Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyessz.
kö a hang mert különben hogy hallom a gázfreccset a levegőbe?
csak menne csöndben... igazi csendesőrült.
kutyaszar.
kell hogy duborogjon alattam érezzem mkor gázt hózok ne csak toljon csendben mint egy beteg állatt.agyrém lenne.
persze a trilyálsuliban ahol egy teremben elvagy egész nap ...ott a falon a konnektor mikor merül a erő...oda lyaú.nekem nem kell inkább egy 2t mint ez.(mer amúgy az sem kellene
Kellene a tökömnek ilyen villanyos bizbasz! Ha beszopunk valahol és lemerül,akkor mi a pöcsömet csinálok? Benzinér eltud menni a másik motoros,de ezzel mi lenne? Kitekerne 5km hosszabbítót?
Meg nekem ne zümmögjön! Üvöltsön az akrapovics akurvaannyába!
hoppá valoban

A végén bocsi a sisak hiány miatt
Ilyen kéne neked 96cr500 amíg rakják a nagyvasat, addig elbóhockodnál a raklapok között, munka meg motorozás egybekötve Hmm, de jó is lenne, ha azért fizetnek, hogy motorozok,
na ez az ami sose nem lesz nálam, ahhoz tehetség kell, meg a föld másik végébe költözni
állapotom lofax esti fénnyel no melo,letelepszek lillébe
Véletlenek
Ma megnéztem a kötelezőket, mondtam itt a fórumon, hogy váltok.
Nemrég hívott egy csaj a biztosítómtól, hogy van nekik kedvezmény, nem érdekel? Mondom neki, majd beugrok megbeszéljük
Viszont erre a cégre a kalkulátor a neten továbbra is azt az összeget hozta ki, amit fizetek most, azaz érdekes az is, hogy hívott, meg az is amit mondott.
Nem baj úgy megyek, hogy találtam a neten X forintért, vagy megkötik annyira, vagy átmegyek máshoz, s természetesen Zvel kevesebbet fogok mondani mint amit találtam legolcsóbbat Tetves állambácsi burkoltan úgy is benyom jövőre 30% adót ebbe is.
Nem tudom mennyire érvényes árak, csak kíváncsiságból megnéztem, még is mennyi az annyi.
2012-es modellek:
- BERG TE300 2.368.900.- Ft
- KTM EXC300 2.326.000.- Ft
- GG EC 300 (igaz 2011) de 1.690.000 Ft
- GG EC 300 E(2011) 1.840.000 Ft (150 rugó egy önindító?)

Új motorom sose lesz, közel 2 millát kiadni egy vasért
Max. ha nyerek a lottón, mondjuk akkor ez lesz az első, amit veszek, más nem is kell
így van már ettem olyat én is
finom
már indulok is de hagyjál kaját
az héjjas a krumpli héjj hagymával meg pirospaprikával van készitve
hirtelen azt olvastam krumplipörköltet ...

jáájjjj mondom az meg milyen ?
komoly lehet
gyere itt várlak
húú az finom , megyek ebédelni
Én nem szaroztam,bátyám magyarázott hogy hang vagyok felülni a kisborjú hátára.Azért az a kisborjú már volt vagy 250kilós Hát asszem 4másodpercig bírtam rajta maradni aztán repültem a tehénszarba háttal Komoly erő van bennük az tuti!Főleg a kifejlett bikákban amik olyan 1tonna körüliek a tehenek szelídebbek azokat motorozni is el lehet csalni
sziaaa pácolt csmell,rizs,meg ubisalit csináltam
nah akkor 2T vagy 4T VAGY 3T(ehén)
jah wazze adok nektek is de csak tesztre
mit sütől én körömpörköltett
menne mint egy ökör...
benzinkutak, tesco , madaras tecsko, ikea, nagy bevásárlo központok bejárata, ott mindenhol van kamera 24 orás védelem, ott szépen körbe szallagozni...

ha csak pár idiotát elrettentene a száguldástol már megérné...

tavasszal mehetne ugyan ez rommá tört motorokkal...
fel sem mernék ülni rá