Éééés akkor azt még csak most vettem észre a kép bal sarkában,a biszenbasszia is le van taposva! Pedig az olyan ritka növény,hogy lehet csak az a 3 tő volt belőle,amit ezek a vadállatok kigyúrtak!
nekem sem volt még soha 50 cm3. gasgas, de még csak nem is hallottam rola kinek volt...
ezért aztán mesélni sem tudok rola fogalmam nincs melyik az eleje.. ..
semmi ha fainul indul meg jár megy megy egyenesben sem fogy ki akkor jól van..üzemmelegen beállítod és onnantól elkezdessz vele motorozn de nem pötyögni hanem ahogy eg yyz vel kell nyomod pár karikát mint a barom és mikor már úgyérzed széttépted akko rmegnézed milyen ...de ne sok olajat tegyél a benzinbe ...meg ne szarszutykot ami nem ég el stb...
Ok, vágom!
Akkor nem érdemes erőltetni ezt a "minden" fordulaton ellenőrzést? Mert lehet hogy valahol szegény máshol meg dús a keverék.
Yz250ről van szó. A henger most lett nicasil-ozva.
de ne erőltesd.....az őzbarnát próbáld megtalálni ...fontos lenne még... azért nem tudom milyen a motorod meg a mechanikai állapota....attól is de a vezetéstől is nagyban függ milyen a gyertyaarculat....úgyhogy ....
zarándol azt mondta hogy a teteje a főfúvókától függ a tű meg a részterhelésben dönt ...alapon meg az alapjárati.....
Nincs hideg,menni kellene motorzani!
ezért aztán mesélni sem tudok rola fogalmam nincs melyik az eleje.. ..
1:36ba keverem a castrol power1et. Eddig ez bevált.
Akkor nem érdemes erőltetni ezt a "minden" fordulaton ellenőrzést? Mert lehet hogy valahol szegény máshol meg dús a keverék.
Yz250ről van szó. A henger most lett nicasil-ozva.
köszi a válaszokat!
de ne erőltesd.....az őzbarnát próbáld megtalálni ...fontos lenne még... azért nem tudom milyen a motorod meg a mechanikai állapota....attól is de a vezetéstől is nagyban függ milyen a gyertyaarculat....úgyhogy ....
zarándol azt mondta hogy a teteje a főfúvókától függ a tű meg a részterhelésben dönt ...alapon meg az alapjárati.....
Azt mondod nem lehet elérni a világosbarna színt?