Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy ugy szonszéd vagy szervezze a szökését a háztol
szoríííííííííccson azannyamindenitnékije
naná pina is akkor jo ha szorit mind állat egyébként már csapágyas bocs simeringes átereszt
fugg a meretektol....
kikéne engedni felénk és mind lött vad uszitani rá a kutyáinkat
mennyire állítod a "préssávot" ?
Köszi! Ezek hasznos infók !
ezért akarok ettől is megválni
Abban van nagy igazság,sajnos nem ritkán előfordul,főleg az újabb típusoknál.
Jó tanács,ha telót veszel,de nem szedeted szét,legalább annyit tegyenek meg,a sapkát letekeritek azt összetolod,így valamennyi képet kapsz,hogy szorul-e,sőt belelátsz,összetolva,körbeforgatva,hogy girbe-e,meg lámpással látod szétcsiszolt-e a bele stb.kis pici dolgok egyből elárulják,de
abban mi az igazság hogy a befogó is elhajolhat?
Befogóval?Dili ne legyél azért
Az nagyon hülye
ja ha befogóval elmegy 15-20 ért akkor már jó. találtam egy "jónak mondott" at amire nem sokat kéne rádobni. így jobbnak látom, mint ezzel baszakodni. Gondolom a másik sem tökéletes, de legalább egyenes
20-ast kérhetsz érte vagy amennyit akarsz Az a baj,darabban drága egy egy szar beléjük,egyben meg itthon szart sem ér,na ez a baj Próba cseresznye,mindennek megvan a gazdája
ez hülyeeeee
szevasztok csikához szólnék pár szót.

eladnám ezt a szutyok 41es telót . kicsi hajlat van benne, - minimális. kb 3 éve így használom, fél évente elfossa magát. szerintem a belseje is elég szar lehet de én különösebb elváltozást nem láttam belül.

15 ezer forint szerinte /szerintetek reális érte ?
többet merjek érte kérni vagy még ennyit se ér ?
holnap olvasom a kiosztást.
grút nálygtöh
ehhez képest amit mi csinálunk....mármint hogy irogatunk a fhórumra
az laúfasz nem extrém.
de azért élvezem..mármint a motorozást.

észrevettétek..
sem roni...sem zozi
ronis valszeg fölgyujtotta a 2t gasgast és most csalósdottságában próbál azonosülni vele..mert rályajött zozi minden sora igaz.
zozi meg ezért öngyi lesz mert rályött hiába van igaza de bálint...hol vagy bálint?...agyoncsapatná magát árammal de eszter-gombában elmet az ára(tévé mutatta thúl sok a tartozás a városnak és ezért se bölcsiétkezés se áram.. és most sirva ül a setét garázsában az ujjait a konnektorba szorulva...

ne tegyétek ne tegyétek.
bálint a legjobb a kétté igazad van.
annál már csak az eté a jobb..milyen etté hát mikor kijössz a pizzériából bezabálva egy családi pizza után..egyedül és kérdik hogy etté?
lya látom etté.
sziaaaaaaaaaaaa
na lépek izzadni jó éjt
vigyázz magadra
édesek lehetnek tényleg
itt bohockodik 9kis nyuszi azokon nevtek most dobáltam nekik kis kaját meg ilyedtek lehet csak a csigát szeretik mert franciák de behalok mit müvelnek aranyosak
ne gondolkozz rajta nem érdemes