Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bálint most lehet hogy megcsináltam valamit a motoron ?

ti meg alszotok?
Gas gas ec200 karbulásában esetleg ha vki tudna segíteni, jelenleg 175 főfuvoka, 48 alapjárati, n1ed- tű, felülről 2, levegőcsavar másfél fordulat. Gyertyakép inkább fekete.Kisebb alapjárati vagy esetleg másik tű ?Alul fullad felül elég jó.
ez a tipus ilyen, de szívesen segítek rendbetenni is, hogy ne legyen gyárilag szar a bele! semmiképpen ne gyújtsd fel, mert azért csak okoz örömöt is! meg kell csinálni, és ha jól van összerakva, akkor jó lesz mindíg! az önindító nem tud legyengülni, vagy szorol valami a blokkban, vagy nehezen indult eddíg a motor, és a kommutátor telement szénporral, és elszívja az áramot! de ha a szabadonfutó is szét van hullva, akkor nyilván nehezen idult a moci! ha jól indul, sosem megy tönkre a szabadonfutó sem! ne keseredj el, csak szakszerűen meg kell ezeket csinálni, és semmi bajse! nekem 7 gasgasom volt! most is van kettő! tudom hogy megy ez!:)
akkor kell felgyújtani szar a szabadonfutóm is. egyre rosszabb az öndindító, Zozival is láttuk már a reszelékeket az utóbbi olajcserén... de az nem veheti el a gyújtást... rohadt ktm
nem biztos! ez csak a sztender-kuplungkapcsoló problémádat oldja meg! de mindenképpen ezzel kezdd a hibakeresést, mert így kizárod ezt a blokkolókört! ha ez után is megáll, rángat, akkor biztos, hogy tápellátás probléma van!
csak kérdés hogy ez megoldja e a menetbeli problémámat... mert ugye itt csak kattant a relé,de menet közben elment a kijelző és a gyújtás is a kattanással együtt...
vannak ausztriában környékek ahol az osztrákok motoroznak bőszen, az a trükk , ők mesélték, hogy felmennek kocsikal ilyen 900-1000 méterre uton, ott kikapják a motorokat azt ergye, ott már nincs basztatás semmi...
persze ez nem minden környékre igaz, van amelyik tabu.., van ahol nem probléma.
Igen, pl egy olyan vakdugóra gondolok, az is nagyon jó megoldás, és abban benne van az a kis érintkező is! és megszűnik ez a faxság... nem is értem, minek ez a dolog a motorokra... autistáknak való, meg gördeszkásoknak...nem motorosoknak... szerencsére az enyémen sosem volt... sokszor sztender sem! :)
vágom mire gondolsz. van a motorban ilyen, hogy van egy 2 sarus csati, és arra rá van téve egy "kupak" aminek a 2 lába megy a 2 saruba. ugye? nem értetlenkedni akarok,csak tudjam hogy mi van

ez a rövidrezárós dolog tetszik, így akkor nem kell levennem a sztender kapcsolót és nem ott se játszanom semmivel.
Semmi extra! nem akarlak összezavarni! csak arra akartam célozni, hogy véglegesre nem jó úgy csak a drót! hanem ha ezt a megoldást akarod hagyni a mociban, hogy ne legyen tiltás, akkor a drótot ki kell cserélni egy olyan vezetékre, aminek a végére préselsz ilyan érintkezőnyelvet, ami a saruba rendesen megáll, mint a relé lába úgy illeszkedik! mindíg a legváratlanabb pillanatokban tud cumiztatni az ilyen dolg! szóval megértetted, az a két vezeték, de ha véglegesen úgy akarod hagyni, akkor rendesen meg kell csinálni! az az érintkező amiről írtam, az a 6,3-as apasaru! :)
Láttatok már ilyet? Nem is tudtam, hogy Google Earth tud ilyet, ha betöltöm a GPS útvonalat.
Mai útvonal domborzati, meg sebességi diagramja, néha a GPS is rögzít hülyeségeket, 132 km/h a pálya végén amikor alig élek az a 90-es max korrekt, elején szárazon üdén még húzogattam neki.
A meredekségeket se vágom, hogy számolja max 23%
Az viszont tény, hogy csak 34 km az egész, ráadásul vízért menet is benne van. S még is kifekszem a végére, állóképesség nulla
az első fele az tiszta sor. összekötöm a dupla narancsot és a pirosat= kör lezárva. idáig tiszta. mi ez a saruba vezetéket dugok,két 6 stb. ? kicsit szájbarágósabban ha kérhetném
A csatlakozó biztosítópöcök felől lévő két vezeték, a dupla narancs, és a sima piros zárja az áramkört.. az blokkol. ha azt a 2-t egy darab vezetékkel összezárod, akkor megszűnt a kuplungkapcsoló, sztenderkapcsoló dolog.. a relét levszed, és a saruba beledugsz vezetéket.. próbára.. ha beváltt, két 6,3-as apasaru, egy 4cm-s vezeték, és ki van iktatva..
Na mi a csöcs van bélák?
Igen fasza idő volt ma,nagyon faintosat hajtottunk! Nem volt sok,de éppen elég volt!
csak nem bírok magammal
okés! :O
Na itt vannak kepek. maga a rele,ahova kapcsolodik es a kabel ami a kuplungbol jon!
olyan
iz-é vagy. ronis.

pedig motorozhattunk volna...is...

a nagy laúfaszt. dolgoztunk. de legalább jött egy kis lé...nem sok de egy két tankolást kifut
nézegettem a hegyeket arrafelé mert maga a munka az csak munka de a hegyek meg a szerelmem...nem csak motorrral.. régebben 5 napos gyalogtúrákat nyomtunk 2 kollégámmal. hétfőn bevetettük magunkat a vadonban...mecsek mátra bükk bakony pilis... meg a fasz tudja még hol nem.
pénteken jöttünk ki az erdőből ..addig forrásvizet ittunk bent kaját is annyit vittünk hogy 5 napra elég legyen ....
király kis túrák voltak... gyalogoltunk egész nap... 20 kilós málha a háton...minden benne...
akkoriban azt is szerettem.
szóval nézegetem a tripoli hegyeket... de ...nem volt olyan szimpi mint a románia...
ez van
túlságossan ...mű
minden olyan patent semmi nomád...mindenhol kifinomult falvak meg házak mindenhol...enmeúgy mint romcsiban ahol úgy elveszhet a paraszt... itt civilizáció minden méteren ...fullos kérók
azért is nem lehet ott hajtani mert mindenhol...de mindenhol szép házak meg legelők meg stályer parasztok..azért járnak ide az osztrákok..meg romcsiba..mert ott náluk..gyakorlatilahg ahoil lehetne hajtani ott tilos a többi meg olyan giga szakadékos sziklamászós hegység hogy ...
szóval ausztria számomra egy....kutyagumi
a főnjököm mondta...a ...ajtós hogy 40 ályró egy északára per koponya.... ebből romcsiba 4 napig elvagy erölködés nélkül...
a boltban az árak nem drágábbak ...de a fizu... persze minket csóró magyarokat...nem fizetnek meg úgy... azt mondta az ember hogy kb 8szoros órabért kaptak a kinti osztrákok hozzánk képest! pedig mi sem kerestünk szarul.
nem is értem...
ugyan annyi minden -kivéve az ingatlan és a szállások- csak 5-10szer annyit kapnak...

ez kissé elhomoritott ezért nem is lett a szivem csücske ausztria..persze szivesen dolgoznék kint annyi lóvéért

Jobbak vagytok, mint egy exkavátor, már olyan lyuk van abban a dombban
Ezzel
holnap jön a kép
Valószínű Robi meder kinyírta és megfázott, teniszkönyök előjött.
Fekvőtámaszt nemigen fogok nyomni egy darabig, de a könyököm szerintem előbb rendbe rakom, mint a motort.
Ha még megyek idén, akkor Terpessel jövőhét, utána szétborítom, mert nem jól viselkedik , illetve a blokk hangja sem tetszik , aztán majd ahogy lesz rá pénz alkatrész cserebere, februárra talán kész lehet.