Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na nem örülsz velem?
nagyon hideg van kint
a...a...kacsóját
csütörtökön megyünk ügyvédhez
elkel a kecó
csokolom a...a...
azért a világ vége remélem még elkerül bennünket, de hogy Magyarországon csunya idők jönnek az biztos....

sajnos....
király vagy......de legalább bevallod mi a pálya....első pozitív dolog a tudás felé vezető úton...hogy felismered, hogy hülye vagy ....nem kell titkolni se mert akik már tudják azt amit te szeretnél azok rögtön felismerik ezt...
mertáltalában mindenki kuka csak azt mondja közbe hogy ő bizony penge....

nincs baj megtanulsz minden ha érdekel....akár autodidakta módon is és akár többre is viheted vele mint sok agyoniskolázott akiket viszont nem érdekel a téma...

úgyhogy hajrá ...majd amire tudunk válaszolunk....

ha lesz időm írok egy apróságot miért vannak ezek a motorok így ...
Látom tudok írni extra dolgokat, amitől jojózik a szemed
úszóház akart lenni, ha azon akadtál fel bár ki tudja mennyi hülyeség van még benne , ha az úszóban benzin van az már nem nyerő
Na ezt jól leírtam megint...
Szóval csak egy kicsit lesz nyitva a power, következménye ha jól értettem, legalul buta lesz a vas, de magasabb fordulaton már ugyanolyan, aztán, hogy ez mit jelent élőben, számomra csak akkor derül ki, ha kipróbálom, bár arra gyanakszom, ha nem lesz fordulat, nem lesz nyomaték, aztán meg majd megugrik ha eléri a fordulatot, ami a power szerint jó.
A kuplung lamellákat is úgy értettem vagy marad ahogy most van vagy, ha új kosár új lamella szett is, új kosárba a beverődött lamellákat sem tenném, mert akkor megint ott vagyok, hogy sehol
Hálás köszönet a válaszért , gondoltam valami fizika lesz
Szerintem majd 12.05-én megyek pestre, de nem tuti még.
Blokk az még dekkol, várom a köv havi fizetésem, utána fogom elvinni.
1. Megméretni a hüvelyt milyen dugó kell bele, kell-e hónolni és megnézetni a hajtókart mi újság,. Ha ez tudom, akkor tudom mennyi zsé kell(ha kell hajtókar csere, az +30),
2. A power ügye utána jönne, elvileg a két oldali persely megoldaná a dolgot, de hogy megcsinálja-e valaki nekem vagy nem meg mennyié, azt még nem tudom, nem vittem el műhelybe megnézetni. Ha ezt nem vállalják be, vagy sokk anyagilag, akkor marad két lehetőségem. Alátétekkel kicsit felhúzom a powert, azaz mindig nyitva lesz és/vagy felülre reszelek egy saját lemezt, ami megvezeti némileg a kopott hengerben a powert, mondjuk még a nút hegesztést meg kéne oldani, hogy ha el is törik a fül, tuti ne tudjon bemászni a power a dugóra. Múltkor tettem fel egy vidit, nem tudom láttad-e, de ha megyek pestre és otthon vagy, ha érdekel(esetleg van javaslatod), meg tudom mutatni a hengert powerestül élőben.
3. Kuplung kosár ügyében még nem néztem szét, de végesetben visszarakom ezt a beverődöttet. Új lamellát ebbe a kosárba már nem veszek, mert csak szétverné az oldalát annak is, majd ha lesz új kosár, veszek új lammellákat is. Bár még nem mértem, hogy service intervallumos-e a lamella vagy sem.
4. Blokk többi része szerintem rendben múlt évben volt csapágyazva, akkor méregettem a léptetővillákat meg a váltó fogaskerék kopásokat is, még bőven jók voltak.
Nezzel utana ,h mi a Venturi elv!

Meg a keverocso alakjatol is fugg,Hajszalcsovesseg!

Neked se mindegy ,h a kutbol 5m melyrol kell szivattyuznod,v 10m.

Mi a helyzet a blokkal?egy ideig nem fog kelleni az elso gumi....mondjuk meg le sem vettem,m nem mentem azota.
Lenne egy szakmai kérdésem, biztosan fizikán múlik, azért nem vágom
Pár napja találtam egy egész jó elméleti leírást a a karburátor működéséről
Egy dolgot nem értek: "az úszóban lévő benzinmagasság befolyásolja a szívóképességet is."
Miért nem mindegy, hogy a cső/fúvóka ami beleér a benyába, meddig lóg bele? Nálam a karbi előírás szerint 16mm, lemértem, nálam ez a szám csak 14mm, azaz 2mm el magasabb a benya szintem. Ilyenkor mi van?
A felvilágosítást most is köszönöm!
Szia! Mi újság, te nem készülsz semmire?
Részemről most arra készülők, hogy egy vírust belekódolok az egyik MNB banki programba és kiküldöm nekik mint frissítés, hogy tegyék fel
Csak elmélkedünk egyébként
Világvége szerintem csak olyan értelemben várható egyenlőre, hogy bankrendszer és pénzvilág összeomlik, na meg e miatt sok dolog. Aztán lehet természetanya beelőzi ezt és megrázza magát kicsit, ez is esélyes. Bár akár a bolygó mozgások és együttállások is simán okozhatnak olyat, amire senki nem gondol, mert szerintem nem csak fizikai síkon zajlanak itt a dolgok, hanem energetikai/rezgés/spirituális szinten is, ami szemmel nem látható.
Dew újabb hülyeségét olvashattátok
Jon a vilagvege,v mire keszultok?
Amiket régen játszottam FPS játékokból szerintem többet tanultam ami hadviselést/harcot illeti, mint a sorkatonaság alatt.
Jó kis Opration Flashpoint 1
Amikor katona voltam még akkor sem adták oda éles lőszerrel a csúzlit, leszámítva amikor 1 tárat el lehetett lőni egész katonaság alatt, mint lövészet
Minden évben 2x3 hét kiképzés, akkor ezek Rabók, már ha nem csak faszhegyezésre vonulnak be arra a 3 hétre.
Részemről 9 hónapot voltam bent, de lószart sem tanítottak, csak sok értelmetlen dolgot, hogy kell bakancsot pucolni, meg folyosót felmosni tűzoltó slaggal Na jó mentségükre legyen mondva, csattanós gránátot talán el tudom úgy dobni, hogy fel is robbanjon de azért nem vállalok felelősséget, hogy hol fog felrobbanni. Nálunk egyik csákó ledermedt, amikor elcsattant neki a gárnát amikor hátra lendítette, de nem dobta el, hanem úgy maradt, ha nincs ott mellette a felügyelő aki észhez kapott és elbaszta a csába, repültek volna széjjel mind a ketten
Igen, így fog büntetni a terminátorom, aki bejön a portára azt seggbe kúrja a fegyverével
a jövő..
tudom. elég jol ismerem a svájci katonai felépitést... mellesleg az izraeli katonaság svájci mintára épült fel, mikor ezt sok ember meghallja leesik az álla.

az aktivitásrol pedig anyit, minden svájci sorköteles 35 éves korig minden évben 2x 3 hét katonai szolgálatot teljesit.... ezt nehéz überelni.

és igen otthon van a szekrényben a töltött fegyverük, minden faluban van lőtér..oda biztos nem fog bemenni idegen hatalom soha...
még a nácik se probálták meg soha.

és akkor még nem emlitettem a picsányi légtérhez tartozo iszonyat nagy légierőt legujabb vadászokal, meg a hegyszorosok oldalába alagutakba épitett ütegeket,zárt álcázott ajtoval az elején, meg a természeti adottságokat, gyakorlatilag bevehetetlen...
max egy atom lebombázhato...
Na ez már elég hatékony védelem?
Egyébként elég szomorú , hogy az emberiség ott tart, hogy így kell megoldani egy ilyen helyzetet, hogy én téged foglak gyilkolni a kajáért, te meg engem.
Azért mert bedől a bankrendszer, meg a pénzvilág, nem ezt kéne csinálni, de ebből is látszik, hogy ami légvárakon áll, az úgy összedől mint a fene, ha a légvárat kihúzzák alóla
Jó ez a pénz dolog, de mihelyst bejött a képbe az első bank, na ott baszták el, ahogy a nemrég linkelt mesében is van. Van tudatos megoldás is, nem kéne egymást ölni...
írtam is hogy rossz ..bár attól tud ez változni mi is a cél ...

pl. megint svájc...ott a katona nem innen bivalybasznádra vonul mint itt...hanem saját lakhelyén a hegyekbe mert ismeri mint a tenyerét..és az akkora előny mint amilyen messze vittek minket katonának...ott most is otthontartják a fegyvereket a katonakötelesek meg ilyesmi ..havonta fizetett lövészet meg mifene..