találtam Hova dughatták vajon el? VAgy lemásolták a gyárit? Remélem most már elfogadható lett Több milliót ér
Mi a helyz,javulgat a labad,m ha igen ,mar van is egy indok,h ne add el a motort?