Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet venni 8.8-as kapupántot, komoly csavar boltban...

tescoban nem kapsz.. mezei 5,6-osbol ne is csináljátok meg.. nagyon hamar elfogy..

10.9-es kapupánt nincs, ez az én nagy bánatom...
voltam pályázni...ec pályámon..
bemelegítő kör... 20métert ment 30cm es kidőlt fa 20cm magassan odagorulok még nem voltam bemelegedve főleg az zagyam.
nekigurultam 5tel berugóztam gáz nélkül...puff mérlegállás a kormányon dölés oldalra ...eldölök mint egy zsák szar. majd a combom a kormányvédőbe beleütközött. . . . .
sírni szeretnék.
felállítom a berget könnyeim porszáraz könnycsatornán nem jutottak át de belül sírtam...mert nagyon faaáááályde NaOnnNAon
a kis finom puha bemelegítés nélküli lágybelső combrész...lya már a gondolattól is jobban faaáály.
azért az új pályát meghatottam
parszt gázok előjöttek már negyedikben sem akarta az elsőkerékkel érinteni a talajt a berg . mer a gáz az nem paraszt csak a kocsinál leakasztottam oszt had szóljon
ec-n ez kell.
az új pálya 2 részt építettem hozzá az első a fa faátlépőst egyből kizártam a szemét agresszíw fa miatt-köcsög fa
a másik kitakarított részel együtt egy 4és fél perc körüli köridős hiper pályát kaptam.... van benne egy harckocsibeálló átugrás 10m nekifutóval . . .
mnetem kétszer 15 percet majd egy ötvenest akartam mikor .a 20perc körül ...megszakadt valami...
a nagy parasztok...szétépték a gázbovdent
jó már vagy két éves volt a bovden,de akkor is
van szerszámom meg javítoszettem is mondom gyorsan megcsinálom...ezek a bovdenek diósak! javíthatók és csak az volt hogy a dióból kijött a bovden.
de elvoltam már kissé és rongysem volt meg meg is rrolytolózott kicsit...5 prec után rája hagytam...otthon úgyis faszán el kell tisztítani zsírbarakni és úgy mehet össze...
úgyhogy a mai dugás a fálydalom orgazmuson túl egy fél baszásnak felelt meg...holnap be kell fejezni...már ha rá tudok álni mer épp most minden mozdulat faaáály
csinos motor
amúgy kapupántból hol vesztek feketét ..itt csak sima van belőle...nem 8.8 meg 10.9 es ..hanem lehet 5.6 os...
mennyi meló
kb , jahhh...

az idén csinálok majd egy zsir new gumit 10.9-es 8-35-ös csavarokkal, na az lessz az ötök élet+1 év.
nekem a kis robogo kerékben van 200 db reise...
maki
állyon meg a nászmenet!
seneki de senki nem mondta hogy gyors lesz.! azt sem hogy pihentető.
nekem az első kerekem egy első kerék(hoppá de ez igaz az első kerekem nem hátsó kerék volt. ne röhögj mert lehetett volna hátsó kerék is az első!
mert az első mint darab a hátsó mint kerék helyzete a motorban...hopá
na szaúval, abban az első c 5 ötös mitasz volt 6 bütök egy sorban (az elsőt mindenhol szélén IS! csavarozom) és 70sor bütyök volt
az testvérek között is négy100húsz csavar!
és ezt +
420db 3mm furatot jelent előfúrni.,.
nekem egy 750w os fúróm van ami épp nem a könnyű fajta.
nekem vagy 6 óra volt az az első kerék.a végén már útáltam magam.
a hátsó az 32 soros és mivel a szélső sorba nem kell a bütyök be a csavar(mer hátsókerék és a kipufogót meg nem akarod összekarmizsálni!) igy 4 csavar/ sor=100harminc2db furat ill csavar betol és meganyáz.
6mm 8.8as kapupántnak 7,5 vagy 8 as fúró kell előfúrni
az önfúróknál meg 2mmrel kissebb mint a csavar maga(ha jégre gyártol(pl a 6.3as önfúrósanak 4 es fúró bőven jó)
a hátsó kerék hogy már hátsóból gyártottam vagy...5öt az megvan péár óra alatt.
első kerék gyöngébb gumi 280an csavarost csináltam tavaj az azért nem volt gyors de az meg 3-4 évig is gumi.
mig a hátsó az egy idény, oszt már nem baj ha új csavarokat kap.bálint ha sűrűbben megy ki vele nek i szerinte megy fél tél osz új csavar,de az heti kettő motorozásazaaz vagy húsz per tél a sziklásban!lyaúl gondolom bálint?
hogy álltál neki? megfurkodtad a bűtykök közepét kivűlröl?

az igaz hogy kell hozzá türelem, két fával ki szoktam a falcot támasztani, ugy könyebb belül dolgozni, és egy lefűrészelt sőprűnyéllel meg kalapácsal verem bele a csavart...

az első gumi, meg a robogo gumi gyorsabb, ott egy mégneses BIT fejre ráteszed a csavart és csak hajtod befelé..
ejj dejot turáztunk a kinderrel... persze motorral.
Gondos tulaj motorja
Na lemondtam a holnapi motorozást, meg az elkövetkező két hónapot tuti. Benéztem a hengerembe, megnéztem a lendkerékről a hajtókart Főtengely csapágy az jó, de a hajtókar
Power szelep már megint nyaldossa a dugót.
Azt nem tudom a hengerem másik oldalát függőleges irányba mi karistolta végig (nem a hónolásra gondolok), de majd holnap kiderül, ha szétborítom a blokkot.
Azért vigyáznak az angyalok a motoromra, hogy ezzel gond nélkül tudtam szaladozni jól éreztem már egy ideje, hogy valami nem stimmel.
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/wat
ch?v...

http://www.youtube.com/watch?v...
Basszátok meg a szöges gumitokat egy óra alatt csak 20 centit csináltam meg,aszt se tudom hol vannak a bütykök?
vannak fasza snowboard, meg sielős alá őltözötek decathlonban olcson, abba nem fogsz beizzadni mint egy sima pulcsiban, meg poloban..
megéri beruházni, jo cucc, egyszer kell megvenni.
igazábol az öreg szakis modszer ér talán valamit, amikor kint van a főtengely hajtokar megfog gumi kalapácsal megkopogtat, de ez se 100%-ék...

nem véletlenűl üzemorásak a hajtokarok,
basszus ha már igy megérzed a logást akkor perceid vannak csak hátra...

sokszor még ugy sem lehet észre venni a hajtokar hibát ha nincs rajt a henger dugo, mivel nem látsz bele a csaphoz hogy menyire van megkenve, kipattogva...
Ha lenne ilyen szemem, akkor semmit nem kéne levenni.
Csak ilyen mekelek módon szoktam nézni gyorsba szétszedés nélkül így.
Rezo lyukon benyúlok, ujjammal megfogom a dugót, a lendkereket forgatom kicsit jobbra balra, ha kotyogást érzek, akkor már gebasz van. Persze a tuti az lenne, ha lehúznám a hengert és úgy nézném meg a hajtókar lógást, mert az előbbi módszerrel nem tudom, hogy alsó vagy felső tűgörgő lóg, bár egyik sem nyerő
Újabb hülyeségemet olvashattátok
Reménykedjünk, bár fűtés úgy is lesz belülről
A probléma az, legalábbis nálam, hogy sok verejték is lesz, amitől csupa víz leszek, vihetek váltóruhát megint.
és hogy nézel rá a lendkerék oldalon a hajtokarra?

vizuálisan, esetleg röntgen szemed van?
Ma nem, holnapra beszéltem meg egy sráccal, extrémkedni akar, kíváncsi vagyok mi lesz belőle ezen a talajon
Viszont előtte ma még ránézek még egyszer arra a hajtókarra, csak le kell bontani az egész védelmet, hogy le tudjam szedni a lendkerék deklit, meg a rezot.
csak anyit megyek a cr-el amig kiérünk az erdő széléig, ami nekem innen 2 utca, kb 150 méter..
onnantol a kinder megy vele,
amugymeg Viktor ugyis jobban tudja mindenkinél...ő már csak ilyen, egy csendes alig beszologatos félénk kisfiu...

ezért szeretjük...

Azóta javul neked a térded egyre jobban, amióta motorozol, még ha a CR80 al is.
szeva. menjél motorozni.

Igen azt benéztem, de kis gondolkodás után rájöhettem volna,
hogy nem lehet az a dugó, hiszen, a henger fala nem egyenes mellette, nem tudna mozogni
Amikor Raaay rákérdezett, akkor esett le, hogy az a hüvely, csak ebben külön van, nincs egyben a hengerrel mint a 2T ben.
Mindig tanul az ember
Zarándnak írom, nem szerelem sose más motorját, magamét ismerem s ez által a 2T-t kissé, s természetesen nem haragszom, ahogy telefonban is mondtam, sokszor írok hülyeséget, nem ez az első ha valamit nem tudok, felvállalom, hogy hülye vagyok hozzá, ha érdekel inkább kérdezek, mint okosan bólogassak.