Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én se értem volt minden úgy látszik selejt vagyok
akkor nem értem mi a gond kalapkura esetleg?
nem haragszom miért is kéne. régen egy 2007 cr 500af volt az álmom de mikor egy pocokfuttató versenyen csúnyán alulmartadt a bergeronnal szemben...már kigyógyultam. pedig az egy állat lehet.

maki.
az fata

pedig néztem az rmx 450 eket is most volt egy 890 2010es
hoy ga faszba van az hogy 2010ben olyan motort adnak el ami gyárilag nem indul..ez kb olyan mint a berg volt 2001 és 2003 között.
az sem indult sem gyújtás delortopéd karbi + az istenért nem indulós gép lett...
most a legutóbbi ilyn az aprillilya rxv az is nem indul + kutyaszar. meg ezek 2010ben is tudnak ilyet?
el sem hinném de volt egy ember aki egy 60perces racén az 55percbev eldüölt lefulladt és onnan kitolta mert ne mtudott életetlehelni az rmz 450 innyekciósba...mondjuk zsir fizikummal azért indult de megfáradt motoros az már nem indítja az holdt zickher.
igen jelentem teáttttt utálom
iszol te rendesen drága?
örülök , de jó ott akkor
ááááááá dögrovás van , influenza , hörgő gyulladás
tegnap jöttem ki Lillénél vagyok franciába. de itt joo idö van még most is 10fok,veled minden ok?
poén volt nem megsértödni...
450 z egy lámpás krosszmotor amit nem lehet beindítani,elcsaltam egy srácot egy 30 kilóméteres motorral,sokat kelet segíteni neki mert bénácska volt ezért én indítgattam neki már amikor sikerült,hosszú váltó a futómű nekem tetszett de sehogy nem indult az inyektor miatt..várni kell vele egy percet kb és akkor be lehet rúgni az ön indítója felejtős meg a gyerek is,nem keresett azóta
rég láttalak mizu ? itthon
akkó wesz egy kilncven6os cr öccá--ast
sziaaa drága Zsuuu
mi lessz ha ráül végre vmi motorra is? má bocs ezt nem tudtam kihagyni
az biztos..könnyen felejtené az exct
mivel szenior motokrosszbajnok a tsávó és nem hinném hogy szertneegy 13lilcsi +holtsújt.
szijja
csak ugy érzed sziaaaaa
nagyon beleszerettel a Yamahaba

suzuki rmx 450 z?

speciell en is ezert vetem 4t ,nem akarok kiput tisztitsani,kerburalni,stb.
Haverod venne egy EXC-t könnyen felejtene
ezt mondá az asszony is eszter-gomba nem lesz jó mer döglik a town.
se áram se közvilágitás se köztörvényes bűnözők.

rély az komyoly lehet.
de sajna nekem elég az a paci amei benne van gyárilag..mert nincs kedvem miliókból építgetni kisérletezni..
bemék a bótba oszt olyat veszek a mi...2011 yzf 450mer szerintem ez a legjhobb endúróra...
bálint mindgylyá kioszt zozimeg egyenessen lehülyéz

amúgy még soha életemben nem mentem vele de a haver akinek ilyne vann csak is rébuszokba beszél róla...neki eléőte az összes 1994től yz250 2005ig. utána meg az összes yz 450f megvolt 2011ig ,de most ettől el van ályulva ...de naon. NAON
Köszi az okosítást
Gondolom nagyjából ugyanarról beszéltünk, csak ezek szerint nem az a lényeg, amit gondoltam, hogy robbanás után hosszabb ideig legyen zárva, hanem a befelé áramló frissgáz kiáramlást szabályozzák vele, bár lehet mind2 igaz .
motoros szhemmel.
voltunk lobogókőn párszor és edcővittem a emtébékát. egy schíma mezei de már azért már ez mond teen bályk.
szóval lementem esztergombba lefelé vagy 30perc volt a 20 kilcsi
volat olyan helyek ahol 60felett már fél volt hogy csúnya halálom lesz a kanyarban ha nem tudok lassítani... a korlátnak csapódva.
már érteztm hogy néha rezonancia elkezd nőni az önfrekvencia felé...és akkor széthullik az egész...de aztán ..csak odaértem szépen... bringáztam a városba fél órát majd gó vissza dobogóköre.
hát visszafelé 1,5 óra volt
55 percnél álltam meg először majd egyre sűrűbben ..a végén már tolásba is mentem mikor pihegtem a sok hülye béna mtbkás meg előzött megfelé persze a síksági paraszt ha nem szokja a hegyi szántást akkor azért ..csúnyán kivérzik..de fölértem.
lebasztam a bringát és aznap nem is mentem ki többször.
még jó hogy az asszony nem állt kötélnek mikor rá akartam beszélni
valszeg kb 15 percnél erőböl tekerem felfelé után kinyírt volna
ha lett volna hozzá elég ereje.
vagy csak egyszerűen elválik
most volt a híradóban nem adnak enni a gyerekeknek sőt közvil sem lesz
mostmar vannak olyan tuning programok,h beirsz minden adatot es mondjuk megmondja ,h hasznalj mas egester format,nagggyon komoly

aki annoa vers simsonomat csinalta mar reg hasznal ilyet

hat probalkozni kell sokat
heló szia valakit érdekelne egy GasGas sm 50 szép álapottú garázsban tartott keveset futott. monstersupermoto@citromail.hu