Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak Robinak
Msn-re lépj már be kérlek!
Szevasztok.
Lenne egy kérdésem. Nagyon bejön a Gas Gas EC 300-as . Nekem most egy 160-as Enduro van. Ez is jól megy de nagyobbat akarok. Sosem láttam még élőben gas gas -t de mindenhol azt olvasom , hogy jók. hol szervizelik ezeket van hozzá alkatrész mert ami olyan megcsinálom én magamnak szakmámból adódóan. Menyit zabál normál terepen. És menyit bír pl gyári dugóval stb Vagy minden éven nagy generál? Na ennyi röviden sziasztok köszi a válaszokat előre is
Nem tudom milyen formátumban van, de a VirtualDUB ha tudja kezelni, akkor azzal a leggyorsabb kivagdosni részeket, amik kellenek,
konvertálás nélkül sima másolással pillanatok alatt megvannak a publikus részek.
Küldd el DVD-n vágatlanul, nekem úgy is jó

Sok volt a mászóka és már hűteni kellett a motort, azért mentetek ott?
Várjuk a folytatást!

Felénk azért nem ennyire felelőtlenek, ha netán kutyás van az erdőben és hallja a motort közeledni, akkor a kutya lábhoz van kötve, vigyáznak rá.
Síposokat hagyd a picsába, vitatkozni sem érdemes velük, nem lehet őket meggyőzni, rá kell hagyni amit mond és kövér gázzal otthagyni a fenébe.

Tegnapelőtt mi is találkoztunk túrista csoporttal, ők normálisak voltak, a vezető csak odajött és megkérdezte, hol a picsában vannak Kicsit elkavartak a túrista útról, fura is volt, hogy ott túráznak ahol semmi nincs.
Kérdés 1:
Ez a Metzler 6days forgásirányos(jelölve van az oldalán).
Ha fordítva rakom fel, akkor mi történhet, leszakadnak a bütykei?
Kérdés 2:
Ha kimentek romcsiba és ott valami katlan aljában valakinek szétszáll a dugó mondjuk, azaz motort max a hátán viheti tovább, akkor vele mit csináltok? Hogy szokott lenni, vagy mi a terv erre az esetre? Valaki önfeláldozó a motorja után köti és hazahúzzátok? Vagy ottmarad a picsába a motor, emberünk meg gyalog galopp jó esetben GPS el hazasétál?
Jó estét!
Jó volt a mai nap, Robi medren átharcoltam magam ma először, de ott vége is szakadt a kalandnak, mert elértem a 4 órás limitet. 11 kor volt start, 15 kor mennek ki a vadászok, jönni kell befele.
Volt 40 perc szerelés, hátsó fékem elment, fékpedál taposója leesett, lábtartó rugó eltörött Pedig nem volt zakó, csak lezabálták a kövek, ha ez nincs, akkor lehet végig érek a pályán.
A gumi jól fogott mindenhol , de a sáros vizes nagy sziklákon ez is elkapar, gondolom ott az összes típus elvérezne
Egy kurva nagy baja van, hogy már most úgy le van gömbölyödve, mint az AC10 1-2 hó után Azaz jó gumi, csak nem lesz hosszú életű, felfalják a kövek
erre va negy olyan mondás:
kutya taposást szörivel
ezekre gondoltál?
ez 8 másodperc... ennél már egy gyöngébb orgazmusom is hosszabb.(férfilyaknál ewakuláció
amúgy faja csak a végén se nem ugratol se nem egykeréken jössz ki.

talán ha egy kicsit hosszabb akkor a irásalyink is hosszabbak lesznek.

rakjadf föl ne sajnáld az idődet...mi sem sajnáljuk...az idődet
riki.
lyaú sok viz volt ott.
tök olyan mintha arrafelé esett volna az eső.
errefelé bezzeg baszik esni.ű

zoozee. én nézném de nem látom mint nézzek...hagyadik topikgh 150000es?15000es vagy 1500 as vagy 150es vagy mikori?

gd.
király az első vidin az összes krosszrályder.
ezek a franyecok...krossz verda de mégis tudnak endúrózni...na jó nem a triálos de endúró...
mekkorát ugrik a yzf 450neml a csávo7.40 nél... auz egy 2010 vagy fiatalabb yzf 450 már a new blockos
itt is van egy havernak. el van tőle ájulva...aztmondja megaerős de kiba barátságos és úgy tol mint egy vadászgép...
5,6 literes a tankja.
Aztán az első videón mi történt? Szétszaladt a ménes?
mara en mar jo vk,ket potya eses+majdnem rajtam vesztett egy palota pincsi v mi a szar lehetett,csak az elso kerekem ment at a farkan

hallja ,h jovok,a no itt, pasi tuloldal, kutya meg rohangal a ketto kozott,nem am ,h megfogja avkutyat....tovabbmenve latom h a kocsit meg leparkoltak az erdo kozepen
hat az lehetett,m meg sip is volt a nyakaban
ja elvittem oylanokat amik már megvoltak
ez meg tök jó bírnám nézni hogy merre kirándultok csak rövid
mikor hondát szereltünk te elvittél egy csomót a laptopomról emléxel ...vagy azt elfelejtetted megnézni
visszanézném már mikor ott volt a long laci, s csabi, asszem akkor motoroztam midneki motorjával akkor járttunk ki egy feljárót : azt ahol a tibi "zuhanyozott benzinnel"
mondanám hogy kapd be ...
merre jártál?Hamar Laci is ott volt azt látom...
Én megnéztem,csak elfelejtettelek fényezni!

Fúúúú de ügyes vagy!
Tegnapi próbálkozás egyike
Majd este folytatás
http://youtu.be/sgu3GdhCmCQ
sok Isten marhája....nem bírnak elférni ezek senkitől a koszos földgömbön...vicc micsoda barmok ...
sok aaz önkéntes rendőr mostanság, mindenki azt hiszi a motorosnak kell ugatni, sőt ők az erdő fő ellenségei...