Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsíros. majd csörgök ha elakadok amúgy meg nehogy azt hidd hogy jók ezek a motorok... meg nyugdíjas használat... :D mutatok én neked képet,ami a nyugdíjas használatot bizonyítja.. :D ez egy vezérműlánc volt.. a 400asomban
ja! és fémvattám is van, kipuffba, zacsinként 700ftért vettem! A gizgaz krieger dobjába nem tudok kettőt bepréselni!.. szóval ha az általános árrést használom, és megszorzom 1.3-al, akkor sincs ezer forint! ;-) és vannak nagyon fasza acélszegecseim is, 3 méretben, meg méteres erőkarral szegecshúzóm! szóval ez is megoldható, ha nem akarsz gondolkodni sokat, hogy csináld! hheeehe
Figyu! szólj, ha köll segítség, gyere át, nagyjából ezeket egy nap alatt meg lehet csinálni, a szelepszár szimeringen kívül.....mert mintha ilyet is említenél valahol!
De ha hozol új tömítést, akkorakár szelepvezetőket is cserélhetünk! :) bemarom a fészket is, megköszörülöm a tányért is... szóval rajtad áll.. semmiképp ne szabadulj meg tőle, ezek a motorok ilyenek, ha használod, akkor karban kell tartani! van ami tönkremegy, van ami elkopik, ilyen a világ! de ha nyugdíjas 7végi mototros lennél, akkor talán 5 év múlva is jó lenne... van aki csak 2000km-eket megy egy évben... azoktól hiába hallod, nekem ilyen meg ilyen mocim van, és soha semmi baja, és mindíg indul, és már mióta megvan.... persze, a ponyva alatt a garázs végében viszonylag kis igénybevételnek van kitéve! mög kő csinyányi, osz húzni nekije!
csepeli gyártelepről. jó cucc,nem?
na takarodok melózni.....

ma lehet végre kész lesz lengővillám...már hiányzik
jajj gyurika te amit hoztál nekem üléshuzatot...azt honnan hoztad ...?
jobban aludtam mikor szétkávéztam az agyam ...
ja és kávét tegnap reggel ittam utoljára meg coca colát is tegnap ebédkor...

viszont most tolok is egy kávét...
régen én is rengeteget bírtam aludni akár délutánig is ..de 10 -meg dél az ment mint a disznó kb 30 éves koromig.........mostmeg egyre kevesebbet....10-12 éve kezdett fokozatosan egyre csökkenni az alvás... ....ahogy gyerekeim lettek...

most pl. mindegy mikor fexem le..ha hajnali kettőkor akkor is 6 kor fentvagyok..

de ami a legrosszabb ha már alszom is az alvás is egyre szarabb....pörgök forgok mint a krokodil....

a legjobb alvás ha este 10 kor csorog már a nyálam és egyig kettőig sikerül..az nagyon jó..viszont akkor utána szar hajnalban...

több éve nem használok ébresztőórákat ..régen meg 5 darab is kevés volt..vicc...hát ez van ha öregszel...
szelepfedél,váltó,hengerfej,vízpumpa tömítés
szelephézag állítás
kartergáz csövek cseréje
szabadonfutó csere
olajcsere
gyapot csere a kipuban
gyújtás
szelepszárszimeringcsere

ezek kellenek,már összeírtam
8900ft az egy dobba való cucc elvileg. http://www.ktmklub.hu/phpbb3/v... itt gd barátunk ecsetelte nagyon mit hogy mennyiből
olajcsöveket lehet kapni ...szabadonfutó nem nagy gátz az inkább pénz ....aztán ezt a villanyt megnézeted juicecoolerrel ..és olajcsere , kéménytömés, szelephézag, és megint megy ...
Az egyik haverom felesége ilyen. 3-4 óra alvás elég neki. Én 8 óra alatt sem tudom magam kialudni,az meg 3 óra után kialudtan ébred!
megbírod csinálni te is alacsony költségvetésből...elhasználhatod azt amit nekem akartál adni meg 6 darab popszegecs.....akra gyapot vetekszik a 24k arany árával...azt ne erőltesd....szerintem
anyám olyanokat szunyókált még csak hogy tv híradó alatt vagy esetleg mondjuk barátok közt alatt be be csukódott a szeme ...de ülve a fotelbe...aztán mikor vége a filmnek vagy akármi ..már ismét toppon van..és néz ki az ablakon meg ilyenek.....nincs megágyazva neki ..de nem most hogy 73 éves ...hanem sose volt...
kipufugó tömésre tanács? vigyem el proexékhez és tömessem meg? vagy használjam fel az arrow gyapotot,amit odaígértem neked Zé, vagy vegyek a parillától gyári akra gyapotot?
detto... én anyámból annyit látok hogy este 7kor még kvt iszik meg hogy reggel 3-4kor már kvt iszik...
lehet az lenne a legtutibb, ha egyszer ráérsz,egyeztetünk,odagurulok aztán gatyába rázzuk... aztán csurgatok némi lóvét gondolkodtam hogy eladni mind2 gépet és akkor jajj újat nézni..de nem. jó ez. marad. használni kell amíg szét nem hullik teljesen. most megszűntetem az olajfolyás gondokat,meg a szabadonfutós sztorit,aztán csak ki megy a világból...végülis egy 10est(3olajcsere) belecsavartam most a nyáron és az olajfolyaáson kívül nem volt semmi tré..ja de, karter gáz csövek el vannak repedve,na bumm
de azért alszom...de egyre kevesebbet....olyan leszek mint anyám...
pl. ha hihetetlen is neki nincs is pizsamája...sosem láttam aludni ....
lehet örököltem...
én 4óta fent vagyok..
Bazzeg te sosem alszol?
. . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . .... . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.--._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`---==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
morggen