Jó tanács,ha telót veszel,de nem szedeted szét,legalább annyit tegyenek meg,a sapkát letekeritek azt összetolod,így valamennyi képet kapsz,hogy szorul-e,sőt belelátsz,összetolva,körbeforgatva,hogy girbe-e,meg lámpással látod szétcsiszolt-e a bele stb.kis pici dolgok egyből elárulják,de
ja ha befogóval elmegy 15-20 ért akkor már jó. találtam egy "jónak mondott" at amire nem sokat kéne rádobni. így jobbnak látom, mint ezzel baszakodni. Gondolom a másik sem tökéletes, de legalább egyenes
20-ast kérhetsz érte vagy amennyit akarsz Az a baj,darabban drága egy egy szar beléjük,egyben meg itthon szart sem ér,na ez a baj Próba cseresznye,mindennek megvan a gazdája
eladnám ezt a szutyok 41es telót . kicsi hajlat van benne, - minimális. kb 3 éve így használom, fél évente elfossa magát. szerintem a belseje is elég szar lehet de én különösebb elváltozást nem láttam belül.
15 ezer forint szerinte /szerintetek reális érte ?
többet merjek érte kérni vagy még ennyit se ér ?
ehhez képest amit mi csinálunk....mármint hogy irogatunk a fhórumra
az laúfasz nem extrém.
de azért élvezem..mármint a motorozást.
észrevettétek..
sem roni...sem zozi
ronis valszeg fölgyujtotta a 2t gasgast és most csalósdottságában próbál azonosülni vele..mert rályajött zozi minden sora igaz.
zozi meg ezért öngyi lesz mert rályött hiába van igaza de bálint...hol vagy bálint?...agyoncsapatná magát árammal de eszter-gombában elmet az ára(tévé mutatta thúl sok a tartozás a városnak és ezért se bölcsiétkezés se áram.. és most sirva ül a setét garázsában az ujjait a konnektorba szorulva...
ne tegyétek ne tegyétek.
bálint a legjobb a kétté igazad van.
annál már csak az eté a jobb..milyen etté hát mikor kijössz a pizzériából bezabálva egy családi pizza után..egyedül és kérdik hogy etté?
lya látom etté.
itt bohockodik 9kis nyuszi azokon nevtek most dobáltam nekik kis kaját meg ilyedtek lehet csak a csigát szeretik mert franciák de behalok mit müvelnek aranyosak
eladnám ezt a szutyok 41es telót . kicsi hajlat van benne, - minimális. kb 3 éve így használom, fél évente elfossa magát. szerintem a belseje is elég szar lehet de én különösebb elváltozást nem láttam belül.
15 ezer forint szerinte /szerintetek reális érte ?
többet merjek érte kérni vagy még ennyit se ér ?
grút nálygtöh
az laúfasz nem extrém.
de azért élvezem..mármint a motorozást.
észrevettétek..
sem roni...sem zozi
ronis valszeg fölgyujtotta a 2t gasgast és most csalósdottságában próbál azonosülni vele..mert rályajött zozi minden sora igaz.
zozi meg ezért öngyi lesz mert rályött hiába van igaza de bálint...hol vagy bálint?...agyoncsapatná magát árammal de eszter-gombában elmet az ára(tévé mutatta thúl sok a tartozás a városnak és ezért se bölcsiétkezés se áram..
ne tegyétek ne tegyétek.
bálint a legjobb a kétté igazad van.
annál már csak az eté a jobb..milyen etté
lya látom etté.
vigyázz magadra
http://youtu.be/EEu42L0ufBY