szerintem azt nyomozd ki nem e abba is minarreli blokk van mint az 50 es kisgépek nagy részében DT,RX, RS meg mittudomén , ilyen kis rakéták. mert ha ilyen akkor sok pörgős topic van ahol értenek hozzá!
Nehogy mellőzött legyél :
Szóval kétlem hogy sokunknak lett volna 50-es gas-gas, de ha a 2-üteműiből indulok ki, a tapasztaltak dícsérik! Sztem legegyszerűbb ha érdeklődsz itt biztosan segítenek, sőt érdeklődhetsz alkatrész árak, beszerzés után is. Esetleg segítenek abban is mire ügyelj, mit nézz át, vagy honnan tudod meg pl. mikori évjárat...
Szerintem...
ettől jobb ...fórumot/topikot nem találsz ......itt mindenki tud mindent ....még motorozáshoz is értenek....
mondjuk 50 es gasgas-a szerintem nem volt senkinek se ...ezért nem tudunk válaszolni ....vagy azért mert az önindítónk is 2 szer erősebb attól ? jól van csak vicceltem....3 szor erősebb...
amúgy hogy segítsek az állapot ami nagyon sokat nyom a latba ....amúgy kb. egykutyaszarok ezek a kismotorok...mert hiába egyik jobb tipus de szét van hajtva vagy esve stb,,,,akkor pont az a szarabb....szóval látni kéne ....
Gyere vissza holnap, most más a téma
Különben türelem választ terem
Bocsi, komolyra fordítva, srácok, aki vágja GAS-GAS-t, mert én pont nem, mondjon már véleményt a srácnak
A kétütemű nagyobb köbcentisek tuti jók a GG ból, azt nem tudom, hogy az 50ccm el mi a helyzet, de mivel gondolom ez is 2T, valószínű ez is jó lehet
http://www.kekfrank.hu/
Megnéztem ezt a soproni kékfrankos buli összes szabályzatát, bevallom sokkal nem lettem okosabb, de érzésem az már van. Nekem itt több dolog is bűzlik...amikről nem szól a fáma, de ezt csak mint paraszt mondom, nem vagyok hozzáértő közgazdász vagy jogász.
aztán kit logatnál fel? aki ellen az éppen aktuális népharag fordul...?
merthogy a valodi bűnösök majd jokat elvigyorognak a háttérben...
pl ma az emberek hamarabb kiáltják ki bűnösnek gyurcsányt meg orbánt, de az hogy ki az a Simor András, meg Surányi György MNB elnök arrol fogalmuk nincs, pedig ez a két troger többet ártott az országnak mint az egész politikai csőcselék együtt véve..
ebben látod egyet értünk, anyi modositással hogy nem "tönkre kell menni mindennek"...
hanem TÖNKRE FOG MENNI ! HA AKAROD HA NEM ....
mert azért azt ne higgye senki hogy a mai gazdasági helyzet a véletlen műve, és csomo belső rosz döntésnek köszönhető hogy az ország a szakadék szélén billeg.... ez bizony egy jol megtervezett munkának köszönhető, aminek a végén az ország totális bedőlése a végcél, miután megmarad egy jol csicskáztathato kiszolgálo ország...
a rendszernek nem ugy kell működnie hogy csak az ide települő német gyárban keresnének anyit.
mindenkinek anyit kéne keresnie, vagy legalábbis közel anyit,
de ha valami csoda folytán a magyar átlagbér elérné a német átlagbér kb 50-60%-át attol még ugyan enyi kűlföldi cég jött-jönne be az országba,
jelenleg viszont ha mai árfolyamon vesszük az 1800 eur x 315= 567 000 ft..
ugyan ezért a munkáért a magyar melos kap kb 100 000.ft, ami kb öt és félszer kevesebb, a boltban viszont a kaja egy árban van....
Igen de addig míg nem lesz minden ember a tönk szélén addig nem lesz társadalmi összefogás sem! Pl. GD.(ne vedd személyeskedésnek, csak 1 konkrét példa). hiába mondanád neki gyerünk az utcára, döntsük meg a kormányt! Ebböl a fizetéséből megél, lehet nem tud semmit félrerakni, de elvan, néha még motorozni is tudott. Tehát van vesztenivalója! Nem mozdul. Gondolom édesapja aki 55 évesen nem keres rosszul magyar viszonylatban úgyis azt mondaná: minek menjek ezt a pár évet kihúzom, miért kockáztassak?
(Elnézést ha nem így van, de szerintem az emberek többsége így gondolkodik)
Ahhoz hogy itt valami megmozduljon szinte mindenkinek tönkre kell menni, csak ha nem lesz semmi tétje a dolognak akkor fogunk mozdulni(de ne legyen igazam)
Látjátok, mondom én, a pénzzel csak a baj van. Rá is borítottam a tűzre ami itthon akad, csak az sok szaros fémpénz nem akar megolvadni, pedig gondoltam öntök belőlük egy hengerfejet magamnak
Szerinted milyen gyár költözne Mo-ra ha nem olcsóbb lenne a munkaerő mint otthon? Ha a Merci ugyanannyit fizetne az itteni gyárban a magyaroknak mint otthon akkor miért is jönne ide? Az hogy a török munkásnak mennyi a bére Németországban az nem ugyanaz mintha a törököknél gyártanának mercit ottani gyárban. Ott biztosan nem annyit kapna... A másik ha az itteni munkás 1800-2000 eurónak megfelelő forintot keresne itthon szerinted az igazságos lenne a többi munkavállalóval szemben? Vagy akkor megoldható lenne hogy a parasztbának aki 50 Ft-ért adja a burgonyáját amivel egész évben dolgozott (és átlagban él 80e-ből), annak 100e-ért adnám az egyedi bejárati ajtót, a mercis dolgozónak meg 1800 Euróért? És ha nem miért nem? Pedig egál? Saccra 1 havi fizetés...
Ha nagyon megvan fagyva,akkor majd keresünk magunknak valami feladatot!
Szóval kétlem hogy sokunknak lett volna 50-es gas-gas, de ha a 2-üteműiből indulok ki, a tapasztaltak dícsérik! Sztem legegyszerűbb ha érdeklődsz itt biztosan segítenek, sőt érdeklődhetsz alkatrész árak, beszerzés után is. Esetleg segítenek abban is mire ügyelj, mit nézz át, vagy honnan tudod meg pl. mikori évjárat...
Szerintem...
mondjuk 50 es gasgas-a szerintem nem volt senkinek se ...ezért nem tudunk válaszolni ....vagy azért mert az önindítónk is 2 szer erősebb attól ?
amúgy hogy segítsek az állapot ami nagyon sokat nyom a latba ....amúgy kb. egykutyaszarok ezek a kismotorok...mert hiába egyik jobb tipus de szét van hajtva vagy esve stb,,,,akkor pont az a szarabb....szóval látni kéne ....
Különben türelem választ terem
Bocsi, komolyra fordítva, srácok, aki vágja GAS-GAS-t, mert én pont nem, mondjon már véleményt a srácnak
A kétütemű nagyobb köbcentisek tuti jók a GG ból, azt nem tudom, hogy az 50ccm el mi a helyzet, de mivel gondolom ez is 2T, valószínű ez is jó lehet
Inkább túl olajos legyen, mint csont szárazz és szétkopjon minden,
bár tény, hogy a sok olaj sem tesz jót neki
Te milyen vírusokat írtottál le a KTM ről?
2012 es windows frissítést ráraktad már?
Megnéztem ezt a soproni kékfrankos buli összes szabályzatát, bevallom sokkal nem lettem okosabb, de érzésem az már van. Nekem itt több dolog is bűzlik...amikről nem szól a fáma, de ezt csak mint paraszt mondom, nem vagyok hozzáértő közgazdász vagy jogász.
merthogy a valodi bűnösök majd jokat elvigyorognak a háttérben...
pl ma az emberek hamarabb kiáltják ki bűnösnek gyurcsányt meg orbánt, de az hogy ki az a Simor András, meg Surányi György MNB elnök arrol fogalmuk nincs, pedig ez a két troger többet ártott az országnak mint az egész politikai csőcselék együtt véve..
hanem TÖNKRE FOG MENNI ! HA AKAROD HA NEM ....
mert azért azt ne higgye senki hogy a mai gazdasági helyzet a véletlen műve, és csomo belső rosz döntésnek köszönhető hogy az ország a szakadék szélén billeg.... ez bizony egy jol megtervezett munkának köszönhető, aminek a végén az ország totális bedőlése a végcél, miután megmarad egy jol csicskáztathato kiszolgálo ország...
Ne politizáljatok,inkább motorozzatok,aztán ha itt az idő,fellógatunk egypárat!
a rendszernek nem ugy kell működnie hogy csak az ide települő német gyárban keresnének anyit.
mindenkinek anyit kéne keresnie, vagy legalábbis közel anyit,
de ha valami csoda folytán a magyar átlagbér elérné a német átlagbér kb 50-60%-át attol még ugyan enyi kűlföldi cég jött-jönne be az országba,
jelenleg viszont ha mai árfolyamon vesszük az 1800 eur x 315= 567 000 ft..
ugyan ezért a munkáért a magyar melos kap kb 100 000.ft, ami kb öt és félszer kevesebb, a boltban viszont a kaja egy árban van....
Azért tűrte a dolgot, mert vitte az RMX-et
(Elnézést ha nem így van, de szerintem az emberek többsége így gondolkodik)
Ahhoz hogy itt valami megmozduljon szinte mindenkinek tönkre kell menni, csak ha nem lesz semmi tétje a dolognak akkor fogunk mozdulni(de ne legyen igazam)