Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez a gergő ez azért nem olyan mint az itteni bihar meg muntele-mic hegyek.
de azért nem rossz.
mer a fenyvesben ilyen a talaj
Egy fickót telefonon felhívja az orvosa:
- Uram, tegnap megkaptuk a tesztek eredményét. Sajnos van egy rossz és egy még rosszabb hírem.
- Mi a rossz hír?
- Önnek halálos betegsége van, maximum 24 órája van hátra.
- Úristen, és mi az ami ennél is rosszabb hír?
- Tegnap elfelejtettem szólni.
persze addig a cicánk meg laptopozik
közbe fogtam egy patkányt is
hűű gyerekek ..voltam kint az uccán ..hát micsoda gyönyörű idő van ....hihetetlen...
tényleg ilyenkor motorozni kell.....
Ezért szeretik a donor keresők a magyar kőművest. A májából tud kapni akár 6-8 beteg is!
azjó, még azótase sikerült megeszereznem őket
Sziasztok urak!..száradjon le a pélója annak aki tegnap nem motorozott!
az erdő nagyon szép és a sok lehulló levél okozott meglepetést bőven,nem mentünk sokat mert hamar sötétedik de azért tökéletes volt megérte....egy valami úgy levágta a hűtőröl a víz csövet hogy víz nélkül jöttem haza...na csak ezért megyek ma is pecázni
salyát videók mi... ez olyan mint mikor visszanézem az otthoni por...t?
nekem is megvolt ördög nóri... de megmondta ha elmesélem valakineki is... egyből letagadja...úgyhogy hiába is mondanám.. azt is letagadná hogy....

ö hogy rakjálfölidepárat te halacskáscsikis tíímes.
aligh várom már hogy mi is meglájjuk azokat...a helyeket ill helyteleneket
MEGPRÓBÁLOK csinálni valami kisvideót a báger edzésekből...tavaly télvíz idejéről...mert máshova nem járunk ez meg nem természetvédelmi hely...de szopjanak le a sötétzöldekk ettől független....
az biztos hogy kompromisszumot kéne kötni, merthogy a sok km-er megtételéhez kell a kényelem, meg a jo szélvédelem,

az extrémebb helyekhez viszont jo lenne ha könnyű lenne kevésbé sérülékeny filigrán... mondjuk nem 240 kilos...

viszont első szempont a totális megbizhatoság..
Húú olyan saját videókat nézek....beszarnátok...geci jók...
TE TARZAN
Bmw 1200 gs bmw 800 ... ktm adventure 950 .. 990 superenduro

ezek a megbízhatóság és a kényelem hosszú út.....

és esetleg ha keményebb a téma és hardosabb picit a túra akkor 690 rally ...pár párizs dakart nyertek már vele... nem is szétdőlős fajta...és gecijó terepen...
csak mondjuk nem lenne egyszerű kiválasztani azt az 1 tipust ami a legjobban megfelelne a célnak...
őt ismerem valahonnan ... ott ül zoozee mellett..
kit keresel bálint ? őt ?
meg ugy lenne ez fasza hogy az egész csapatnak 1 féle tipusu motorja legyen, ugy sokkal egyszerübb lenne az alkatrész utánpotlást, szállitást megoldani, + 1 féle motort kell csak kiismerni, szerelni összes jo és rossz tulajdonságával...

aztán akkor még gyárbol is lehetne szerezni komoly támogatást engedményeket...

amugy a 8-10 fő az szerintem sok, az ideális a 4-5 lenne...ugy lehetne haladni faszán.
passz
orvos mondja az alkesz betegének....rosszhírem van sajnos egyik tüdejét ki kell venni ...jóhír viszont hogy lesz hely a májának
hogy lehet rákeresni nick nevekre?
Azt nem adnám oda,de a májamból tudok adni egy darabot. Elég nagy már!

Majd este megírom skyp-on.Nem akarom itt a fórumon.