Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ekkor a belső részen a gyertyakép ami látszódni fogy..legbelül gesztenyebarna az álomkép:-))
a nagy laúfaszt.
az idő buta volt esett valami ködszitálás meg hideg is ...meg böllérnap is... hétfőre marad a teszt.
=beellett a macska. szoktam ilyenkor mondani de mivel nem volt senkivel lebeszélve a rályd ezért nincs jelentősége hogy ma vagy hétfőn megyek..
azért egy vezlánc csere után nem csak a garázs előtt pöcörgő verdánál akarom látni hogy esetleg szivárog é valahol a lubrication...bár mindég jól van megcsinálva de a 3napos rályd előtt azért ennyi motorozás jár neki..m
zozi
lyaú a pályád. csak 20méter feletti dupla ugrókat tegyetek le.
benézni az erdőbe csak por van.... vagy gecinagy élvezhetetlen por... azt hétfőn skype.

grúth nálygöhötö
Na kijött ma a szellem a palackból?
Jót motoroztál?
Szia!
Kezdem azzal, nem vagyok szerelő, ne vedd KP-nak, amit mondok Úgy olvastam valahol, hogy 50km környéke után lehet rákacsintani.
Nézd meg a gyertya képét amit előbb raktam be
Lehet nekem is lejjebb kéne tenni a tűt eggyel, bár elég sok oka lehet még, a sok olajra gyanakszom, gyújtásom csak jó, mi maradt még?
bemelegítés.. üzemmeleg gurulgatások majd 3-4-5 kicsövezve.
kicsövezés végén gáz vissza majd azonnal leállít-ezt szeretik mikor nyél gáz után leállitják.
de igy tanitották annó...1650ben

amúgymeg hosszú időket ha ménelöl vele és jó..indul veszi alapot..akkor a gyertyakép is jó lesz..ha meg szarakszik + olyajos a djertyád akkor meg vegyél vissz tőle(itt jön a játék ff vagy súberállítás
a súber a gyorsitás gázadáskor erősebben jön ki a ff meg a végforulat felé ..neme a gyorítási fázisban és akkor még az alapjáraton megzabáltatásról nem is beszéltem.
hát a berg nem sok kézben volt.. kerülöm az ilyet.én már sok motort vittme fel ..le..
mindéhg mondják sisakot nem veszel...
nem mert elesni nem szabad más verdályával.. elesni nem fogok =sisak sem kell..
berget is odaadom..ha gatyában van az illető meg krosszcsimmábna egyébként védővell minek a védőfelszerelés... elesni akar vagy kipraúbálni..elesni nem adom oda.
odaverem én eléggé
Sziasztok,

Lenne egy szakmai kérdésem:
2T esetében kb mekkora távra van szükség hogy egy adott fordulatszámon üzemeltetve, közel valós képet kapjunk az üzemanyag-benzin keverékről a gyertyaképen keresztül?
250es gépről van szó és kapott egy új gyertyát de hát pár km után szinte semmi változás a gyertyán, mintha új lenne csak némi olaj volt rajta, de nem koksz.
A régi gyertyával az látszott hogy minden fordulaton 1/8tól 3/4 gázkar állásig kicsit dús volt a keverék (kb 200m után), ezért a tűt egyel lejjebb tettem és kapott egy új gyertyát amivel szebben is járt és jobb a gázreakció és a füstölés is kevesebb.
Véleményetek?

Köszi!
Részemről még csak itt tartok, a karbi átnézve, kipucolva, kész
Sok van még hátra
Azzal komoly hátra szaltót nyomhattak, ha a segédváz is elment
Néha nemárt egyébként lemosni és ránézni, most hogy bontottam le az enyémet találtam furcsaságokat, pl. egyik oldali blokkrögzítő csavar sehol, de hogy az hogy esett ki onnan Bár azt inkább el tudom képzelni, amikor a védelmet szedtem le valamikor a nagy sietségben elfelejtettem visszarakni
Az volt a terv mert mikor próba motorozás volt, akkor az enyémnek letörték a farokidomját! Most akartam lecserélni de láttam hogy a segédvázam is megjárta
Most vihetem azt is javíttatni
Amúgy még az elektromos projekt-basszus nem akartam még felfedni
Szóval elektronyos KTM-et építesz.
Az a szivattyú motor, amit be akarsz rakni a blokk helyére tuti elég erős lesz hozzá?
dobjál rá egy hátsó sárvédőt
már ezer rendőr vigyáz rájuk
Most ez a bajom
mé nem tapossátok meg azt a patkány egomi vezetőséget he ?
Itt is azon a területen volt a cross pálya,ahova régen a beton panel törmelékeket hordták ki,utána meg az oroszok a fáradt olajat meg a rossz akksikat.
Buzi ez a zöld mind! Holnap bepipulok,aztán átmotorozok az audi építkezésen a daruk meg a markolók között!
egyrészt magánterület.....és szeméttelep....meg homokbánya...kicsit hátrébb a polgármesterünk által ideszállítatott mérgezőhulladék stb...hegyekben....úgyhogy szojon le mindenki....

Lehetne errefelé is ilyen endúrós
A képeken látszik hogy a munkagép pontosan 247 szál árvalányhajat,119 szál gumipitypangot,174 szál baszkuráliát (ez amúgy nagyon ritka növény) gyúrtatok ki. A háttérben pedig látszik a megrettent futrinkák arca!
SZEMETEK!
egyik endurós barátunké...
Hát igen a gyertyának az lenne a tuti
de a hengernek már nem, csont száraz és barna

Tuti lesz a krossz pályátok! Azt a nagy sárga pálya készítő endúrót honnan szalajtottátok?
megcsináltuk holnapra crosspályánkat ....raktunk bele pár ugratót ..lukasakat hogy legyen valami feelingje....úgy csináltuk hogy oda lehessen menni mentőautóval azért...