Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a fasz vagy te tibi?valami biológus...hogy így képről megállapítod hogy könnyű a vére... se fajsúlymérő sem semmi csak egy kép amin épp a képére szárad a túrhó?de hol az össze függés?
rászáradt túrhósgeci--fehérmályúság-- nimfománilya=vérfajsúlycsökkenésből adódó , úgynevezett könnyűvérűség?
dehát ezt szeretjük, mikor könnyű az a vér.
az érinthetetlen szuper...jaj nehogy hozzámérj már...hát a nehézvérűség az nálam nem jön be
lyaú reggelt.
zoozee .
hol vagy?
bakker..
te már mindég itt vagy ilyenkor.
mi van veled?
csak nem ?
legokartoztad magad?
ÁÁ, nem
csalánba nem üt a ménkű

na most akkor ki lopja a műbőr ülést a máv kocsikból...scherlok holmsch
más összefüggés ilyenkor ?
éhező gyerekprobléma megolkdása?
telyút rendszer hasznosítása makro gazdaság szinten=
leszedni az útról a fölös tejet. túrót, salytot köpülni belőle...ebből a föld elnépesedésének élemezése ...megoldva...erre meg én lyöttem rálya
bezzeg a tűzfalra a szelemenek felszerelése.. az még azért nincs kitalálva...pedig itt a nagy rámszakadéknyi szabadidő mára...
horogfa szelemen...mert szeretem.
bezzeg a berg az kész van a hétvégi menetre
Most jöttem rá hogy ki vagdossa ki a vasúti kocsikból a műbőr ülléseket.....
Na meg a mindig éhenhalni készülő tulélő művész BER Épp két bogár evés közt
Joojestét .VV Vera.Nehogy azt higgye már vki hogy 1 könnyűvérű kis lotyo vagyok . De szar
Ez is felmegy itt ott....
lyaúl elhasználod a gumikat...mer ki van fizetve az összes 16mmes bütyök mi:-))
ezzel a gumival tényleg csak a boltig meg vissza. bálint büszke lenne rád
mert a gyereket is be kell vonni a hülyeségbe
http://youtu.be/twt57zxMzGA
unatkozó barkácsbajnokok előnyben...ja kell azért hozzá zsöci is!
http://youtu.be/GRPHT9wm5cI
ad boivin
egyszerűbb otthon is elkészíthető versionlya
ez is ...draáága ám
http://youtu.be/rBz_dtLQXZI
Ad boivin használat a nyári helyzetben
http://youtu.be/3IzBOVNj4v4
hogy szopjátok le az ab bovlit...
thawai egy egész évtizedet foglakoztam vele.. .
ja ez már annyira erős nem igaz mondás(hazugság:-))volna..
mint...

megyek a kaukázusi szusival sétálóba ...persze nincs pórázon mert 70kilóval már nem kell póráz. (az asszonyra sem teszek pediga az csak 55kiló:-))
szóval bicikglizünk és egyszer csak jön egy idösebb hölgy(öregnyanya)...
behivom Pofát(kau name :he is Pofa)
erre a hölgy...
jaj nem félek tőle... nekem is ekkora van otthon(nem hazudik bakker ennek is ekkora van..állat)
válaszom:nekem meg nagyobb...
hahaha
hát itt is kivillant a hazugságjelző nem kicsit... hát ott áll mellettem a kutya és azt mondom nekem meg nagyobb.ha ha ha ha
hát ha neki akkora van mint az enyém..otthon.... hát akkor nekem meg még nagyobb.... mint az enyém.hahahhahahaahhahah
itt is kilógott a hazugság-lóláb nem kicsit.

szóval a ab bóvli...
jó jó de 4300 ályróért...
megpróbáltuk... ki is jön kb ...de olyan sok az a kissebb összeg is...
mert esztergácsozni nem tudok itthon... +a legnagyobb baj a lánctalp... de ha a legolcsóbb talános versionba meg oldaom az is ...motorgumi talpal 50rugótól felfelé!ha a lánctalp azt úgy csinálják... az meg vagy150ezer...
és eltelik az a 2 hónap amikor ez megy...szöges gumival meg az itthoni 30cm es havakban... a kis hegyekben bár mikor olyan helyeken felszántok mint nyáron...
úgyhogy letettem a 100ezer forintos prolyektről

bálint közelről egy szögesgumi fotót légykszi.téháeniksz.
Most jól jönne 2550Euro lehet elmegyek feléd azt mondják ti azza fütetek
Lakoséknál jó a világ
sütik má a rántott libát
zimme zum zimme zum.....
Én ma keveset ettem inkább gázolajat vettem....
2db 500 as az má egy SWift
SÜN!
Lemaradt a kép,mint mindíg Sose vagyok képbe
pfúú,má több mint 2 éve tologatom ide-oda Vagy ezzel motrotolni is szoktak?
déw minek mész te kórházba...látogatónak?
izület könyök ...leütök egy egész románilyai hegyláncot vállal stbstb diclac id 75...öregebbekenk 150.hahahahaha
ez rendbe tesz 3 nap alatt... három négy éve nem gyógyuló vállsérülést az első ilyen kezelés( 4 nap első nap kettő utána napi 1 tabli..)és rendbe jött..pedig a csuklózúzódás miatt kezdtem el szedni... akkor ajánlották....de kikezelte az évezredes váll sérülést is!
ennyit tesz a gyulladás csökkentő hatás!

bálintnak kinő tölle a térgyeszalagja.
neked valszeg ez a visszatérő tenisz élmény elköszönne örökre!
csak a lyaú seggű csajok emléke maradna...

annak idején én is jártam egyetemre...a kutyáknak mosléké...
de sok jó dög volt ott is
Mi régen ezért jártunk tánc szakköre. A kutyát nem érdekelte a tánc,de olyan jó seggeket sehol sem lehetett fogdosni mint ott!
Teniszezni csak a csajok miatt járok
Egyszer teniszeztem közép suliban fejbe is nyomtam a labdával a játékos társam, azóta inkább nem.
Amikor kórházban voltam nyáron, volt mellette egy teniszpálya, ott meg a csajokat lestem az ablakból, lemenni sajna nem tudtam.
Jó bigék voltak, mini szoknya mondjuk ész nem sok, tűző napon 40 fokba teniszezni
Szóval van vas kereskedés is
Van itthon egy 200 kilós vas csillém, mit adsz érte?
Így értem, ez már jobban néz ki.
Tudtam én, hogy nem örökre teszel le a motorozásról, csak amíg rendbe jön a térded
Hátsó fék már van, küllő majd jön, a csizma még kérdőjel,
a könyököm már javul
Elvileg lehet hajtás, ha jöttök, email címemre írhatnál pontosabb infót mikor lenne aktuális, meg meddig szólhatok legkésőbb, hogy lesz-e működő motorom vagy nem, ott megadom a számom is és tudunk egyeztetni.
Jó estét!
nekem van elfekvőbe 2 db kubota lánctalpam ha érdekel valakit..ha lenne egy szabad hetem akkor össze lehetne hozni
na témánál vagyunk.. ez Viktor nagy mániája ez a lánctalpas balhé...

mondjuk én is csináltam már elöl sitalpast, sajnos nem volt elég massziv és hamar össze törtem..
Akart vele a pöcsöm barátkozni. Nem szeretem az ilyen műműjer nagyarcokat!