Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja vágom cr előt 300gg om votl de csak azért nem adom el mert nem kapnék érte pénzt és nem nagyon látni yoaln hirdetést h 300ast cserélne 250cr re de ha lenne is kitudja az myilen nem akarok megint eljátszani azth fél motort ki kell cserélni mert szar
Szerintem az mindenkit, legalábbis engem tuti.
Kezdj el csinálni valamit, s ha szolnak, hogy indulj, mondd nekik, bocsi, épp kajálok, ha eddig vártatok, azt a 20 percet már kibírjátok még Jó étvágyat!
ez a várakozás ami megörjít
hát szopatnak nem indulok még sehova se...mindjárt sasba megyek ebédelni mert tényleg kilukad a gyomrom...
az megoldás lehet...
amúgy nagyon ügyes kiscsuka
ezzel a cr rel már páran feladták volna a harcot....de ha tetszett neki akkor legközelebb elmegyünk szopósabb helyekre ..persze ha hoz benzint is...nem csak 14 litert...mert spórol.... jól van csak vicceltem
Igen, valamit alkotni kéne vele
Azt a nútot a legegyszerűbb hegeszteni és lemaratni, de nem ez a fő baj, mert a power még nincs kikopva.
A fő probléma a henger kopás miatti power szelep oldal irányú mozgása
Erre meg azt tudom tuti megoldásnak elképzelni, hogy a hengert kimaratni és perselyt neki két oldalra legalább, két félkör a két szélére és jól van, de hogy ki csinálja ezt meg nekem meg mennyié...mert század milliméterek is fontosak és én hőtágulásokat se tudok számolni, illetve ha nem jó irányban marják meg a hengert, akkor megint ott vagyok, hogy a power keresztbe csúszik rá a dugóra
Még agyalok, idő az van, mert zsé az nincs
Jó is az a harc Szerintem Zoozeenak nem csak a motorja miatt megy ám olyan könnyedén, szerintem ő a tieddel is felmenne olyan könnyedén
GG300,EXC300, meg amit még soroltak, azok olajos kuplunggal vannak ellátva és 2T, cserélj erre
Hát igen, a bovdenes kuplung az igénybe veszi az embert, múltkor Robitúra alatt már nem bírtam kuplungolni, görcsölt a kezem.
lehet mindjárt kell mennem a világvégére ellenkező irányba...erre várok....vagy megyek mekkdonácba .....jujj eperfagyi

Elnézve a garázsodat, meg a sok autót, te valami szaki lehetsz. Egyébként a szakmád is autó/motor szerelő vagy ez csak hobbi?
Van nyers húsom, nemrég hoztam a hentestől, de kell vagy egy óra míg kaját csinálok belőle, addig ide is érsz Mondjam a címet?
éhes vagyok......
én msot jelenleg azt csinálom nekem őszintén szólva tetszik más mint a 300al többet kell kűzdnei meg dolgozni de nekem ezbejön mindet meg tudtam vele oldani meg ahol zozi 3. ba megy föl egy falon félgázon ott én 2nyélen és kuplungalis játzsokmeg helyezkedni is nagyon kell, kinek mi, nekem tetszik leeht h másnak nem, a fogyasztása az extrém ezen próbálok msot változtatni amúgy ezen kívül csak a bovdenes kuplugn votl ami ne tetszett de már megszoktam
Hat nekem volt rmz 450 k7,4 gangos,jo hosszu 1 rajta,kemeny kuplung.Nem vooot leanyalom.

Egyebkent egy havernak finomitottam egy GG300 on,mert gyarilag olyan vastag htalp tomites van alatta,h rossz ranezni,meg kis koszoru a hengeren.Egesz jo lett alul,felul.A tag mikor kiprobalta ,mondta h alul jo lett.Mondtam ,felul is ,de akkor lesz jo mikor elkzd forogni,erces hangja lesz utana kell maj csak valtani.Kiprobalta igy is,ezt valaszolta :huuu bazmeg.Mondtam neki,h nem ez volt a cel?
volt egy yamahám ill..több de egyik ilyen mondjuk yz250 -nek de nem az volt csak abból lett reszelve....nagyon brutál volt ....és akinek kölcsönadtam egy körre az vagy kormányt vett rá vagy hátsósárvédőt.... kettesével vettem őketés csak fizetni kellett nekik
még nem volt ..az egy hosszabb hangvételú íromány lenne........
Látod, kölcsönadod a motorod és már is összetörik.
Na olyannal még nem mentem.
Viszont múltkor ültem egy RM250-en, na azzal endúrózni
Nem mondom meg hányszor fulladtam le vele, óne nyomaték benne pörgetni kell, akkor azért megy , de olyan fordulatokon, mint az RMX el, nem jutok el vele A-B be. Tényleg Zoozee, írhatnál már a kroszmotorral való endúrzásról, vagy már volt, csak elsiklottam felette?
Nem volt gyenge végig olvasni a 4T vs 2T harcot
Én még mindig maradok a mostani ütemnél
Hétvégén volt szerencsém egy 300exc-t kipróbálni,nem rossz szerkezet az tény! Úgy indul 1esbe mint a raketta
Azon nagyon csodálkoztam, és tetszett de felette már érezhető volt hogy a nyomaték az fordulattal jön.
Hála a kis cserének legalább az enyémnek ujjul a hátulja. Lezúzta a srác a farokidomomat
Neked nem is te költs inkább kurvákra
na halálradolgoztam magam közbe....

kiscsuka ja be kéne karbizni rendesen... mert a tiéd tényleg elképesztően túlfogyaszt ....úgyhogy rád nem igaz amit írtam ..te nyolcszázezerért csak tankolsz ....
Annyira nem olcsó, hogy nekem ennyit már nem is ér meg...
HELLLÓ
egészség a legfontosabb, lejebb raktama tűt kéne tesztelni amúgyiylenkr levegőt nem kell visszavenni kicsit vagy valami?
ez az egészségmegőrzés vazze preventíve
ja kéne menni reggel felébredtem és oylan gondolataim voltak h epét hányok ha bekell menem suliba ezért otthonmaradtam