ez ugy lehetséges hogy kemény vagyok mint terminátor...
amugymeg lofaszt, ez vadászlovaglás volt, én egésznap ültem egy szekéren a 25-böl és vittek minket egyik helyszinröl a másikra, közbe néha megállok ahol várt a megteritett pálinkasőrborjagermaisterwhisky stb, meg az egyik megállo egy régi vár közepén volt ahol megteritett asztalokon a sok finom sertés pöri,meg birka pöri,meg táncoslányok...ilyesmi.
szoval ez ilyen buli jellegű megmozdulás volt, 1 szépséghibája volt a dolognak, én voltam a sofőr az egyik loszálliton szoval egész nap ohne pia...
mostmár tudjuk miért kel el a gizgazod.
mer ló áll a házhoz...
kérdéseim:
azzal akkor bicigkli úton lehet menni a városba vagy a járdán vagy...
parkoláskor használható-e a rokkant parkoló
ill ha szabáytalanul állok meg-parkolok- a kerékbilincs helyett lyár e a laúnak a plüssös lábbilincs...
ill a károsanyagkibocsálytása- fhing- euró hányas kategórilyába esik.
a seggén kiáramló mocskos szalmamaradványok és laúszart be kel e zacskózni mint a kutyánál? mer akkor ahhoz nem zacskó kell hanem erősitett táska.
legalább valami visszajön az árából a darli hévidzonnak....
úgymondom ez az egyetlen pozitívum ami az ár érték arányt jófelé mozdítja ...mondjuk kicsit..ettől még korántsem jó vétel
mostmár elmesélem csajos segges történetet....nem mondom mekkorka spíler vagyok motorokkal de egész jól elboldogulok akármilyennel mígnem egyszer lebénultam .....na a lényeg hogy belekeveredtem utcai motorral egy motorostalálkozó felvonulásába ezer motor közé.....vagy 20 kilométeren keresztül előztem ...mire előre értem furakodtam..mikor is már majdnem elején voltam utolértem egy gixert és rajta ült hátul a kibaszott gecijó nő meztelenül ...sajna nem tudtam fotózni ..de leblokkoltam mögötte inkább agyilag és csak annyi energiám maradt, hogy ott furakodjak a gixer mögött és úsztam az árral....elmondom saját szememmel láttam a csaj gé pontját .....ennyit a jóseggű csajokról
az a jo a lovas dolgokban hogy jo sok csaj van a környéken, és a lovazás iszonyat jo feneket,meg lábat csinál a csajoknak, plussz még feszülő naci,meg lovaglo csizma ,ostor....
bakkler.
ennek örülök
az a lyó ha az a motor a lyaú ami otthon van!
ezért kell férrekummantani néha mert akkor megtudod ahogy az a csaj sem jobb mint a otthoni és otthon újuult erővel veted bele magad a nába...
hogy milyen nába?
hát a pi féle nába.
motornál ugyan ez van.
áááá...
akkor értem hogy volt időd a lóseggű csajokat...ill lyaú seggű csajokat stérölni