Egyszer amikor faszig sárosan álltunk a benzinkúton,odajött az egyik srácnak valami cimborája egy ilyen trike-val.Elkezdte magát futtatni hogy ez ennyibe kerül meg annyiba kerül.Mondom neki,de méé van három kereke?Fosol hogy eldőlsz?
Köszönés nélkül elhajtott!
elmesélem nektek ma bekarburáltam faszára a kinder motorját egy kiskerekü Honda CR 80 , bazze mentem vele az erdőbe egy nagy kört, olyat megy lefostam a bokámat...
igen nagyon drága 2550 euro.
ha akarom sokat eszik tőle, ha nem akarom akkor keveset eszik tőle.
egy kicsit több loerő mint egy 500-as inkább 2 db 500-hoz tudnám hasonlitani.
a HGS jelentése Hüje G-Style.
igen a motor az aminek 1-nél több kereke van de 4-nél kevesebb.
déw tenisz könyök?
mi a gecim van te állandóan teniszezel meg motorozol. ..lyaúl megy
zoozee kész a wellád?
lyaú helyre fúrták a lukat?mer ezek a cnc sek képessek mindenre...olyan szálybarágást kell nekik csinálni...különben mindenhova raknak furatot illesztett csapágyasssat..kivéve ahova kérted.
bálint.
tök pöpec a géped..senki sem mondaná hogy a bótba voltá vele telyé... mer még az sem látszik.
mármint a bótban a tej nem látszik mert a sorok közt van:-))
megent költöttem a berg
kicseréltem a vizpumpacsapágyat... ezek 2 évente tönkremennek. belekerült vagy... le sem merem írni
2 évig megent hibátlanul fog menni.
nem értem ezeket a 2 tés dolgokat...na mindegy.
déw
miről zagyválsz itt össze....hogy hosszú az a végdob? de hol?
nem látom...
ennél rövidebb vóna már nem is vóna
látnás a régebbi excket... 3m hosszú dobokkal..igazi nagy dobok voltak...
kongák
amúgy a végdob nagyon fontos a nyomaték szempontjából...naggyon
Drága egy illlyen?
Nem eszik tőle sokat?
Nekem azt mondták a hosszabb az jobb....
Ez igy akkor most hány lóerős?majdnem mint egy 500as?
Mi az a HGS ?
Hegyre Gyorsan Sietősen?
Bocs de nem értek hozzá 1x má láttam egy motort
annak ugye 2 kereke vaan?
ez ami most rajt van a gyári végdob, ezzel olyan jo hosszu folyathatos.
én egy stöpszli rövid HGS-el motorozom, csak az nem jár a motorhoz hanem megy a következőre majd, azzal agreszivabb robbanos.
Bálint, néztem az eladó moccod, nem akarom megvenni,
csak feltűnt rajta az a hosszú hátsó dob.
Te még azt sose törted le onnan?
Ez a része nekem nem szimpi a motorban, szerintem gyorsba lezúznám
én tudom, hogy milyenek ezek a motorok! :) de azt is tudom, hogy ezek az apró szarságok, valamitől létrejönnek! nem a levegőből kap egy ihletet és széthullik! a vezláncot is illik néha kicserélni, de lehetett ott más is.. sajna magyarországra a KTM-ek eleve betegágyként érkeznek.. A meo 3-as alkatrészekből, talált fából kifaragott anyagok miatt esélye nincs jónak lennie.. Jó ez a szar hitellel fizető országnak, itt úgysem reklamál senki, örülnek, ha kapnak valamit! ez a nézet.. nefélj, amerikába meo 0-án kívül nemigen megy alkatrész sem! ott nem is hullanak szét! de az, hogy ezek már új korukban erőtlenek, zabálják az olajat, csörögnek mint a szar, az nem normális... és hidd el, nem a mérnökök számoltak valamit el... hanem ez a pénzvilág..... szóval egyszer kell őket tokától bokáig rendbetenni, és minden fasza lesz.... Az 525-öket nullkilóméteresen meg kelett generálozni... 1 tizedre illesztett dugattyú, persze 2 gyűrűs, lógó hajtókarcsap.. a szelepvezetőkről nem is beszélve... úgy lógott a szelepszár benne, mintha már ment volna 15000-et pedig kormos sem volt...... ezek mind ilyenek.. az enyéimet megtanultam rendbetenni, nincs is velük baj .... mostmár... de az első motoromba fél millát költöttem javítás címszóval... persze csak alkatrészeket cseréltem, és ugyanolyan szar lett, mint újkorában.. átméregettem mindent, rájöttem pár dologra, megcsináltam és jó...
Gyüsz msnre?