Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mizu drága ? apa még itthon ?

gratulálok
tegnap voltunk ismét agytágításon a kölökkel,125 lett az IQ-ja,titta anyja,okos mint a rosseb de hogy mindenki megnyugodjon,el kell hordanom hetente 1-szer fejleszteni mert soha nem lesz egy Picasso,nem akar rajzolni.na de ez legyen a legkevesebb
szép is
olan csekk ,levél várt itthon mikor megjöttem melóból hogy haladéktalanul fizessem be a 7300 ft villanyt mer kikötik ha nem
na most megnéztem,valami oknál fogva itt van tényleg 3 csekk ami nem lett befizetve...ez a mi trehányságunk,én mindig egy helyre teszem a csekkeket,párom hazajön,belematat és nem oda teszi vissza,már megvan a gubanc...na mindegy,befizettem persze,kettőt mert a 3.-at naná hogy itthon felejtettem
Szép Napot!
jahh vettem is észre tegnap, olyan alacsonyan van a lábtartoja annak a kacatnak simán le is akadt a lábfejem egy kőbe..
még szerencse hogy a másik lábamon..
tessék Viktor, lánctalp.
kis ktm-ekkel szoktam én is menni ..és dög jól mennek...
na megyek meló...

azért maradtam idáig mert csajom csinált még egy kávét

na csácsumi
majd ha meggyógyulsz akkor szaladgálj ...

de ez örömhír hogy már ilyeneket csinálsz ....ez a gyógyulás jele...bár benne a visszaesés lehetősége...
tegnap csapattam az erdőbee a gyermekem kiskerekű CR 80 -val...jo volt, nagyon kotor az a kis szar.

ilyenkor rájön az ember miért lett a pitbájknak ekkora tábora, tök idétlen menni vele, mint majom a köszörű kövön kb...

volt olyan ,oda értem kidőlt fához az ösvényen, fogtam honom alá kaptam átsétáltam vele
gondoltam is rá kéne egy olyan ellen videot csinálni Dew-nek mint az a börleszkes dombos videoja, csak itt felkapnám és felszaladnák vele.
jahh diclac jo cucc , ütős, a továbbiakrol kérdezze meg kezelő orvosát, gyogyszerészét,..

mondjuk a 75-ös a gyerek adag, mint ahogy a nevében is van, max 75 kg-ig...
és mivel zarándik egy nádszál alkat , görögös arcéllel ezért neki nem szabad nagyobbat szedni
a térdszallagrendjeidet rendezd ..és csapatunk mint a gép....
KV.
szewa béla.....tegnap áttúrtam a raktárat...nincs elsőgumi...a szerda viszont mérföldkő mert úgynézki érkezik cumó....

ezt nem neked írom tibi....michelin musse 90 € pro stück de most elfogyott az is
http://youtu.be/22kGzGNroSI berges version[/L]
mit építesz?
csinos jószág....
jól szétgokartoztuk magunkat tegnap este...naccerű volt....sok marhával... a végén még innen is kitiltanak ...mint győrzámolyból...meg még pár helyről...olyan jót mentünk

és ma tényleg elmegyek a lengővillámért...persze ha nem megyünk gyógyfürdőbe
morgen