tegnap voltunk ismét agytágításon a kölökkel,125 lett az IQ-ja,titta anyja,okos mint a rosseb de hogy mindenki megnyugodjon,el kell hordanom hetente 1-szer fejleszteni mert soha nem lesz egy Picasso,nem akar rajzolni.na de ez legyen a legkevesebb
szép is
olan csekk ,levél várt itthon mikor megjöttem melóból hogy haladéktalanul fizessem be a 7300 ft villanyt mer kikötik ha nem
na most megnéztem,valami oknál fogva itt van tényleg 3 csekk ami nem lett befizetve...ez a mi trehányságunk,én mindig egy helyre teszem a csekkeket,párom hazajön,belematat és nem oda teszi vissza,már megvan a gubanc...na mindegy,befizettem persze,kettőt mert a 3.-at naná hogy itthon felejtettem
jahh vettem is észre tegnap, olyan alacsonyan van a lábtartoja annak a kacatnak simán le is akadt a lábfejem egy kőbe..
még szerencse hogy a másik lábamon..
tegnap csapattam az erdőbee a gyermekem kiskerekű CR 80 -val...jo volt, nagyon kotor az a kis szar.
ilyenkor rájön az ember miért lett a pitbájknak ekkora tábora, tök idétlen menni vele, mint majom a köszörű kövön kb...
volt olyan ,oda értem kidőlt fához az ösvényen, fogtam honom alá kaptam átsétáltam vele
gondoltam is rá kéne egy olyan ellen videot csinálni Dew-nek mint az a börleszkes dombos videoja, csak itt felkapnám és felszaladnák vele.
jahh diclac jo cucc , ütős, a továbbiakrol kérdezze meg kezelő orvosát, gyogyszerészét,..
mondjuk a 75-ös a gyerek adag, mint ahogy a nevében is van, max 75 kg-ig...
és mivel zarándik egy nádszál alkat , görögös arcéllel ezért neki nem szabad nagyobbat szedni
jól szétgokartoztuk magunkat tegnap este...naccerű volt....sok marhával... a végén még innen is kitiltanak ...mint győrzámolyból...meg még pár helyről...olyan jót mentünk
és ma tényleg elmegyek a lengővillámért...persze ha nem megyünk gyógyfürdőbe
gratulálok
olan csekk ,levél várt itthon mikor megjöttem melóból hogy haladéktalanul fizessem be a 7300 ft villanyt mer kikötik ha nem
na most megnéztem,valami oknál fogva itt van tényleg 3 csekk ami nem lett befizetve...ez a mi trehányságunk,én mindig egy helyre teszem a csekkeket,párom hazajön,belematat és nem oda teszi vissza,már megvan a gubanc...na mindegy,befizettem persze,kettőt mert a 3.-at naná hogy itthon felejtettem
még szerencse hogy a másik lábamon..
azért maradtam idáig mert csajom csinált még egy kávét
na csácsumi
de ez örömhír hogy már ilyeneket csinálsz
ilyenkor rájön az ember miért lett a pitbájknak ekkora tábora, tök idétlen menni vele, mint majom a köszörű kövön kb...
volt olyan ,oda értem kidőlt fához az ösvényen, fogtam honom alá kaptam átsétáltam vele
gondoltam is rá kéne egy olyan ellen videot csinálni Dew-nek mint az a börleszkes dombos videoja, csak itt felkapnám és felszaladnák vele.
mondjuk a 75-ös a gyerek adag, mint ahogy a nevében is van, max 75 kg-ig...
és mivel zarándik egy nádszál alkat , görögös arcéllel ezért neki nem szabad nagyobbat szedni
ezt nem neked írom tibi....michelin musse 90 € pro stück de most elfogyott az is
és ma tényleg elmegyek a lengővillámért...persze ha nem megyünk gyógyfürdőbe