Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt láttátok már?

http://youtu.be/yB8cdhNAFZw
Dew ,ez egy ilyen világ..ányágias...
ahogy lököd
Érdekes az üzletpolitikájuk ezeknek a csereberélhető szolgáltatóknak.
Pl. GK kötelező. Nekem most évi 18eFt, szétnéztem, találtam évi 8eFt, átkötöm, aki nem néz szét, nem köti át, annak meg szívják a vérét Ami még nagyobb geciség, 5-6 éve ügyfél az ember valahol, az új belépőknek fél áron adják ugyanazt a szolgáltatást (pl. net) egy évig, mint annak aki X éve ott van Elmennek a picsába
hát híljjál felfelé.......
na akkor itthon vagy oszt hivjalak vagy a félemberrel beszéltél egészen?
bakler.
azt kéne felfogni...gyűszűagyúak
én mint háromtély managger.
én mondom meg a frankót.
mindegy hogy hány ütemű a géped..csak az számit neked tetszik é vagy sem...a megbiz-hatóság nem ütem és tipusfüggő.
a bergem fajtály azért nem kelős mint a ktm mert sok volt velük a gond az odanem figyelős 2thez szokott gazdik miatt!de nálam naggyon olcsón és szépen megy. a súja meg mint irtam ...sajna ez van bálintgasgas-könnyebb mit a gasgas ec 300as. ez tény.
mérlegretéve teletankolva..110kilcsi!
a gasgas meg ugyan ilyen szituba indekszek leszedve 113kilcsi.
de nincs hari ugye?
vannak kétték itt amik többet vannak servicébe mint a 650 bergem volt..na jó annál azért nem.
de a 450től tuti többször..az a motortipustól független ..ráfaragás...
szóval azt mondom csak az számít az ember az épp aktuális verdával hogy van megelégedve...zozinak bejön a 300ec ,ronis meg a kátélyem 525 exc oszt lyaúnapot.
kiscsuka szereti ha 4 litykó benyár vihet a zsákba és akkor is kifogyjon a nap vége előtt, mert már hazafelé úgy is el van fáradva jobb ha viszik kocsival.

én meg azért lakok az alfőld közepén mer utálom a buszi dimbidombi hegyvidékeket oszt lyaúnapot.
beszéltem emberrel ..............félig ......

amit hordtál tudod amit szerettél azt dobtam ki azzal kezdem de nézd milyen szép ez az új szép piros...mint a hetes.
ktm asszem 3 misi ...de nem biztos még.....csak mintha úgy hallottam volna hogy 10000 euro körül lesz az ára....de nemsokára lesz nálunk és próbálom is azonnal kifelé.....

villany ktm
csak 2 milka...
komolyra forditva, ha rám szakadna a bank ,én személy szerint azonnalban vennék egy villanyos http://www.quantya.com/ -ot...

nekem nagyon tetszik, ráadásul személy szerint jol rudnám használni, két utcára van az erdő és ott a kispályámon egy ilyen 65 kilos holmival faszán el lehetne bohockodni, néma csendben.

kiváncsi lennék arra is milyen menni vele témyleg extrémben, amikor nincs válto, kuplung, hanem a potméter azonnal adja az erőt amennyit huzol...

amugy nem értem miért nem csinál egyik cég sem triál modellt belőle? az ugyis ilyen helyben motorozos dolog nem probléma ha merül a cájg, abszolult öko lenne stb, csak egy triál vázba kéne bele rakni a cuccot azt anyi.
azt a faszomat... azt adnám oda

szerintem a villanymotor biztos jó hecc ..csak mi így páran akik ide firkálunk már belekalkuláltuk a szerelembe a búgást is ...na ez az egyik szépséghibája ..bár tisztában vagyok az mp3 ról lejátszható szabadon válaszható akárhányütemű akrapovicsos dallamokkal áthidalt motorhangpótlással ..de nem lenn eegyszerű..

motorkarakterisztikája legjobb ezzel nincs is vita ..minden oké..meg néha jól jöhet a némasága is ....

ami még cigi az a hárommilliós ára ..és majdani akkumulátor árai ....esetleg hatótávolságnyűgjei ha messze mennénk...
jooo reggelt
amugymeg pont leszarom ki mivel motorozik,
szeva, látod éppen háboruzom, kard ki kard ... ha harc há legyen harc 2t vs 4t..
nincs itt vita , a képlet egyszerű mint a faék...

ha valaki egyszerű megbizhato, igénytelen és könnyű szerkezetet akar akkor 2t-t vesz, kb ennyi.
tény hogy cserébe 1-2 literrel többet eszik százon meg keverni kell a benyát, meg fűstöl, és persze ezt is karban kell tartani,nem ingyen megy...

a 4t cserébe a sokkal összetetteb, és bonyolultabb blokknak , és persze a vásárláskori joval magasabb vételárnak köszönhetően egy kevesebbet fogyaszto, sokkal felhasználo barátabb motort nyujt.

én csak azon röhögtem jokat amikor arrol akartok meggyőzni hogy még a 4t blokkjára is kevesebbet kell költeni mert az aztán ingyé megy.. és örökös...

kár hogy amiota 2t-zem nem tudom mik ezek az alkatrészek mint ...: vezérműtengely, vezérműlányc, feszitő, vezetök, vezérlés fogaskerekek, szelepek, rugok szelep szár vezető, szelep szár szimering, szelep űlék, kiegyenlitő tengely, csapágyazással, fogaskerekekkel,olaj szivattyu-k, még a karbiban is 2-szer több alkatrész o-ring stb, a 15-20 kiloval több + suly, ami a hengerfejnek köszönhetően még jo magasan is van... csak igy hirtelen a teljesség igénye nélkül...

de persze győzzetek meg rola a szelepek sosem szakadnak le, a vezlánc sose szakad el ,vagy ugrik át és ver bele a dugoba a szelep, ezek soha, mondom soha el nem romlo alkatrészek sőt , ingyen vannak és örökké működnek és még igy is olcsobb a 4t...

jááájjjj mingyá el is adom és veszek valami jo pusztulat 4t-t hogy keveset egyen a motorom, csak nem tudom merre induljak jot keresni...
Tényleg, ott a 3T nek a villanymotor, s azt hiszem ami a gazdaságosságot illeti ez agyonveri a 2T-t, de még a 4T is, bár ki tudja mennyire tekeri a villanyórát . A tuti az, ha nem motorozunk, sőt minden pénzt amit elverünk a motorozásba, befektetjük valami jövedelmezőbe Oda kell adni az asszonynak a motorozásból megmaradt pénzt, fektesse be Drágám nézd befektettem, látod mennyivel hasznosabb ez a sok cipő, meg csizma, mint a motor, neked is vettem ám egyet, s kidobtam azt a régi megkopottat, tudod, amit mindig hordtál
Ronis, te életkedv ügyileg hogy állsz endúrózás nélkül?
Jó reggelt!

hála
itt a 4t isten is

akkor ronissal ne olvassátok el a 153007 hozzászólásom.
mer hála istennek tárgytalan.
na mi van kutyulik ? itt a villanymotor....már ezzel le is járt ez a 2T kontra 4T téma.....de amúgy 4T a szép meg a jobb.....az én nőm a szebb .....sőt én vagyok a szebb ...asszony jól főz és jól szopik...
hála égen..illetve hála nemég.
már mint azt hittem már...eltűntél.

csak nem vettél valami robogót megent?

északa átláttam a dolgokat..igazad volt. kéttély ügyben.
köszönöm hogy beláttattad velem szerintem zoziéknál is visszajött a áram és addigra ő is átgondolta...kéttély forever

holnap mék is oszt hirdetem az igét az összes 4t fanbuzinak...hátha ők is ...tudod mint lyehovályék..azik is már megvilágosolódtak és azér hirdetik hogy mi is...tudod ...lámpa effektus.
de mondjuk a jehováék még azér nem győztek meg..mer ők náluk azért nem oly edgyértelmű mint ez a 2t vs 4t..hogyy eddig milyen hülyék voltunk

-hiszel egy szebb boldogabb örökélet világban -kérdi a hittéritő a villamosmegállóban leszólítva egy embert.
-én nem bazmeg, de ha te nem akarsz most átlépni az öröklét földjére akkor ájj arrébb, mert jön a villamos bazmeg
az új magyar köszöntés...: - DZSIHÁD...
morgen frimen.