meghát ha vagyunk 8 an 10 en akkor már nem is fúj el egykönnyen a szél..bármi gáz van útközben azért jobb ha ütőképes a csapat ...sőt az se baj ha ilyen keményebb endurósokból állna a csapat mert nem lenne idegen átmenni egy papírpénzen ... a rövidebb utakról légvonalba kedvenceimről nem is beszélve...nagy parádé lenne ...
néztem ezt a srácot akinek szokott itt fent lenni videoja, meg a facebukon is fent van aki elindult ausztráliábol egyedül és ugy motorozik haza magyarországra...
mondjuk ezt sosem csinálnám nincs az a pénz, egyedül rohadt monoton unalmas befordult dolog lehet.. .
ha már többen lennénk akkor szuper van kivel megosztani a rengeteg élményt, szét buliznánk csajoznánk az agyunkat...
milyen nagyszerű lenne ..este ott döglenénk ahol lemenne a nap..reggel kelnénk és nem a fórumon beszélgetnénk hanem élőben menne a sztorizás...aztán mennénk a napi adagot....különböző kaléandok meg útbaeső bajokat megoldva átmenni mondjuk japppánba ...vagy mint a fábryék mikor átjöttek amcsiból...csak visszafelé megcsinálni ...mondjuk a hideg az nem lenne játék ..meg az orosz maffia akik az értékeinket akarnák...de ilyen ez a dolog...biztos ha sikerülne egy ilyen hakni sose felejtenénk el míg élünk....
amugy vicc nélkül, ha kiöregszem az endurobol akkor ezt a fajta turázos erdőben sokat menős endurot csinálnám én is szivesen...
amit "kanyar" és csapata is művel, abban van jo sok extrém, meg kaland, bemennek a bálnákal olyan helyekre hogy ihaj... kalandos nagyon, közben megnéznek sok szép csepkőbarlangot, sziklát vizesést stb. jahh és csak románba járnak vagy 15 éve.
Gyere el érte.Ha előbb kitalálod elküldtem volna pénteken.Az egyik ismerősöm ment oda hozzátok hétvégére a faszijához. Pénteken elvitte volna neked,motorozhattál volna,aztán kedden meg visszaküldted volna vele.
amugy elmesélem nektek hogy utközben a szekéren megy a sztorizás, na a lényeg kurva sok sztorit meséltek a lovasok mennyit basztatják őket a vadászok, igen durva történetek, csak lestem...
merthogy ők még elmenekülni sem nagyon tudnak mert eleve nem gyors, + egyértelműen a környékbeli lovardábol indulnak... szoval nagyon kiszolgáltatottak....
mi meg csak simán nagy gáz és tűz el, őket folyamatosan basztatják a kötsögök + feljelentés hegyek pénzbirság hegyek... ostoba 1 ország vagyunk tele ostoba emberekel.
néztem most videókközött ezt az oroszok túráznak címűt...
azért nagy ktm adventure-ökkel vagy bmw gs esekkel annyira elmennék ilyenr e ,hogy na ....jó nagy haveri társasággal egy hónapra ...kibaszott fain lehetne...
sok vadász dolog nincs benne, sőt inkább semmi,...
a dolog ugy néz ki hogy az angolos lovas vadászatot bábozzák el, van egy lovas akinek a vállán van egy rokaprém, ő a roka, és őt üldözi a többi lovas, egy nyomvonalon ami tele van ilyen kivágott fás ugratokal meg hasonlok,
a sok szekéren meg a nézőket elviszik a jobb ugratokhoz hogy tudjanak szurkolni, a végén pedig van egy nagy vágta be a célba.
inkább a bulirol meg a piálásrol zabálásrol szol az egész, vadászt nem láttam egy szálat se....
hát most esett le?
szerinted milyért van még nyáron is (rejtve benne va na bálint neve nyá-ron is.hahahah)
szóval miért van nyá ronis cicanadrág az emberen ...aminek mind a két seggepartja kéttenyérnyin kilátszolódikál...még lyaú hogy előrröl nem mesélte el mit látnánk... elefánt-orbánt.hahaha
csak lóvé hiányzik és mehetnénk is ...