nem termeszetvedelmi vilagnap volt tegnap?mert a kutyasetaltato leterel a foldutrol,a masik az erdoben megmondja,h itt nem lehet motorozni,mondom szemetet lerakni igen?inkabb azzal foglalkozzon
majd szervalok egy cam ot ,aztan csinalok egy on boardot
tegnap kicsit ugy ereztem,mintha sok lenne a 450,a fak kozott,de ez mar lehet a korral jar,na ma is ujra probalkozom,hatha fejlodok kicsit(remelem nem vissza)
az a baj hogy olyanok a vidik amiket kicsit össze kéne vágni mert a fejkamera mindíg megy és mivel sok az anyag olyan is van rajta ami nem kéne ...pl..szeretkezünk a fiúkkal az erdőbe... meg hát nem csak én vagyok rajta egyedül..de már összeszeszedegettem pár nem kompromittáló szösszenetet....de időm is kevés és a net is lassú....úgyhogy nem ma lesz nézegetve
Önkéntes szervdonor jelöltek.
Főleg a 2. csávó aki a patakban ücsörög motoros cuccban a fák között úgy megy mint vadállat, biztos nem először ment ott, de akkor is
Egyébként jól nyomják
Most, hogy láttam megint azt a hegyen felkerekezős vidit, csak most esett le, ki is van a videón, már akkor is leesett az állam , amikor először láttam
Nyomjad még azokat a home videókat , feltölthetnéd mindet valami jelszóval védett FTP oldalra, a jelszót meg majd telefonban megosztjuk
itt meg volt még a 250 es rmz-m de jól szólt az a kis motor..
majd szervalok egy cam ot ,aztan csinalok egy on boardot
tegnap kicsit ugy ereztem,mintha sok lenne a 450,a fak kozott,de ez mar lehet a korral jar,na ma is ujra probalkozom,hatha fejlodok kicsit(remelem nem vissza)
Mondtad, hogy mész mint állat.
Ma letesztelem a gumit igazi extrém körülmények között
Főleg a 2. csávó aki a patakban ücsörög motoros cuccban
Egyébként jól nyomják
Nyomjad még azokat a home videókat
MÉG!
azért szeretjük mert legalább terül a gumi, és lehet utána szerelni egy jot...
amugymeg nem is szeressük a defektet...