a szélsőbe is rakhattál volna 5-6mm kilógással.. villát úgysem éri el.
fontos
mikor beszereled a kereket és a szöges gumi ott van akkor dobj a kerékre egy rongyot hogy az oldalsó szögek ne karistolják össze a polirozott telószáradat.
ez csak kis apróság de azért jaó dolog nem összebaszni semmit.
lyaú a gumid maki
kicsit taúl hosszúak a relyzerek...szerintem...de mivel rejzer ezért az a hegyes első 3mmiliméter hamar elfogy és akkor már lyó a magassága és nem fog annyira kolbászolni...meg talán az első sárvédödet sem zabálja fel.
jó lesz az a hatos csavar 8.8asban!
fontos hogyonli kapupántos.. tavaj pl nem volt és helyette vette msüllyesztett fejű 10.9inboszt...na azokat szépen áthúzta a lukon...kifelé a nap végére csak a 8as süllyesztettfejű inbuszcsavarok maradtak..az meg csúszkált ...szerintem maggyon.
most abban a gumiban a fele nyolcas a fele 6os kapupánt úgy mátr használható a letaposott jégkemyény részeken is .. a sima havasban meg úgy fog a 6os is meg a 8as is hogy ihaly
ez nem is olyan medmekszes mint a csavaros...hanem ez olyan mad-maxos
a hóban az a lényeg olyan gumi kell mint a homokgumi
20centi semmi és utána egy buksi nagy lapát-de utána megent 20centi semmi
Megcsináltam az első gumit,ezt a szívást ami ezzel volt..gondoltam belefúrok 4 es fúróval aztán betekergetem..aha!
nem egyszerű mutatvány ez,szét feszítettem a gumit de bele is kellene látni tehát az asztalon kell csinálni de eltakarom a fényt a fúróval tehát hosszabb bit kell bele is találni a bütyökbe,ha már kész a fele tartani a vállammal sem egyszerű mert szúr...ezt meg kell tanulni nincs mese mert 300 csavar van az elsőben.
kifúrtam a hátsó gumit is de nem tudok bele tenni 8 as csavart mert nem fél el marad a 6 os..abból meg puhát nem veszek,és nem csak te gondoltál a szögvasra Ronis..én is
bálint hát én áthúzlak az öblön 100 120al is.
oda viszont önfúró D fejű 6.3as 32mm csavarok kellenek.
azzl kb úgy lehet mennei mint lepaposott kökemény, kissé poros földúton.
azzal a különbséggel hogyha itt megcsúszik és nem ér el a lábtartó a jégre...döntéskor! akkor egy visszaengedett gáz csúnyán egyenesbe hoz...egyből
befagyott to jegén sokkal nagyobb buli egy szöges rotyogo... azt nem sajnálod, és a sulypont is lent van a földön, lábbal hatalmasakat lehet csusztatni dönteni...
arrol nem is beszélve hogy a legnagyobb feeling mikor korival kötelén meghuznak át a fűzfői öblön 50-60-a.... na az tutti...
sima hatlapfejű 10.9-est fogok csinálni zsir new ac-10-böl...örök élet +1 év... jahh 8x35-öst ...
amugy Viktor kitaláltam már a világ legtutibb nagyhavas gumiját, mert okos vagyok azért...
soros gumi kell ahol a bűtykök sorban vannak pl mc-5, a felső sorokbol kell megfurni a szélsőket ledarabolni 30x30-as szögvast kb 10 centi hosszban anyit ahány sor van, és ugy felcsavarozni őket hogy hátrafelé álljon a szögvas ugy még jobban tart...
na ez lesz az örökös nagyhavas kanalas gumi, a lánctalp elmehet a picsába..
bemégy a boltba oszt veszel. milyen fekete?
8.8as van...10.9es szerintem itt nincs.
nem is kell. a 8.8as ölég.
csavarnagyker...
eladó...srác!
mondod mi van ö meg értemessen néz és kihoz egy dobozzal vagy!mergendeli és másnap visszaménelöl érte és ott a tsavar
még én is csak fél 7 alvó vagyok