Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem termeszetvedelmi vilagnap volt tegnap?mert a kutyasetaltato leterel a foldutrol,a masik az erdoben megmondja,h itt nem lehet motorozni,mondom szemetet lerakni igen?inkabb azzal foglalkozzon
http://www.sportmotor.hu/motor...

itt meg volt még a 250 es rmz-m de jól szólt az a kis motor..
hat jo temposan megy az embor

majd szervalok egy cam ot ,aztan csinalok egy on boardot

tegnap kicsit ugy ereztem,mintha sok lenne a 450,a fak kozott,de ez mar lehet a korral jar,na ma is ujra probalkozom,hatha fejlodok kicsit(remelem nem vissza)
az a baj hogy olyanok a vidik amiket kicsit össze kéne vágni mert a fejkamera mindíg megy és mivel sok az anyag olyan is van rajta ami nem kéne ...pl..szeretkezünk a fiúkkal az erdőbe... meg hát nem csak én vagyok rajta egyedül..de már összeszeszedegettem pár nem kompromittáló szösszenetet....de időm is kevés és a net is lassú....úgyhogy nem ma lesz nézegetve
Te is így tépsz, mint a szervdonor jelöltek a vidin?
Mondtad, hogy mész mint állat.

Ma letesztelem a gumit igazi extrém körülmények között majd este megírom milyen volt.
Önkéntes szervdonor jelöltek.
Főleg a 2. csávó aki a patakban ücsörög motoros cuccban a fák között úgy megy mint vadállat, biztos nem először ment ott, de akkor is
Egyébként jól nyomják
Most, hogy láttam megint azt a hegyen felkerekezős vidit, csak most esett le, ki is van a videón, már akkor is leesett az állam , amikor először láttam
Nyomjad még azokat a home videókat , feltölthetnéd mindet valami jelszóval védett FTP oldalra, a jelszót meg majd telefonban megosztjuk
Jó reggelt!
meg m indenhol máshol a világon....
akkor még mi a ...utcában ..nyomtuk a versenyt..régen spirál autoszervíz épületében... a nyugati pu. és az andrási út között ...
laciék már ott áztatják a golyszlikat
este ne menjetek ! 9:00 -17:00 -ig van ma nyitva ....megnéztük...
max az epitkezest nyomhattad,mert akkor ott meg telek volt csak
Hali,megyünk este termálfürdős tök áztatásra? beszéltetek róla?
Most jöttem fórum elé és persze,hogy megnéztem!
MÉG!
de megneztuk
amiket tegnap idelinkeltem azokat se néztétek meg ..
Akarjuk
egyszer jot tenne már nekem is egy ilyen elbeszélgetés a vadász urakkal, lehet meggyőzném őket az igazamrol...
hello nikk bácsi, szokol még motorzani.
ez környék már csak ilyen full sziklás köves, a defekt van hogy mindennapos,

azért szeretjük mert legalább terül a gumi, és lehet utána szerelni egy jot...

amugymeg nem is szeressük a defektet...
morgen
jessz amit tudtunk meg tettünk az ügy érdekében