Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felrobbanik ....fedezékbe...

pont nézem ezeket a bálna enduros tura vidiket, van filingje a dolognak...

na majd egy jo tiz év mulva veszek egyet, aztán ergye gooo.
kaptam mekkdonácba mekkafés poharat...mer jár..
na és öntömm bele forró kávét és aprókat pattog a pohár de már 3 perce
azt iszom pont.
azon a cseszneki környéken vannak jo helyek ,szeretem.
kávé?
titta tejföl minden..
ja zsore.... és laca haverod is vesz egy könnyebblovassági felszerelést? és jöttök endurózni velünk ? tudok jó utakat....
mehetek dolgoznyi... menjetek ti is !

látod bálint ilyesmi endurókra gondoltam amit beszéltünk a nagy túránknál......
megemlítettük a megbízhatóság kényelem világkörüli szervízhálózat fontosságát ...de ezeknél pont megvan minden....majd a fogyasztás fog dönteni....
szerintem az a bmw 800 az lenne nekünk való.... de nem vagyok ktm ellen se...

szóval akkor már mindent megbeszéltünk csak hogy mikor indulunk azt nem....

jönne pár haverom innen is....

zsore az a dunaparti videó részlet hol készült ? mikor fürdetitek a bmw-t...

amúgy nem lesz rossz az 525 neked ha szeretsz terepezni ..bár ezekhez képest terepen 100 szor mozgékonyabb stb..csak kényelmetlenebb messzire ..de szerintem majd úgyis behardosodtok ahogy elnézem ....és akkor jó lesz rövidebb túrákra....mindenesetre nagyobb a szabadságod a terepen vele mert nagyon kutyaszar helyekre el lehet vele menni meg föl...ezekkel bármilyen ügyes is vagy elképzelhetetlen.....meg azt könyen dobod ide oda........

rikizuzda te videóidat is megnéztem.. faszák .....csak mire jövök haza tegyél fel vagy 3 órát belőle....
morgen !
Halloween papaa Halloweeennn meg köd...
naccerű..vidik...szépen terelgetitek a nagy vasakat......

3. dik videó kezdődött és olyan ismerős volt ..aztán egy percnél mikor megláttam a síndarabot az ösvénybe ..na akkor esett le miért is volt ismerős....
Szerintem jó vidiket fogsz te majd ide rakni
Várom majd az 525 tapasztalatokat!
Irány a buli menet
Kedves Sporttársak! Nagy élvezettel olvasom (úgy általában) a topikot. Unatkozás esetére megkínálnálak benneteket egy csokorral a bálnaendúrós műfajból. Van benne kreténség, cigi, meg endúrózás, remélem szórakoztató lesz ha van türelmetek hozzá....Fogadjátok tiszteletem jeléül Egyébként a 950-es túlnőtt rajtam, ezután egy 525 XC Desert Racing-al folytatom, mondhatom alig várom...

http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube.co
m/watch?v...

http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube
.com/watch?v...
Tavasszal nálunk is volt olyan,mikor a haver jött értünk a cseszneki büféhez.Ketten rohadtunk le,elsöröztünk míg a haver oda ért a futóval. Kicsit furán néztünk ki faszig sárosan a sok sportmotoros meg stopperes bőrruhás ember között.Volt egy sportmotoros srác aki végignézett rajtunk és csak annyit kérdezett,hogy ti nem az úton jöttetek ugye? Mondtam neki hogy dehogynem az úton,csak nem azon amelyiken te!
nincs virtual dub...de letöltöm..ha tudja a mov fájlt
na már nem is kell mondanom semmit mindent elmondtak....

esetleg azt hogy szerintem alap hogy nem hagyunk ott soha senkit....csak leszopatjuk
ez nem lenne igazi falkaszellem....együtt sírunk együtt nevetünk...ennyi....

mi is elhúzzuk...vagy itt jön érte pikk pakk kocsi ...sőt még azt is megvárjuk ne maradjon egyedül a bajbajutott ..ki tudja....
Én is húztam már a havert a bakonyból a husabergel,40 centi sárba.Elég kalandos volt. Néha egy kicsit nagyobb gázt adtam a pocsolyákba mint kellett volna,csak hogy érezze a törődésemet!
Eladó Gaerne csizma! Adatlapon az ár.
Köszönöm a válaszokat, a miért magyarázatot pedig különösen!
Estét nyavalyások!
nekem ec 300 van már jopár éve, iszonyat igénytelen, strapabiro, dugo csere kb 1-1,5 évente , fogyasztását nem tudom sosem mértem, csak anyit tudok ha velünk vannak más tipusok, akár 2t , vagy 4t-k , ők mindig rácsodálkoznak egy adott motorozáskor hogy milyen jol állok még benyával...
én sosem foglalkozom vele menyit eszik,pont leszarom...

amugy az én motorom pont elado , ha érdekel.
Dew .
kérdés 1 -re válasz.: ha felrakod a sixday gumit forditva ,tehát forgásiránynak ellentétesen akkor nagyon szar lesz, főleg oldalazosban nem fog működni a dolog...

elmondom miért , én Marko Istitöl tanultam a dolgot. ha megnézed hátulrol a gumit ugy ahogy álnia kell akkor megfigyelheted a bütyök elrendezésben a V-formát, emiatt meg a puha keverék és a nagyon jol terülő puha oldalfal kombojának köszönhető hogy olyan jo egy csomo szituácioban, főleg extrémkedősben, persze kell még hozzá az alacsony nyomás is 0,3-0,4.

ha legombölyödött csinálj neki új fellépő élet flexel, vagy a zéé féle penge+wd-40 megoldással.

kérdés 2.: technikai ok miatt senkit nem hagytunk még soha sehol ott. mindig van spanifer elhuzzuk.

már vontattam anyiszor motort könyvet irhatnák belőle.
ezt most lkitől kérded?

ha thőlem akkor ... nálam van egy 5 méteres ghurtni. ezzel lehet felakaszstani az ilyen dolgokat. már én is húztam haza motorost és engem is húztak mikor a 380sx nek behalt.
még ronis is ott lihegett mögöttünk:-))

gumi..dehogy iscsak akkor nem olyan jól fog az oldalazóban...de akkro is uggyn úgy fog minden hol kivéve a gigazorrókban..de ezt csak az elsőosztáyl felettiek érezték eddig...más nem jelzett ilyne forgásirányos gondokat..david knight uyg lehet egy extraextrémen ...veszthetne egy nap alatt akár 10percet is miatta..de simán nyerne igy is.
nagyon jók még versenykörülmények közt is nagyon sokat elmegy van hozzá alkatrész nekem kb 4évig volt csak ajánlani tudom